- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet fakat onlar da ev alacaklardi mobilya alacaklardi hixbisy alinmadibizde, adetten ytak odasini kiz tarafi alir :)
Nasil yani? Eviniz ayri degil mi? Altli üstlümüsünüz?Evet fakat onlar da ev alacaklardi mobilya alacaklardi hixbisy alinmadi
öyleyse hiç düşünmeyin erteleyin düğünüEvet fakat onlar da ev alacaklardi mobilya alacaklardi hixbisy alinmadi
Onlar daha once simdi oturacagimiz evde oturuyordu baska muhitte evlerine gectiler burasida kensi evleri ama yeni ev alacakladdi baya eski bi evNasil yani? Eviniz ayri degil mi? Altli üstlümüsünüz?
alın, ama yatagı da baslıgı da yenıleyınEvet dugunumze 10gun var yatak odasi yok.
Kaynanamin yattigi basliksiz yatak var onu kullanacakmisiz o yatak yeniymis sadece bi baslik alinip kullanilsa ne olurmus.!!
Kendi evimize gecince yeni yatakodasi alicakmisiz.
Zaten onlarin koltuklarini gardrop kullanicam bisey demedim.
Simdi ise kullandiklaei buzdolabi kalsinmis yenisini daha buyugunu evimze alirmisiz. Ve ustelik gorumcem butun mutfak esyalarini topluyor eskileri birakmis kullanmak istersen kullanilirsin diyr sinirlendim deli oldum.begenmedini kaldiririz diyor
Off cok bunaldim
Evet fakat onlar da ev alacaklardi mobilya alacaklardi hixbisy alinmadi
hiiii anladim ...Onlar daha once simdi oturacagimiz evde oturuyordu baska muhitte evlerine gectiler burasida kensi evleri ama yeni ev alacakladdi baya eski bi ev
Gerçekten evlencen mi???Evet dugunumze 10gun var yatak odasi yok.
Kaynanamin yattigi basliksiz yatak var onu kullanacakmisiz o yatak yeniymis sadece bi baslik alinip kullanilsa ne olurmus.!!
Kendi evimize gecince yeni yatakodasi alicakmisiz.
Zaten onlarin koltuklarini gardrop kullanicam bisey demedim.
Simdi ise kullandiklaei buzdolabi kalsinmis yenisini daha buyugunu evimze alirmisiz. Ve ustelik gorumcem butun mutfak esyalarini topluyor eskileri birakmis kullanmak istersen kullanilirsin diyr sinirlendim deli oldum.begenmedini kaldiririz diyor
Off cok bunaldim
Bazi kiz aileleri sadece kizini veriyor.Ben bu durumda gelin olacak kişiye çok söz dusmedigini ddusunuyorum.Kiz aileleride elini cebine atsin bence.Benim eşimin ailesi iki beyaz eşya aldilar sadece nasil olsa benim diğer esyalari aldik diye ses cikarmadim.Yani karsi taraf yapamiyorsa konu sahibi yapsin bir zahmetBizde yatak odası ve mutfak kız tarafına aittir. Siz nasıl boluştunuz eşya işini? Aileler hiç konuşmadı mı?