- 7 Ekim 2023
- 78
- 50
- 29
-
- Konu Sahibi starshollow
Düğün zamanı baya sorun yaşadılar kayınvalidem hiç ilgilenmediği için bizim düğünümüzle o yüzden olabilirBir evlat annesinden neden nefret eder?nefret etmesi için çok büyük şeyler yaşanmış olmalı.eskiden hastahaneye kendi çorba yapıp götüren eşiniz şimdi annesini görmek istemiyor birşeyler yaşanmış belkide sizin haberiniz yok.
Evet kendide kızdığı halde genede kıyamıyor çoğu zamanBurada sorun eşiniz.
Sizin babanız bunu yapsa yerin dibine girerdiniz utancınızdan. Ama eşiniz sizi annesi ile görüştürüyor gayet rahat şekilde.
İstiyorum vermiyor diyor çok kızıyor ama eve gelincede kıyamıyorEşin bu bilezik konusinda sana ne diyo peki onu çok merak ediyorum.Benim eşim olsa utancından boşa beni derdi
Baya özel bir bağ var yeğeniyle gerçekten baya değişik geliyor bana ama dediğiniz gibi bundan sonra mesafe koymak en iyisiBileziğimi çaldı ne demek? Eve girip izinsiz mi aldı? Eğer öyleyse bu zaten suç. Geri isteyin, vermezse eşiniz üstelesin, daha da olmazsa yasal yollardan uğraşın. Siz çaldı diyince konu bambaşka yerlere gider yani. Onun dışında kendisine ait olan maddiyattan istediği gibi tasarruf edip istediği kişiye takı takabilir. Bu niye sizin probleminiz olsun ki? Belki yeğeniyle arasında özel bir bağ vardır. Eşinize karşı ilgili sevgili olmamasını da bilemeyiz, geçmişte bir şey mi yaşanmış aralarında? Yani kısaca ne yeğeni ne de oğlu ile olan ilişkisi sizi bağlar. Ha, sizi de olumsuz olarak etkiliyordur, işte o zaman mesafe koyarsınız. Kimseye "hizmet" etmek zorunda değilsiniz. Herkes ektiğini biçer. Bakın sizin anne babanız ne güzel ilgili sevgiliymiş.
Dediğim gibi eşiniz pasifin teki.O bilezikleri unutun siz bence ha anca davayla falan alabilirsiniz belki.Ben eşinizin istediğinede inanmıyorum.İstemedi bile o bilezikleri sadece sizi geçiştiriyor.Hatta o bilezikleri ailesin8n haberi bile vardı bence.Çünkü gerçekten habersiz alınmış olsa eşiniz utancından yüzünüze bakaz.Heleki ayağı sakatlandığında senin babanın yaptıklarını gördükten sonra.Size çok güzel oyun oynuyorlar.Yok çok üzülüyor ama kıyamıyor geçin bu işleri yemeyin bu numaraları.İstiyorum vermiyor diyor çok kızıyor ama eve gelincede kıyamıyor
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için ben kendisiyle hiç kavga etmedim saygıda kusur etmedim.Burda içimi dökünce kötü gelin oldum kayınvalidem melek oldu neyse.Eşimle huzurumuz olsun eşimi kimse üzmesin bunu istiyorum sadece asla karışmam da bu saatten sonraYapmaması yapmasından daha iyi emin ol size yapıp yapıp sonra dönüp sizin her seferinde başınıza kalkarsa emin olun o daha kötü size hep minnet borcluymussunuz gibi davranırsa inanın bana bu evliliginize daha kötü yansır haset insanlardan uzak durulması daha makbul boşver yapmasın eşine de aynen böyle de canım en azından minnet borcumuz yok boş ver bizim vicdanımız rahat saygıda kusur etmedik hizmette kusur etmedik ileride o da anlayacaktır nasıl hata yaptığını boş ver de
Ben bu açıdan düşünmemiştim.Bir kere benim yanımda telefonda istedi ama sonra bi daha istedimi kendi kulaklarımla duymadım haklı olabilirsinizDediğim gibi eşiniz pasifin teki.O bilezikleri unutun siz bence ha anca davayla falan alabilirsiniz belki.Ben eşinizin istediğinede inanmıyorum.İstemedi bile o bilezikleri sadece sizi geçiştiriyor.Hatta o bilezikleri ailesin8n haberi bile vardı bence.Çünkü gerçekten habersiz alınmış olsa eşiniz utancından yüzünüze bakaz.Heleki ayağı sakatlandığında senin babanın yaptıklarını gördükten sonra.Size çok güzel oyun oynuyorlar.Yok çok üzülüyor ama kıyamıyor geçin bu işleri yemeyin bu numaraları.
