kayinvalidemle sevgilimi dolduruyor

sevgilimi nasil geri dondurebilirim

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

sevgininruyasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
8
1
30
Merhaba kizlar. 7 aylik bir ikiskim var cok mutluyuz. Yilbasinda bana evlenme trklifi etti boze gelip ablasiyla. Ben heyecandan evet diyemedm. Cafeye gittik oturduk eski sevgilimi gordum ona da soyledm kavga cikmasn diye. Sabahsi sevgilim bnden ayrildi ona nispet yaptigini sandi. Evine gittim 5 saat kapida bekledim en sogukta geldi. Kavga ettik agladik baristik ama o gunden sonra gorumcem kaynanami bana karsi hep doldurdu. Onalara gittigimde hep soguk oldular bana. Kayananm yuzunden sevgilimle hep ayrildik. Bizin normal. Kavgalarimiz olmadi hep kaynanam yuzunden okdu. Gorumcem ile sevgilim kavga etti konusmadi hep ben dedim konis diye olmad . Ve sevgilim hep bana dedi annemler sana soguk diye aklima sokmustu bir kere icimde onlara karsi bir huzursuzluk vardi. Bnm ailem sevgilime o kadar cok iyi davrandiki. İstemeye geleceklerdi ama olmadii. 3 gunde ayrildi benden. Yuzume karsi bitti dedi yuzukrri aldi. Ne aradi ne sordu. Ben mesaj attikca cevap verdi gecen kendi aradi yine kavga etik kapadi. Evlerine gittim annesine annesi evde yoktu oyle kaldim .. Ablasina faceden yazdim beni silmis. Gecen cuma aradi gel dedi bulustuk konustuk agladik. Seni seviyorim dedibama arada kalmaktan biktim dedi aileme soguksn evlenemeyiz dedi. Sarilarak veda ettik. Arada mesajlastik. Pazar bulusmak istedi isim vardi gidemedm. Aradim saatlerce konustuk. Bu sefer seni sevmiyorum senden sogudum dedi. Yuzume karsi cok iyi telefonda bambaska oluyor. Kendimden nefret ettirmek icin yapicam bunlari demisti. Dun herseyi sildim. Ona da yazdm herseyi sildim diye sende beni kalbinden sil diye o da yazmis zamanla o da olaca . Ve artk hic konusmuyoruz cok cnm aciyor ne yapmaliyim arkadaslar..

Zaten ne oluyorsa üçüncü kişilrden oluyor hep.. Bir erkek ailesi ve hayatındaki kadın ile aradaki dengeyi kurabilmeli. İki tarafı da kırmadan arayı bulmalı. Burda senin bir suçun olduğunu düşünmüyorum sadece keşke eski sevgilini gördüğünü söylemeseydin hiç sonuçta gitmiş bitmiş birşey. Bazı erkekler maalesef ki sığ düşünceli oluyor anlayış göstermiyor bayanların geçmişteki ilişkilerine. Üzülme demeyeceğim illa ki üzüleceksin ama şöyle düşün;hayırlı değilmiş demek ki Allah onu benden uzaklaştırdı diye düşünmelisin. Bir şey olmuyorsa daha hayırlısı olacağındandır. Rabbim hayırlısını nasip etsin :)

Eger soylemeseydim eski sevgilim olay cikarirdi orda inunda bundan haberi olsun istedim. Bnm de tek dedigim burda sen suclusun dengeyi kuracaktin. Allah hakkimizda hayirlisini versin ..

eski seviglin bahane,başka bişey bulacaktı,hiç şüphen olmasın,şükret ki uzatmamış,senı yıpratmamış,

Evet tabi sen huyunu bilirsin. Olan zaten hep bizlere olur bu durumlarda. Senin ne suçun var ki eski sevgilinin davranışından sen sorumlu değilsin. Kendi kaybetmiş boşver Allah daha iyilerini çıkarsın inşallah karşına canım.

Ben mesaj atsam cevap veriyor arada ariyor ayrilirken sarilarak operek ayrildik ve iki gun sonra seni istemiyorum diyor. Aliskanlik sana yaziyorum diyo . Ve artk atmiyorum. Ve ben onu cok ozledim

Ben mesaj atsam cevap veriyor arada ariyor ayrilirken sarilarak operek ayrildik ve iki gun sonra seni istemiyorum diyor. Aliskanlik sana yaziyorum diyo . Ve artk atmiyorum. Ve ben onu cok ozledim
Ya önce sarılarak,öperek ayrılması,iki gün sonra istemiyorum demesi çok anormal bir durum. Bence ailesi baskı yapıyor olabilir ama sonuçta o erkek yani bir noktadan sonra ağırlığını koymalı bence. İnsanın duyguları iki günde değişmez ki,yok değişiyorsa zaten üzülmene bile gerek yok bu durumda. Ama bir süre zaman tanıyın birbirinize olaylar tazeyken konuşmak,tartışmak çözüm getirmiyor ne yazık ki durum daha da kötüye gidiyor. Dilerim hakkında hayırlısı olur canım,Allah gönlüne göre versin. Umarım her şey düzelir,dilediğin gibi olur..

