kayinvalidenizin yatak odasini kullanirmisiniz?

selinoks

Bazenler cogalıyor bazen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
190
43
Evet dugunumze 10gun var yatak odasi yok.
Kaynanamin yattigi basliksiz yatak var onu kullanacakmisiz o yatak yeniymis sadece bi baslik alinip kullanilsa ne olurmus.!!
Kendi evimize gecince yeni yatakodasi alicakmisiz.
Zaten onlarin koltuklarini gardrop kullanicam bisey demedim.
Simdi ise kullandiklaei buzdolabi kalsinmis yenisini daha buyugunu evimze alirmisiz. Ve ustelik gorumcem butun mutfak esyalarini topluyor eskileri birakmis kullanmak istersen kullanilirsin diyr sinirlendim deli oldum.begenmedini kaldiririz diyor
Off cok bunaldim

yok artik. gelin almayi biliyorlarda yatak odasini mi alamiyorlar. durunlari kotuyse bisey diyemem . ayrca ben konuyu tam anlamadim sen kv beraber mi oturacaksnz.

Yeni evinize gecene kadar sabredemezmisiniz? Ne zaman yeni evinize geciyorsunuz? Yavas yavas kendiniz tamamlarsiniz esyalarinizi

kv ile berabermi oturcaksin. ev varda bitsin diyemi bekliyosunuz yada kiraya cikacaksaniz niye evlenmeden ayarlamadiniz?
bence boyle bi durumda evlenen ve bunlari kabul eden sensin, adamalrda bedava isin ustune gelmisler. rahat etmisler gibi.
cok sacma geldi bana algilayamadim.

Düğünü erteleyin.
Durumunuzu düzeltince yapın ve kimseye muhtaç olmayın.
İlla düğün olacaksa bu şartlarda o zaman onların koyduğu kurallara göre oyunu oynayacaksınız.
Nasil yani onlarin koydugu kurallara gore derken

Ev yok. Ev alacaklardi guya sonra zaman azaldikca eaki evlerone gectik.

Kv ile birliktemi oturacaksınız yoksa onların 2 evı varda sız eskı olanamı gecıyorsunuz anlamadım

Bizde yatak odası ve mutfak kız tarafına aittir. Siz nasıl boluştunuz eşya işini? Aileler hiç konuşmadı mı?

bu oglan gelın etmelerını hıc anlamıyorum
benımde basımda bı benzerı

dugunu erteleyın
mantıklı dusunun sımdıden boyle bı omur nasıl gecer
kımse sızı zorla o burnu havada ınsan kılıklılara vermıyor

yani durumları müsait değilse olabilir diye düşünüyorum.olmazsa sizin aileniz müsaitse yatak odanızı sizinkiler alsın.

Ben hiçbirşey anlamadım.Sen yeni evlenip yeni ev açmıyor msun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…