Kayınvalidemle görüşmüyoruz

Merhabalar 8 aylık Evliyim eşimle aramızda 10 yaş var ben 19um, neyse konuya döneyim biz nişanlııyken kayınvalidemle görüşürken sürekli laf sokuyordu, bi keresinde onların Köyüne gittik nişana bende güzellik uzmanıyım eşimin kuzeninin saçımı yapıyordum eşimin teyzeleriyle kayınvalidem bak ayağınıza Kuaför geldi falan gibi laflarla aşağladılar beni. İşte yok eşimin teyzesi kayınvalideme sen bu gelini adam edersin gibi laflar söyledi çok ağlamıştım ama eşimle annesinin arası bozulmasın diye eşime söylememiştim. En son biz evlenirken eski koltuk takımlarını beyaz eşyaları vermeye kalktı bana yenisini kendine alacakmış, neyse eşimde sinirlendi o benim karım neden Israr ediyosun biz yeni evlenicez bize yeni eşyalar alınsın dedi tuttu kolumdan götürdü beni. Sonrada bi daha görüşmedik. Eşim bana karşı çok korumacı kayınvalidem Düğüne bile gelmedi ev Düzerken falan maddi manevi hiç destek göremedik görüşmüyoruz.. Eşimde istemiyo Görüşmek.. Size sorum eğer ilerde bebeğimiz falan olursa kayınvalidem Görüşmek isterse ne yapmalıyım affetmeli miyim ?

Haklısın Allah Mutluluğunuzu bozmasın teşekkür ediyorum ilgilendiğin için:)

Amin canım sende düşünmemeye çalış zamana bırak insanların değişebileceklerini düşünmüyorum ama hal ve tavırlarına konuşmalarına dikkat edebileceklerini zannediyorum öylede olmalı evlendikten son insanın kendi ailesinin bile hayata müdahale etmeleri rahatsız edebiliyor değil ki eşinin ailesini idare edeceksin düşün..

kuaförlük aşağılanacak bir şey değil ki,güzellik uzmanıyla farkı yok bence.diğer konuda ise haklısınız.eski eşyaları vermek istemesi ve düğüne katılmaması çok ayıp olmuş.
bence kız aşağılamıo kuaforlugu de kvnın soylem tarzı hoş degıl hanı sankı

hıııhh kuafor gelmiş kıçımın kenarı gibi bışey demiş ben oyle anladım

kendi arası iyi değil diye çocuğuda göstermeyen görüştürmeyen insanlar çok cahiller bence...siz istemeyebilirsiniz ama çocuk olunca oda torunu görmek isterse görüştürmelisiniz.

X