Kayınvalidemle bir takım sorunlarım var,Ne yapacağımı bilemiyorum

Ne kv ler var ya benimki bir kere bile dr a birlikte gidelim demedi :))) arayıp sormadı hatta dogurana kadar bebegimizin olacağına inanmamış gibiydi

Aaa seninki de bi tuhafmış ama bende konuşmaya gitmesem o da beni aramazdı canım garip bi inadı var inan yani.Hem bence ilk kontrollerine niye gelsinki kv o ilk kesesini ilk kalp atışını eşinle görmek istersin onun ne işi varki gelmesinn nedeni bana iyilik için değil onu söylim merakından kendi çok meraklıdır benle ameliyata(göz lazer) bile girmeye kalkan biri düşün artık drla fln konuşmuş nasıl oluyo merak ediyorum diyo bence cok sinir bozucu..Burada doğurduktan sonra aradı mı geldi mi bari?:)

canim bu isler oyle kolay degil... en onemlisi bebegin ve sensin... esinin sevdigi seyleri yap gonlunu hos tut ama annesinden uzak dur... yanina gelip seni uzunce bebegine bir sey olmayacagi ne malum? bunlarin sagi solu belli olmuyor... oglani everince donusum geciriyorlar... dogumdan sonra biraz kalmasina musaade edebilirsin o da mecburen...

sana tavsiyem dogumdan sonra da hareketlerine ve tepkilerine cok dikkat edip ona prim vermemendir...

eger illaki kaynananin gelmesini istiyorsa esin biraz daha oyala ama baktin kacis yok sen de ev hanimisin galiba calissan zaten gelemez gelse de pek etkilenmezsin..

baktin ki geldi yanina kor sagir dilsizi oynayacaksin ama sinirlenip kendini harap etmeyeceksin... bunu bebegin icin yapmalisin... laflarina gulumse saka yap... ben artik benimki kufur edince bile duymazliktan gelip guluyorum....

ne yapayim ki...
doveyim mi...
soveyim mi...
anca gormezlikten geleceksin.. ama esine de hareketlerini anlat hatta bazen sahit olmasini sagla...

bakacak ki sebi uzuyor bebegin icin belki geri gonderir ya da uyarir...

Evet canım şimdilik evdeyim ve görüşmemek için cok bahanem olmuyo tabi eşim ısrarcı değildr canım hatta o gidelim bile demez yani ben kv ye karsı tepkilerimi ayarlamaya calışıyorum ama kimseyle soğuk konuşamıyorum ya bi yemek gnderdi aradı diye hemen yumuşadım sanki ama bi yandan aslında içim soğumadı tabi bak hala gelcek bize 2 gün sonra ailem geliyo ve annem neler neler yapmış canın ister yersin diye babam desen bildiğin etime varana kadar almış canım ne varsa kendi annen baban da var bak bizimkisi de aynı şehrde olmamıza rağmen daha kapımı itmedi bi eksiğin var mı diye..Canım ben görmezlikten gelemiyrm cok kafama takarım ama dediğin gibi şimdi bebek var o cok önemli ki zaten ufak sorunlar var tedirginm pek umursamamak lazım herseyi tabi ama umarım beceririm bizim aramızda zaten hakaret vari şeyler olmadı canım sadece onun laf cakmaları düşüncesizlikleri bende birikti hoş o da biriktrmiş ama saçma şeyleri örn. ilk bayram neden ona gtmemişiz biz benm memlekete el öpmeye gttk ki öyle olur ona gttik çünki hemen düğünden sonra el öpmeye e annemlere gidilmycek mi işte bencil canım diğer bayram burda oldukta noldu hazırlık bile yapmamıştı daha bunun gibi cok örnek var yani tuhaf bi insan ama yine de kötü diyemem o bana hiç diyemez zaten bakalım bundan sonra nasıl olcak ama temkinli olmakta fayda var sağol tavsiyelerin için canım belliki sende cekmişsin baya Allah sabır versin umarım düzelrler ne diyim..

Canım sevindim senin adına konuşman iyi olmuş bundan sonra bilir en azından neler beklediğini,nelere kırıldığını..Bazı insanlar ne iyidir ne kötü..senin kv de öyle anladığım kadarıyla bi günü bi gününü tutmuyor..Sende eskisi gibi sevmeyince kendisini kafana takıyorsun.Umarım her şey gönlünce olsun.Hep dediğim gibi en azından kocan senin yanında sana sahip çıkıyor, ailende arkanda büyük destekcin o yüzden hiç üzülmene gerek yok.Herkes ektiğini biçer :)

Aynen canım küçük olarak zeytn daını yine ben uzattım sevabnı da ben aldım:)tabi konuşmamdaki en büyük etken kafamdaki bulutların dağılmasıydı o da baya hafifledi cok şükür..aynen canım biraz dengesiz iyiiğine iyi ama bazen garipleşiyo cidden..Çok sağol canım teşekkür edrim bakalım biraz düzelme var gibi inşallh bundan sonra sıkıntı olmaz saygı sevgi cercevesinde görüşrz inan cok istiyorum bunu neden kötü olalımki dimi..cidden bu atasözüne katılıyorum canım o yüzden benmde dikkat etmem llazım belli mi olur bi erkek de ben doğururum belki kv topiklerine konu olmamalıyım haha:))

ben de art niyet görmedim ama yazmayayım demiştim

sizin genelde yorumlarınız dikkatimi çekiyor ..gelinlere karşı hep bir negatifsiniz yorumlarınız sürekli kv taraflı hiç gelinlerin tarafından bir yorum yaptığınızı görmedim ..acaba sizde kvdemisiniz ..

O da gelinlerinden dertli canım ondan:))Aslında olaya gelin-kayınvalide olarak bakmamak lazım objektif olarak haklı haksız olarak bakmalı ben öyle düşünüyorum yani..

evet kaynanayım,mahsuru mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…