Nasil yani onlarin koydugu kurallara gore derkenDüğünü erteleyin.
Durumunuzu düzeltince yapın ve kimseye muhtaç olmayın.
İlla düğün olacaksa bu şartlarda o zaman onların koyduğu kurallara göre oyunu oynayacaksınız.
Belli degil daha ev bulmadik bileYeni evinize gecene kadar sabredemezmisiniz? Ne zaman yeni evinize geciyorsunuz? Yavas yavas kendiniz tamamlarsiniz esyalarinizi
Ev yok. Ev alacaklardi guya sonra zaman azaldikca eaki evlerone gectik.kv ile berabermi oturcaksin. ev varda bitsin diyemi bekliyosunuz yada kiraya cikacaksaniz niye evlenmeden ayarlamadiniz?
bence boyle bi durumda evlenen ve bunlari kabul eden sensin, adamalrda bedava isin ustune gelmisler. rahat etmisler gibi.
cok sacma geldi bana algilayamadim.
yani durumları müsait değilse olabilir diye düşünüyorum.olmazsa sizin aileniz müsaitse yatak odanızı sizinkiler alsın.Evet dugunumze 10gun var yatak odasi yok.
Kaynanamin yattigi basliksiz yatak var onu kullanacakmisiz o yatak yeniymis sadece bi baslik alinip kullanilsa ne olurmus.!!
Kendi evimize gecince yeni yatakodasi alicakmisiz.
Zaten onlarin koltuklarini gardrop kullanicam bisey demedim.
Simdi ise kullandiklaei buzdolabi kalsinmis yenisini daha buyugunu evimze alirmisiz. Ve ustelik gorumcem butun mutfak esyalarini topluyor eskileri birakmis kullanmak istersen kullanilirsin diyr sinirlendim deli oldum.begenmedini kaldiririz diyor
Off cok bunaldim
Ben hiçbirşey anlamadım.Sen yeni evlenip yeni ev açmıyor msun.Evet dugunumze 10gun var yatak odasi yok.
Kaynanamin yattigi basliksiz yatak var onu kullanacakmisiz o yatak yeniymis sadece bi baslik alinip kullanilsa ne olurmus.!!
Kendi evimize gecince yeni yatakodasi alicakmisiz.
Zaten onlarin koltuklarini gardrop kullanicam bisey demedim.
Simdi ise kullandiklaei buzdolabi kalsinmis yenisini daha buyugunu evimze alirmisiz. Ve ustelik gorumcem butun mutfak esyalarini topluyor eskileri birakmis kullanmak istersen kullanilirsin diyr sinirlendim deli oldum.begenmedini kaldiririz diyor
Off cok bunaldim