Kayınvalidemle görüşmüyoruz

Alevbuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2015
1.400
1.257
29
Merhabalar 8 aylık Evliyim eşimle aramızda 10 yaş var ben 19um, neyse konuya döneyim biz nişanlııyken kayınvalidemle görüşürken sürekli laf sokuyordu, bi keresinde onların Köyüne gittik nişana bende güzellik uzmanıyım eşimin kuzeninin saçımı yapıyordum eşimin teyzeleriyle kayınvalidem bak ayağınıza Kuaför geldi falan gibi laflarla aşağladılar beni. İşte yok eşimin teyzesi kayınvalideme sen bu gelini adam edersin gibi laflar söyledi çok ağlamıştım ama eşimle annesinin arası bozulmasın diye eşime söylememiştim. En son biz evlenirken eski koltuk takımlarını beyaz eşyaları vermeye kalktı bana yenisini kendine alacakmış, neyse eşimde sinirlendi o benim karım neden Israr ediyosun biz yeni evlenicez bize yeni eşyalar alınsın dedi tuttu kolumdan götürdü beni. Sonrada bi daha görüşmedik. Eşim bana karşı çok korumacı kayınvalidem Düğüne bile gelmedi ev Düzerken falan maddi manevi hiç destek göremedik görüşmüyoruz.. Eşimde istemiyo Görüşmek.. Size sorum eğer ilerde bebeğimiz falan olursa kayınvalidem Görüşmek isterse ne yapmalıyım affetmeli miyim ?

hayır tabikide otursun oturduğu yerde
Bende öyle düşünüyorum ama anayla oğulun arasınada girmek istemem günahı üstlenemem.. Eşim hiç istemiyo zaten onun bana hiç faydası olmadı diyo kayınpederimde üvey zaten öz babasıyla bile görüştürtmemiş kaynanam eşimi:/

Sen bu gelini adam edersin nasıl bir laftır ya, ne densiz insanlar var şu dünyada hey Allahım. Kayınvaliden sana eski eşyalarını verecek kendisine yeni alacak öyle mi? Üstüne bir ne nikah tazeleseymiş bari. İleride çocuğun olduğunda muhtemelen babaannesi görmek isteyecektir. Görmeye geldiğinde barışmak yerine sadece hoşgeldin deyip muhabbet etmeyin bence. Daha sonraları da eğer yakınsa eşiniz götürsün göstersin siz fazla muhatap olmayın ki konuşmak istemediğinizi yaptıklarını unutmadığını anlasın.

Eşin görüşmek isterse,
çok çok mesafeli olarak görüş bence
ama eşin böyle bir istekle bulunmazsa sen de hiç kurcalama

kötü olmuş
düğününüze gelmemesi ayrı abes olmuş
o zamanlar hayırlısı ile gelsin de
eşiniz ve siz karar verirsiniz ne yapacağınıza

eşinizi de tebrik ederim çok güzel korumuş sizi

Evet Haklısınız, bunlar sadece anlattıklarım anlamadıklarımda var.. Anne oğlununkıskanır ama kayınvalidem baya abartmıştı.. Ilerde çocuğumuz olursa Görüşmek istersen görüşürüm Dediğin gibi mesafeli olurum.. Teşekkür ederim derdime ortak olduğunuz için sevgiler:)

kötü olmuş
düğününüze gelmemesi ayrı abes olmuş
o zamanlar hayırlısı ile gelsin de
eşiniz ve siz karar verirsiniz ne yapacağınıza

eşinizi de tebrik ederim çok güzel korumuş sizi
Evet Allah'ıma şükür eşim benim için çok fedakarlık yapıyor.. Olgunlugundan dolayı olsa gerek çok teşekkür ediyorum sizede:)

kuaförlük aşağılanacak bir şey değil ki,güzellik uzmanıyla farkı yok bence.diğer konuda ise haklısınız.eski eşyaları vermek istemesi ve düğüne katılmaması çok ayıp olmuş.

Doğmamış cocuğa don bicmeyin.

Görüşmüyorsanız görüşmeyin, ortada bebek yok bişi yok düşündüğünüz şeye bak.

öyle bir ortam olursa barış tabiki ama çok fazla mesafeli..nekadar kötü olursa olsun eşinin annesi çocuğununda babaannesi...

kuaförlük aşağılanacak bir şey değil ki,güzellik uzmanıyla farkı yok bence.diğer konuda ise haklısınız.eski eşyaları vermek istemesi ve düğüne katılmaması çok ayıp olmuş.
Kesinlikle.. Anlamıyorum ki çocukluğumdan beri bu meslek içerisindeyim hep çalıştım hala çalışıyorum helal para kazanıyorum onuda beğenmiyolar. Dediğiniz gibi ayıp Yaptılar fakat çocuk olunca Görüşmek isticekler biliyorum o Yüzden kafama takılıyor..

Eşin görüşmek isterse görüşmelisin. Yoksa eşinle aran açılır. Eşinin annesi, çocuğunun da babaannesi sonuçta. Ama bunları düşünmek için çok erken. Yaşın küçük, yeni evlisin, evliliğin kritik. Sakın çocuk falan yapma birkaç sene.

Eşimde Görüşmek istemiyo iste sorun orda. Evlat sahibi olmak isterim bu ara düşünmüyoruz fakat vakti saati bellidir Hayırlısı diyorum.. Sadece eşimle mutlu huzurlu bir hayat istiyorum o kadar beni huzursuz eden insan istemiyorum çevremde fakat asla ana oğul arasına girmekte istemem bende anne olucam sonuçta..

İşte ileride eşin görüşmek isteyebilir. Çünkü anne bu, can... Eninde sonunda unutacak eşin kızdığı şeyleri, affedecek onları. Sen diretirsen aranız bozulur.

Aman ne kafa yoruyosun simdiden , esin bigun gorusse bile sen araya mesafe koy.

Aman ne kafa yoruyosun simdiden , esin bigun gorusse bile sen araya mesafe koy.
Herkes bunu söylüyor niye kafa yoruyorsun şimdiden? Çünkü ilerde bunların olacağını biliyorum, eşime değer veriyorum onun mutluluğunu istiyorum ve kendimi hazırlamam gerek. Küçük çocuk gibi baskı yapmak istemem görüşme annenle diye.. Olgunluk yapmam gerek Büyüklük bende Kalsın fakat kafam Karışık paylaşmak istedim.. Teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…