Aynen öyle çocuk olunca direk yanaşıcaklar hiç bişey olmamış gibi Görüşmek isteyecekler.. Ben anlamıyorum ya bana yapılanı Başkasına yapmam insanda yüz olur ben olsam utancımdan görüşme teklifi bile edemem.. Onlar eşimin dayısı aracılığıyla Görüşmek istediler ben bişey demedim eşim tersledi kovdu dayısını affetmem eşime yapılanları diyo çok inat bir eşim var bilemiyorum ilerde fikri değişir mi..eşimin kuzeni az küfürler yememişti kvdesinden kesinlikle istemiyordu onu gelin diye düğününe de gitmemişti dedim ki çocuk doğsun görürsünüz nasıl bal dök yala olacaklarını dediğim aynen çıktı şuan aralarından su sızmıyor geçmiş bir şekilde geçmişte kalıyor
Teşekkür ediyorum görüşünüz için:)Bence siz eşinize göre hareket edin, bazen iyilik ters teper. Esin görüşelim derse gorusursunuz
düğünüme gelmeyen kayınvalideyi affetmem için gelip benden özür dilemesini beklerim.Merhabalar 8 aylık Evliyim eşimle aramızda 10 yaş var ben 19um, neyse konuya döneyim biz nişanlııyken kayınvalidemle görüşürken sürekli laf sokuyordu, bi keresinde onların Köyüne gittik nişana bende güzellik uzmanıyım eşimin kuzeninin saçımı yapıyordum eşimin teyzeleriyle kayınvalidem bak ayağınıza Kuaför geldi falan gibi laflarla aşağladılar beni. İşte yok eşimin teyzesi kayınvalideme sen bu gelini adam edersin gibi laflar söyledi çok ağlamıştım ama eşimle annesinin arası bozulmasın diye eşime söylememiştim. En son biz evlenirken eski koltuk takımlarını beyaz eşyaları vermeye kalktı bana yenisini kendine alacakmış, neyse eşimde sinirlendi o benim karım neden Israr ediyosun biz yeni evlenicez bize yeni eşyalar alınsın dedi tuttu kolumdan götürdü beni. Sonrada bi daha görüşmedik. Eşim bana karşı çok korumacı kayınvalidem Düğüne bile gelmedi ev Düzerken falan maddi manevi hiç destek göremedik görüşmüyoruz.. Eşimde istemiyo Görüşmek.. Size sorum eğer ilerde bebeğimiz falan olursa kayınvalidem Görüşmek isterse ne yapmalıyım affetmeli miyim ?
Teşekkür ediyorum umarım:)Aranızdaki yaş farkına ve senin epey küçük olmana rağmen eşin yönünden epey şanslısın. Umarım ileride eşinin bu korumacı tutumu değişmez.
Kayınpederim zaten üvey. Eşim kayınvalidemden şok soğumuş. Hiç bi zaman annelik yapmadığını söylüyor ne yaşadıklarını bilemem ama bana yaptıkları bardağı taşıran son damla olmuş..bence de cocugun olursa dusunursun.
yanliz kayimnvaliden asiri derecede sirret mi de esin kendi ailesiyle bagi kopardi ?
cok sasiriyorum boyle seylere, hadi sen gorusme etme de esinin annesi sonucta.
ne olursa olsun 9 ay karninda tasimis.
sizin de cocugunuz olunca anlasmazlik yasayabilirsiniz, o da sizin yuzunuze bakmaz ilerde.
o zaman uzulmiyecekmisiniz ?
mesafe koymayi anliyorum da tamamen anne babayla iliskiyi kesmeyi ben anlayamiyorum.
Çok teşekkür ederim derdimi benimsediğin, yardımcı olduğun için.. Ama tek Taraflı karar veremem işte eşim ve Evladım adına karar vermeliyim kendime kalsa sallamam:)Bi an konuyu ben açtım sandım.. Asla affetme canım huylu huyundan vazgeçmez çünkü bir süre vazgeçmiş gibi yapar..
Aslında bu bakış açısıylada düşünüyorum.. Eşim isterse görüşsün ben ve Evladım görüşmeyelim.. Sonra diyorum ki çocuk ilerde babaannemde Görüşmek istiyorum derse? Çok kinci bir yapım var asla affetmem bana yapılanları fakat evlat olunca farklı oluyor seninle durumlarımız aynı senin eşinde benim eşim gibi savunmuş seni arkanda durmuş.. Sen benden dahada tecrübelisin, çocuğun Görüşmek isterse ilerde ? Bunlara kafam takılıyor işteBende kayınvalidemle düğünde yardımcı olmaması ve çevirdiği türlü oyunlardan dolayı görüşmüyorum 4 yıllık evliyim eşimde görüşmüyor şuan bebeğim var ve hep diyorum eşime senin ailen görüşme hakkına sahipsin ama evladımıda doğuran onu 9 ay taşıyıp sıkıntısını çeken kişide benim eşime karışamam ama evladımı görüştürüp görüştürmeme hakkına sahibim.. Sebebi anasına ve babasına saygısı ve sevgisi olmayan insanın benim evladıma hiç bir hayrı dokunmaz...