Artk ne ariyor ne yaziyor bdnde aramiyorum yazmiyorum facesini kaldirmis cok merak ediyorum onu ne yapcam bilmiyorum. Aklim durdu nasil geri gjmeli bana ya. Ablasina yazdm cevap bike vermedi bana

Bence hiç ilesine ulaşmaya çalışma zaten onların sayesinde olmadı mı olanlar? yine de senin kararın tabii ki ama illa ki konuşacaksan da kendisiyle konuş bence. Bu işi yalnızca ikiniz çözebilirsiniz. Sana mantıklı bir açıklama yapmasını isteyebilirsin,yüzyüze görüşelim yüzüme söyle herşeyi diyebilirsin mesela. Önce biraz kendine de zaman tanı iyice düşün herşeyi. Herşey düzelse de ben bu insanla bir ömür geçirebilir miyim,ailesi bu şekildeyken huzur ve mutluluk bulabilir miyiz gibi soruları sor kendine. Bu sorulara nasıl cevaplar veriyosun bunları iyi analiz etmelisin. Bazen olayların istediğimiz doğultuda ilerlemesi bizim için hayırlı olmayabilir. Herşey düzelse de ailesi sana huzur verecek mi herşeyi düşün,ola ki düzelirse bu konuları onunla da paylaş. İyisiyle kötüsüyle herşeyi düşünmelisin. Sadece kalbinle değil bazen de mantığınla hareket etmelisin. Çok seviyoruz diye de ilerde sorunların olacağı bir ilişki ne kadar sağlılı olabilir ki ? Ben de benzer şeyler yaşadım bizim sorunumuz aramızdaydı ama düşündükçe onu sevsem de mutlu olamayacağımı,bana ondan eş olmayacağına karar verdim. Sen de çok iyi düşün.

Yuzyuze cok gorustuk biti diyor aileme soguk olmandan bitti diyor annesind gittim komsudymis kapaiyi acmadi.. Cok dusunuyormm kalbmlede evet mantigimlada evetm ama bni simdi ailesi icin yari yolda birakan evlendik mi ne yapar her kavga da bitti dedi ama kendi geldi hepbsimdide kendi bitti dedi ama bufer aramsdi bile. Her kavga annesi yuzunden oldu brnde hep suclu oldum gozunde binlerce ozur dikedi affetiimm.. Gururum kalmadinonda ama artk yeter dedim evet cok aci cekiyorum cok agliyorum. İki gunde degisti birden. Yuzuklri aldi naptin dedim attim dedi ama cikardi gostedi yine sordum sattin para lazimdi dedi. Anlamiyorum ya yazsam simdi yazacak ama iste

Valla ne desem bilemedim üzüldüm canım ya ailesi de sana hoş davranışlarda bulunmamış ki sen nasıl sıcak davranacaksın ? İşte aileler karışınca böyle oluyor suç onlarda hiç karışmasalar şimdiye herşeyi çözmüş olurdunuz.. Bence akışına bırakmalısın mesaj atsan da eskileri hiç konuşmayın bence sen öyle yaptın,bunu dedin,böyle davrandın konuları açılırsa hiçbir şeyi çözemezsiniz. Herşeyi unutup baştan başlamalıyız,ben ailene karşı da saygılı ve sıcak kanlı olucam onlardan da aynı davranışı bekliyorum tarzında konuşmalısın. Bence hiç eskileri açmayın,bir de bu şekilde konuşmayı dene bakalım.

Ve simdi

Ve bana simdi mesaj atti ablama mesaj atma geregi neden duydun diye yazmayacam.ben ona o kadar cok yalvardim ki mesaj attim cevap bile vermedi cok bekledim aradim acmadi. Simdibo beklesin anlasn bakalam beklemek ne demekmis

Ve bana simdi mesaj atti ablama mesaj atma geregi neden duydun diye yazmayacam.ben ona o kadar cok yalvardim ki mesaj attim cevap bile vermedi cok bekledim aradim acmadi. Simdibo beklesin anlasn bakalam beklemek ne demekmis
Aynen bence de öyle yap bakalım. Biraz da o koşsun peşinden. Hayret bir şey ya hep onlar haklı,suçlu hep biz. Yok öyle bir dünya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…