kayinvalidenizin yatak odasini kullanirmisiniz?

Neden böyle bir çabaları var,ona bakmak gerek bence. Hiç mi imkanları yok,siz eşinizle çalışıp taksitle ödemek şartıylada alabilirsiniz ama düğüne 10gün kala konuşulmaz ki bunlar. Sizin aileniz kabul ediyormu bu durumu,hiç mi konuşulmadı aile arasında şunu yaparız,bunu yaparız diye?
İstemiyorsanız aileniz konuşsun.

Evet dugunumze 10gun var yatak odasi yok.
Kaynanamin yattigi basliksiz yatak var onu kullanacakmisiz o yatak yeniymis sadece bi baslik alinip kullanilsa ne olurmus.!!
Kendi evimize gecince yeni yatakodasi alicakmisiz.
Zaten onlarin koltuklarini gardrop kullanicam bisey demedim.
Simdi ise kullandiklaei buzdolabi kalsinmis yenisini daha buyugunu evimze alirmisiz. Ve ustelik gorumcem butun mutfak esyalarini topluyor eskileri birakmis kullanmak istersen kullanilirsin diyr sinirlendim deli oldum.begenmedini kaldiririz diyor
Off cok bunaldim
alın, ama yatagı da baslıgı da yenıleyın
diğer turlusunu kabul etmeyın:KK66:
eskici dükkanısınız ya ondandır. edepsızler! ınsan da azıcık dusunce olur

Evlenmeyin ben ilk evlendigimde kvnn evi ve esyalari vardi kafayi üşütecektim az daha ...gerekitse ertele ama gitme tam o ara esim isten cikinca orda oturduk -.- insan kendi evi esyasi olsun istiyor

Bence de düğünü erteleyin.Yarım yamalak ev düzmektense birkaç ay sonra tam hazırlıklı evlenirsiniz.
Düğün ertelemek sandığınız gibi korkunç bir olay değil.İnanın kimse sizin düğününüz için gün saymıyor,yapacaklarını iptal edip düğüne rezerve olmuyor:)

Evet dugunumze 10gun var yatak odasi yok.
Kaynanamin yattigi basliksiz yatak var onu kullanacakmisiz o yatak yeniymis sadece bi baslik alinip kullanilsa ne olurmus.!!
Kendi evimize gecince yeni yatakodasi alicakmisiz.
Zaten onlarin koltuklarini gardrop kullanicam bisey demedim.
Simdi ise kullandiklaei buzdolabi kalsinmis yenisini daha buyugunu evimze alirmisiz. Ve ustelik gorumcem butun mutfak esyalarini topluyor eskileri birakmis kullanmak istersen kullanilirsin diyr sinirlendim deli oldum.begenmedini kaldiririz diyor
Off cok bunaldim
Gerçekten evlencen mi???

Bizde yatak odası ve mutfak kız tarafına aittir. Siz nasıl boluştunuz eşya işini? Aileler hiç konuşmadı mı?
Bazi kiz aileleri sadece kizini veriyor.Ben bu durumda gelin olacak kişiye çok söz dusmedigini ddusunuyorum.Kiz aileleride elini cebine atsin bence.Benim eşimin ailesi iki beyaz eşya aldilar sadece nasil olsa benim diğer esyalari aldik diye ses cikarmadim.Yani karsi taraf yapamiyorsa konu sahibi yapsin bir zahmet

Ben hiç anlamadım, ev ya da yatak alacak durumunuz yoksa, belli bi miktar para birikterecek kadar zaman bekleyin, uygun bir evi tutunca ve yatağınız olunca evlenin o zaman. Ailelerin durumu kötüyse bilemem ama yatak odası kız tarafının oluyor genelde, öyle olmasa bile para biriktirin kendiniz alın düğünü de erteleyin bir süre.

X