Rica ederim bende evime serecegim halıya kadar karışan bir kv ile bogusuyorum resmen oğlunu kıskanıyor benden inanın bu daha zor daha bu akşam kavga ettim yeter artık sıkıldım senin tavırlarından diye o kadar korktum ki eşim annesinin doldurusuna giler diye çok şükür eşimde farkında artık annesinin tavırlarının bencilce olduğunun annesinin kendisini kullandığının başlarda çok kavga etti benimle ama çok şükür Rabbime o da anladı artık belki de hamileyim diye sustu ya da gerçekten farketti bilmiyorumTeşekkür ederim güzel yorumunuz için ben kendisiyle hiç kavga etmedim saygıda kusur etmedim.Burda içimi dökünce kötü gelin oldum kayınvalidem melek oldu neyse.Eşimle huzurumuz olsun eşimi kimse üzmesin bunu istiyorum sadece asla karışmam da bu saatten sonra
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğiniziRica ederim bende evime serecegim halıya kadar karışan bir kv ile bogusuyorum resmen oğlunu kıskanıyor benden inanın bu daha zor daha bu akşam kavga ettim yeter artık sıkıldım senin tavırlarından diye o kadar korktum ki eşim annesinin doldurusuna giler diye çok şükür eşimde farkında artık annesinin tavırlarının bencilce olduğunun annesinin kendisini kullandığının başlarda çok kavga etti benimle ama çok şükür Rabbime o da anladı artık belki de hamileyim diye sustu ya da gerçekten farketti bilmiyorum
Çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğiniziAllah yardımcınız olsun çok şükür ki eşinizde anlamış
Maddi durumumuz yetmez diyorlar ama başka şeylere buluyorlar gerçekten artık istemek istemiyorum burada yazılanlardan sonra kendi bütçesiymiş kadının istediğini alsın istediğine benim altınlarımı vermek zorunda değil demekki kadının maneviside yokkiKac gramlik kac tane bilezik gitti? Maddi durumlari bu bilezikleri odemeye yeter mi?
Kimsenin yanına yaptığı kar kalmıyor.İnanin.Bende kayinvalidemle alakalı konu açtım burada beddua ettim.Hatta eşimden ayrilicam ona bile dedim annene beddua ettim dedim.Suan acidigim bile oldu.Kimsenin yaşattığı yanına kar kalmıyor.Hanımlar merhaba ben 1.5 sene önce evlendim.Yılllardır çalışan bir insandım evlenince başka bir yere taşındık işimden ayrılmak zorunda kaldım sadece eşim çalışıyor.Evlenirken kimseye güvenerek evlenmedik neyse konuya gireyim .Kayınvalidemin bir yeğeni var işi gücü o .eşimi ve görümcemi asla düşünmez ne maddi ne manevi.Varsa yoksa yeğeni.Bizden 1 ay önce evlendi bana takacağı bilezikleri ona taktı.Bizim düğünümüze hiç koşturmadı ne yaptıysak eşim ben ve annem yaptık ama yeğeninin düğününe o kadar koşturduki 3 gün 3 gece oradaydı sorsan hastayım der.Eşimin ayağı kırıldı 2 ay çalışamadı arayıp sormadılar benim babam eşimi en iyi hastanelere götürüp tedavi ettirdi onlar siz ne yiyip ne içiyorsunuz evde demediler yada oğlum seni bi doktora götürelim vs yok ama yeğeninin çocuğu olmuştu onu görmeye gitti 2 tane altın taktı biz zor durumdayken.Allah razı olsun benim ailem hep koşturdu.Ben şimdi bu kadına ne diyeyim 2 gün sonra bişey olmamış gibi benim evime gelip hizmet bekler nefret ediyorum ondan inanın bu anlattıklarım sadece yarısı çok bunaldım
Çok haklısınız Allah’a havale edelim yapacak başka bişey kalmadıKimsenin yanına yaptığı kar kalmıyor.İnanin.Bende kayinvalidemle alakalı konu açtım burada beddua ettim.Hatta eşimden ayrilicam ona bile dedim annene beddua ettim dedim.Suan acidigim bile oldu.Kimsenin yaşattığı yanına kar kalmıyor.
