- Emoji Skoru
- 32
- Puanlar
- 118
Kızlar,benim kv ile birtakım sorunlarım var eski konumu arzu edersenz okursunz ama kısaca 2 yıl içinde gözümn içine baka baka sürekli laf sokmaları,oğluşum oğluşumları beni yıprattı en son zaten kendisi büyük hata yaptı bana ve aileme ama kendisi küstü bana ve 2 ay boyunca ne beni ne de ailemi aramadı(sadece bayramda görüştük) onlar aradıkları halde,ve şimdi hamileyim daha öğreneli 2 gün oldu çok mutluyum ama yine beni huzursuz etmek istiyor bence tebrik edicek onu bile laf sokarak yapıyor ya diyor ki bende şimdi düşünüyordum kardeşlerimn içinde en geç ben babaanne olcam diye kendinden büyük dediği kişiler ki evlatlarıda büyük bizim yasımız ne daha 2 yıllık evliyiz ettiği lafa bak yine birşey demedim zaten heycanlıydım cok anlamadım sonradan dank etti..Bugün dra gitcem evi aradı cebi aradı açmadım benle gelcekmiş beni 2 aydır arayıp sormayan kişi şimdi torunu duyunca arayıp yanaşmaya calışıyor ve eşimle konuştum bugün nadir görüşmek istiyorum benm sinirlenmemem gerek dedim o da ikinzde beni cok üzüyorsunz dedi en azından hamilelik sürecinde yanında olsun dedi bende istemem dedim kızlar eşime haksızlık mı yapıyorum ki onun için bugüne kadar sabrettim ama dayanamam daha görüşürsek beni yine üzcek biliyorum benim üzülmemem gerek kendimi geçtim bebeğimn gelişimi için böyle olmalı ona birşey olursa dayanamam zaten 1.5 yıl sonra geldi,bana bir akıl verin nolur,nasıl davranmalıyım??Hıı buarada kendi ailesinden kimse beni tebrik etmedi eşimi arıyrlar sanki o hamile yaa,kv annemi de aramamış en azından toparla dimi bişeyleri bir tebrik ederek o da yok ne yapmaya çalışıyor kafası nasıl calışıyor cözemedim kendisi psikolojide tez konusu olur resmen..