• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidenin anneler gününü kutlamak gerekir mi?

Bence kutlanmali canım bende kutladim çiçek aldım gezmeye götürdüm iki annemi de kendini onun yerine koy bence sende beklerdin :KK54: Allah yavrucagini sağ salim bi avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah :anneadayı:

Sevmesemde aradım.
Niye gelmiyosun aramakla olurmu diye sitem işittim
Bide evdede değil işyerine çağırıyor bencil kadın.

Aramak lazım. Sevdiğinizin annesi bu gercek değişmiyor.

Ben kutlamadım. Çünkü eşimin ailesi; Babalar günü,anneler günü vs.. böyle günleri hiç önemsemezler. Kutlamazlar da. Bir tek Kandillerde ararım. Ben de onların aile yapısı ve düşünce yapısı nasıl ise,öyle hareket ediyorum. Hepsi bu. Ama sizin eşinizin ailesi,Bu günleri önemsiyorlarsa ve kvni aramadığında,kırgınlık vs.. olacaksa,Aramalısınız bence.

Eşime annenin anneler gününü kutla istersen konuşalım dedim hiç oralı olmadı konu kapandı. Bende özellikle aramak istemedim gün geçti :KK72:

Adı üzerinde 'anne'.
Hem de eşinizin annesi.
Çok büyük sebepler, kırgınlıklar olmadığı sürece mutlak aranmalı.

sanslıyım.hiç arayasım yoktu.cumartesi günü eşimi aramışlar.bende laf arasında eşime söylettim.anneler günün kutlu olsun diye.

Mutlaka aramalısın canım, o da anne. Senin Sevdiğinin annesi.
Benim kv bugün bana fleurop ile çicek gönderdi üzerinde, biricik torunlarımın, kıymetli annesine, yazdırmış. Çoook duygulandım. Anne olmak çoook muhteşem bir duygu.

biz bütün bir günü anneler ile gecirdik
bunun nesinden gocunuyorsunuz ben anlamadım
aramak şöyle dursun beraber olmalıydı ınsan
anneler gunu 1 gun elbette olmamalı, fakat dogum gununude her gun degıl bır gun kutluyorsak
1 gun hıc olmazsa ..

ben aramadım, içimden gelmedi zaten kendi annemle konuşurken de anneler günün kutlu olsun demedim bana böyle günler çok saçma geliyo

Back
X