Yani kayınvalidenizin başına ne geldi onu da yazsanız ya?Kimsenin yanına yaptığı kar kalmıyor.İnanin.Bende kayinvalidemle alakalı konu açtım burada beddua ettim.Hatta eşimden ayrilicam ona bile dedim annene beddua ettim dedim.Suan acidigim bile oldu.Kimsenin yaşattığı yanına kar kalmıyor.
Hepimizin benzer hikayeleri var emin olun. Cikarilabilecek tek dogru sonuc, esiniz sizin yanınızda mi degil mi? Yaninizdaysa gerisinin bi onemi yok, o para da size baskalarina para emanet etmeme konusunda ders olur iste. Biraz pahali bi ders ama olsun.Maddi durumumuz yetmez diyorlar ama başka şeylere buluyorlar gerçekten artık istemek istemiyorum burada yazılanlardan sonra kendi bütçesiymiş kadının istediğini alsın istediğine benim altınlarımı vermek zorunda değil demekki kadının maneviside yokki
Kimsenin yanına yaptığı kar kalmıyor.İnanin.Bende kayinvalidemle alakalı konu açtım burada beddua ettim.Hatta eşimden ayrilicam ona bile dedim annene beddua ettim dedim.Suan acidigim bile oldu.Kimsenin yaşattığı yanına kar kalmıyor.
Yeğenine oğlundan daha fazla değer veren bir insanın oğluyla evlisiniz. Konu sizlik değil. Oğluna ne kadar değer verdiğinin eşinizde farkındadır erkekler biz kadınlar kadar dile getirmiyor bu ilgi alaka muhabbetlerini merak etmeyin.Hanımlar merhaba ben 1.5 sene önce evlendim.Yılllardır çalışan bir insandım evlenince başka bir yere taşındık işimden ayrılmak zorunda kaldım sadece eşim çalışıyor.Evlenirken kimseye güvenerek evlenmedik neyse konuya gireyim .Kayınvalidemin bir yeğeni var işi gücü o .eşimi ve görümcemi asla düşünmez ne maddi ne manevi.Varsa yoksa yeğeni.Bizden 1 ay önce evlendi bana takacağı bilezikleri ona taktı.Bizim düğünümüze hiç koşturmadı ne yaptıysak eşim ben ve annem yaptık ama yeğeninin düğününe o kadar koşturduki 3 gün 3 gece oradaydı sorsan hastayım der.Eşimin ayağı kırıldı 2 ay çalışamadı arayıp sormadılar benim babam eşimi en iyi hastanelere götürüp tedavi ettirdi onlar siz ne yiyip ne içiyorsunuz evde demediler yada oğlum seni bi doktora götürelim vs yok ama yeğeninin çocuğu olmuştu onu görmeye gitti 2 tane altın taktı biz zor durumdayken.Allah razı olsun benim ailem hep koşturdu.Ben şimdi bu kadına ne diyeyim 2 gün sonra bişey olmamış gibi benim evime gelip hizmet bekler nefret ediyorum ondan inanın bu anlattıklarım sadece yarısı çok bunaldım