Hiçbişey yapmasa bile istemem o eşlere özel bi an ne işi varki ya nealaka yani,meraklı ya tam meraklı ben göz lazeri oldum orda da zorla gelmiş dra bende gireblrmiyim demişti saka gibi..ayy 2 haftam var kalp atışını duymaya hayırlıyla bi gelse o gün:)
Belli olumsuzluklardan ötürü seyrek görüşmek istemeniz gayet doğal
Ama geçmişte yaşanılanlardan dolayı her söylediğinde bir art niyet arıyorsunuz gibi
Size laf çarpıttığını düşünmüyorum, en azından bu sefer ki söyleminde
Bunu herkes az çok düşünür.. Benim teyzem annemden büyük ve anneme bile der 'senin kaç torunun oldu, benim daha bi tane bile yok '.. Ki hiç bir çocuğu evli değil henüz teyzemin..
işte en güzel an o, bebeğini ilk göreceğin andan bile güzel hatta, sağlıcakla al bebeğini kucağına canım:13::13:
Evet art niyet arıyorum çünkü bana sunu dyeblmiş biri o; 'aslında ben öğretmen gelin istiyordum' ki ben üni mezunuym işimi bırakıp geldim bu sehre ve eşim ünivrste dışardan okuyo ne gerek var böyle bi söyleme 1.5 yıl sonraa düşün bide yanlış anlama diyo ya şaka gibi daha sayimmi canım..senn teyzen annene söylüyo geline değil ama canım herkes içindekini bukadar açık söyleseydi hiç de sağlıklı ilişkiler olmazdı bence ben aslında herşeye kırılmam cidden kırılmam sadece sunu bekledim ben onlara emanettim ve babamın tek kzıyım hep sevildim hep övüldüm ama onun 2 yılda birkere basımı oksadığını görmedim sadece biraz ilgi bekledim 2 güleryüzün yanında 2 laf sokma değil anneler kızlarına laf sokar mı,beni kızı gibi görmedi oysaki kızıda yok ve beni herkes cok sever bak bayramda eskiden yasadkları memlekete gttik eşimle komşuları kucak kucak kucaklıyolar biz seni cok sevdik kv demden için işini de biliyo fln onlardan bu ilgiyi görüp de ondan görememek cok acı döndüğümde aramadı beni nsıl beğendinmi komşular napıyo yok ne gerek var oğluna soruyo zaten işte böyle canım daha coook kırgınlığım yani..
Geçmişte çok laf sokmuş belli ki şimdi amacı laf sokmak olmasa bile siz öyle sanıyorsunuz
Buraya kadarını anladım ama
Hiç bir kayınvalide öz annemiz gibi olamazken , bunca laf sokan birinden çok fazla beklenti içindesiniz bence..
Kaç kişinin kayınvalidesi kızım deyip baprına basmış ? Kaçının ki kucak açmış ? Kızı gibi sevmiş ve yahut ta günün nasıl geçti komşuları sevdin mi diye arasın bir de ?
Ki sizin kayınvalideniz en başından beri laf sokan , sevmeyen biri iken bu beklentilerinizi uygulaması mantıklı mı ?
Ne kadar az hayal kurarsanız o kadar az hayal kırıklığı yaşarsınız
Canım aslında beni sevmediğini düşünmüyorum sadece sorunlu bi kadın ve dengesiz yani bi iyiyse bi kötü yani kötü demiycem de ama tuhaf davranıyo anladın mı hatta bazen kıskanıyo oğlundan ve bunu resmen belli ediyo yani evine gttiğimde bi benm ayağıma terlik tutarken yarım saat sonra yaptığı yemekleri oğlunun önüne itebiliyo umarım anlatablmişimdr beni hep arada bıraktı bugüne kadar kendim gibi ince düşünsün istedim beklentilerim oldu evet ama bundan sonra cidden yok beklentim diyorum ya gelmesin yani benm için daha iyi..
eşine haksızlık fln değil bu..
madem seni üzüyo kim olursa olsun uzak dur...
Canım aslında beni sevmediğini düşünmüyorum sadece sorunlu bi kadın ve dengesiz yani bi iyiyse bi kötü yani kötü demiycem de ama tuhaf davranıyo anladın mı hatta bazen kıskanıyo oğlundan ve bunu resmen belli ediyo yani evine gttiğimde bi benm ayağıma terlik tutarken yarım saat sonra yaptığı yemekleri oğlunun önüne itebiliyo umarım anlatablmişimdr beni hep arada bıraktı bugüne kadar kendim gibi ince düşünsün istedim beklentilerim oldu evet ama bundan sonra cidden yok beklentim diyorum ya gelmesin yani benm için daha iyi..
