- 9 Haziran 2015
- 8
- 1
- 30
-
- Konu Sahibi sevgininruyasi
Zaten ne oluyorsa üçüncü kişilrden oluyor hep.. Bir erkek ailesi ve hayatındaki kadın ile aradaki dengeyi kurabilmeli. İki tarafı da kırmadan arayı bulmalı. Burda senin bir suçun olduğunu düşünmüyorum sadece keşke eski sevgilini gördüğünü söylemeseydin hiç sonuçta gitmiş bitmiş birşey. Bazı erkekler maalesef ki sığ düşünceli oluyor anlayış göstermiyor bayanların geçmişteki ilişkilerine. Üzülme demeyeceğim illa ki üzüleceksin ama şöyle düşün;hayırlı değilmiş demek ki Allah onu benden uzaklaştırdı diye düşünmelisin. Bir şey olmuyorsa daha hayırlısı olacağındandır. Rabbim hayırlısını nasip etsin :)[/QU
Ben mesaj atsam cevap veriyor arada ariyor ayrilirken sarilarak operek ayrildik ve iki gun sonra seni istemiyorum diyor. Aliskanlik sana yaziyorum diyo . Ve artk atmiyorum. Ve ben onu cok ozledimEvet tabi sen huyunu bilirsin. Olan zaten hep bizlere olur bu durumlarda. Senin ne suçun var ki eski sevgilinin davranışından sen sorumlu değilsin. Kendi kaybetmiş boşver Allah daha iyilerini çıkarsın inşallah karşına canım.
Ya önce sarılarak,öperek ayrılması,iki gün sonra istemiyorum demesi çok anormal bir durum. Bence ailesi baskı yapıyor olabilir ama sonuçta o erkek yani bir noktadan sonra ağırlığını koymalı bence. İnsanın duyguları iki günde değişmez ki,yok değişiyorsa zaten üzülmene bile gerek yok bu durumda. Ama bir süre zaman tanıyın birbirinize olaylar tazeyken konuşmak,tartışmak çözüm getirmiyor ne yazık ki durum daha da kötüye gidiyor. Dilerim hakkında hayırlısı olur canım,Allah gönlüne göre versin. Umarım her şey düzelir,dilediğin gibi olur..Ben mesaj atsam cevap veriyor arada ariyor ayrilirken sarilarak operek ayrildik ve iki gun sonra seni istemiyorum diyor. Aliskanlik sana yaziyorum diyo . Ve artk atmiyorum. Ve ben onu cok ozledim
Valla ne desem bilemedim üzüldüm canım yaailesi de sana hoş davranışlarda bulunmamış ki sen nasıl sıcak davranacaksın ? İşte aileler karışınca böyle oluyor suç onlarda hiç karışmasalar şimdiye herşeyi çözmüş olurdunuz.. Bence akışına bırakmalısın mesaj atsan da eskileri hiç konuşmayın bence sen öyle yaptın,bunu dedin,böyle davrandın konuları açılırsa hiçbir şeyi çözemezsiniz. Herşeyi unutup baştan başlamalıyız,ben ailene karşı da saygılı ve sıcak kanlı olucam onlardan da aynı davranışı bekliyorum tarzında konuşmalısın. Bence hiç eskileri açmayın,bir de bu şekilde konuşmayı dene bakalım.[/QUOTE ve simdi kendi mesaj atti ablama neden mesaj atiyorsn ne yapmam lazm yazayim
Aynen bence de öyle yap bakalım. Biraz da o koşsun peşinden. Hayret bir şey ya hep onlar haklı,suçlu hep biz. Yok öyle bir dünya.Ve bana simdi mesaj atti ablama mesaj atma geregi neden duydun diye yazmayacam.ben ona o kadar cok yalvardim ki mesaj attim cevap bile vermedi cok bekledim aradim acmadi. Simdibo beklesin anlasn bakalam beklemek ne demekmis