kayınvalidemin yaptığı reva mı?!

Yasamayan bilmez zaten hersey mukemmel olsa bile birlikte yasamak basli basina bir zorluk..

Borclar bitince bize alacaklardi yoktan var edip tovbe tovbe oglunun bileziklerini filan yapti sonra onlardan borc olarak bize verdiler neguzel diimi

Deseymişiniz ya bize ev ala kadar kendi borcunuzu kendiniz ödeyin başka ihsan istemez neyse olan olmuş uzak durun bu kadından çok tehlikeli oğlunun ekmeği işi bile umrunda değil baksanıza istifa falan diyor kafaya bak kadındaki Allahım ne bencil insanlar var o kadar ki evlatlarını bile gözleri görmüyor

Ya acayip sinir oluyorum bu tür insanlara ya bi bırak gitsin ayakları üzerinde dursun sömür sömürebildiğin kadar dibine kadar vuruyorlar şu kocalar da karı sözü dinlemek yok ki dinleseler böyle olmayacak ama onlara göre de karı lafıyla kuyuya bile inilmezmiş

Şu annelerle çocuklar arasında keşke güdüsel bir durum olmasa diyorum bazen. Anne işte atsan atılmaz satsan satılmaz.
Çok sabretmişsiniz tebrik ederim gerçekten ben okurken sinirlendim.
Bu tür insanlarda empati yapma yeteneği sıfır. Egolarını bırak idleri akıllarıyla yarışıyor bunların. Dua etsinlerde gelinlerin ellerine muhtaç olmasınlar bence :)
Siz yinede kv ile yüzgöz olmayın bırakın eşiniz halletsin. Siz araya girmeyin ki eşinizin gözünde değeriniz daha da yükselsin :)

B
Bende yuzgoz olmayla gormezden gelme arasinda gelip gidiyorum. Bi aklim diyo ne olcaksa olsun dok icini bi aklimda ya sabir ikinciyi alinca anlar zaten o utansin.

Esimde gordu gorecegini dogruyu yanlusi ayirt edebiliyor coksukur hakkini odeyemem cok fedakarlik ettin diyor.

Eşiniz sizi tutuyor mu? Annesinin yanlışlarının farkında mı? bunlar önemli. Eğer 5 senedir siz sabretmişseniz eşiniz bunları görmüş olmalı. Seninle annesi arasındaki farkı bilmiş olmalı. Ama hala annem diyorsa biraz daha sabredin. Farkı kendisi görsün. Baktın görmüyor al herkesi karşına konuş eminim eşin seni tutacaktır. Sen sadece saygılı ol.

Esimde gordu gorecegini dogruyu yanlusi ayirt edebiliyor coksukur hakkini odeyemem cok fedakarlik ettin diyor.

Yazdığınızı görmeden yazdım :) Çok güzel eşinizin farkında olması önemli bir mesele. O zaman annesinin hakkından gelecektir eşiniz siz yinede karışmayın. Bırak ana-oğul halletsin sen araya girme. Oğlunu atmaz ama sen kötü olursun

Hahaha Bütün hepsiiii aynı. Oğulları bizi çok sevince kıskançlık krizlerine giriyorlar. Allahım bizde mi böyle olcaz bilmiyorum ki..

Okurken icim sisti.darlandim.

Olan olmus eskileri hatirlayip kendinizi uzdugunuze degmez bence.Cocuklarinizia evinize yogunlasin.

Nasil bir anneymis ki istifa ettiririm diyerek cocugunun rizkina engel olmaya calisiyor anlamadim.millet evladim iyi ise girsin mutlu ferah yasasin nerde olursa olsun der kadindaki dusunceye ozguvene bak.
sabredeceginizi etmissiniz.bu saatten sonra cizginizi bozup yuzgoz olmayin keser doner sap doner merak etmeyin.

bakalim yeni gelin ne olacak?? umarim gorumceniz de vardir oda evlenirse daha iyi anlasilir dunya kacbucak...

Hahaha Bütün hepsiiii aynı. Oğulları bizi çok sevince kıskançlık krizlerine giriyorlar. Allahım bizde mi böyle olcaz bilmiyorum ki..
AYnen bende oyle diyorum sapitip colugumun cocugumun huzurunu bozacaksam hayirla yadedilmeyeceksem gormeyivereyim o gunleri

Gorumcem yok kaynimin evlenmesini dort gozle bekliyorum beddua degil ama birde onun tadina baksin

hoşgeldin arkadaşım
sen de bir kayın validezede olarak aramıza
bir benimki mi bu kadar kötü derdim,senin kayınvalide benimkine yetişmiş cnm
ben artık görüşmüyorum
keşke 5 yıl önce böyle yapsaymışım
kafam o kadar rahat ki
tavsiye ederim

Anne de olsa ewladinin uzerinde her tirlu hakki idda edemez bence yani soyle misal vereyim akli basinda ogluna dinini degistir dese o da annesi dedi diye degistirmek zorunda degil boyle birsey yaparsa esin kabul etmesin cocugunuz var esin annesinden once onlardan sorumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…