Ne demek canım rica ederim hepimizin sorunları oluyor ve insanın birinden iyi ya da kötü akıl alması insanı rahatlatıyor..
Canım şu an hamilesin ve en ufak bir şey dahi olsa canının sıkılması çok normal bir anne ve bir bayan olarak seni anlayabiliyorum.Yanlış anlamadıysam eğer kv'nin hareketleri seni üzmek adına sürekli.Belli ki sen isteyerek ya da istemeyerek baya değer vermişsin.Olsun üzülme o senin ve ailenin terbiyeni,insanlığını gösterir.Baktın gördün haketmediğine inandın bir daha asla aynı şekilde davranmazsın.
Bilmiyorum ne kadar doğru ama bir şekilde yaşananlardan dolayı sen mesafeni koymak istiyorsun galiba.İşte bence bu senin için iyi bir fırsat. Eşin zaten farkında ki soruyor annesine neden aramıyosun diye o da kendince bi sebep bulmuş ve onu sunmuş önünüze.Sen bişey yapmadan bi mesafe oldu aranızda.Eşin sana bişey dicek olursa ara,sor görüş filan diye dersin" annen koydu mesafeyi şu hamile halimle beni üzdü daha benden ne adım bekliyorsun"dersin.savunman hazır.
Yalnız kaldım kendi başımayım diye üzülme sakın kocan yanındaysa kimseye ihtiyacın yok.Hele bir de bebiş bi doğsun Allahın izniyle bak o zaman hiç yalnız hissetmiceksin kendini.Kişi ne ederse kendine..Böyle giderse kv yalnız kalıcak o zaman o eski sen gibi olmaya çalışır bence merak etme.
Bu arada tabii ki anneni arasa çok iyi olurdu ama işte bazı insanlardan incelik beklemek gereksiz oluyor.Bizim canımız acıyor.O yüzden bekleme ki yaptığı zaman mutlu olasın canım.
Evet canım bazı insanların karakterlerinden dolayı bu tarz düşüncelere kapılabiliyoruz(çocuk doğunca bizden çıkmıcak gibi) haklısın benimde sinirimi bozabilirdi.Keşke biraz daha anlayışlı ve sevecen olsa da bu tarz düşüncelere kapılmasan.. Bu dediklerini eşine anlatmayı denedin mi.Yani beni arayıp sormuyor ilerde çocuk doğunca sürekli üzerimde olmasını istemiyorum eğer beni seviyorsa şimdiden yanımda olmalı ama o böyle yaparsa çocuk doğunca tavrımı ona koymak zorunda kalıcam gibi..Annesiyle konuşmayı deneyebilir belki bi işine yarar. Sonuçta orda yalnızsın ve bebek bakımında ilk zamanlar hevesle olmasa bile ileri ki zamanlarda yanımızda birine ihtiyacımız oluyor çünkü..Ailende uzaktaymış..keşke azıcık senin gönlüne göre gitse,ılımlı olsa ne güzel olurdu..
Bu arada aradımı bugun kontrol için,tepkin ne oldu? Ayrıca anneciğine de kavuşcakmısın sabret az kalmış.Allah sağsalim kavuştursun..Darısı bizim başımıza inşş:)
Can cikar huy cikmaz derler.
Kv niz siz nederseniz deyin degismeyecek hatta daha beter olabilir zaman icinde.
Annecigimin bir duasi vardir Allahim bizi yasliligin bencilliginden koru diye.
Sizde bundan sonra ona gore davranir, tepkilerinizi aninda verirsiniz.
Yuzunuze bile soylemediginiz seyleri cikarip soyluyorsa arkanizdan neler salliyor dusunmek bile istemiyorum.
Siz takmayin.
Bebeis geliyor, aileniz geliyor su mutlu gunlrin yeni heyecanlarin tadini cikarin.
Yoksa geriye donup baktiginizda stresten baska birsey hatirlamzsiniz bu gunlerde.
Icinic bosaltmis rahatlamissiniz.
Bu kadini bu sekilde takmadan idare edin . Yapacak bir sey yok.
Madm olaylar bu noktaya geldi sizde bundan sonra herkese hakettigi gibi davranin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?