Kayınvalidemin yaptığı akıl almaz şeyler

Düğün zamanı baya sorun yaşadılar kayınvalidem hiç ilgilenmediği için bizim düğünümüzle o yüzden olabilir

Yapmaması yapmasından daha iyi emin ol size yapıp yapıp sonra dönüp sizin her seferinde başınıza kalkarsa emin olun o daha kötü size hep minnet borcluymussunuz gibi davranırsa inanın bana bu evliliginize daha kötü yansır haset insanlardan uzak durulması daha makbul boşver yapmasın eşine de aynen böyle de canım en azından minnet borcumuz yok boş ver bizim vicdanımız rahat saygıda kusur etmedik hizmette kusur etmedik ileride o da anlayacaktır nasıl hata yaptığını boş ver de

Baya özel bir bağ var yeğeniyle gerçekten baya değişik geliyor bana ama dediğiniz gibi bundan sonra mesafe koymak en iyisi

İstiyorum vermiyor diyor çok kızıyor ama eve gelincede kıyamıyor
Dediğim gibi eşiniz pasifin teki.O bilezikleri unutun siz bence ha anca davayla falan alabilirsiniz belki.Ben eşinizin istediğinede inanmıyorum.İstemedi bile o bilezikleri sadece sizi geçiştiriyor.Hatta o bilezikleri ailesin8n haberi bile vardı bence.Çünkü gerçekten habersiz alınmış olsa eşiniz utancından yüzünüze bakaz.Heleki ayağı sakatlandığında senin babanın yaptıklarını gördükten sonra.Size çok güzel oyun oynuyorlar.Yok çok üzülüyor ama kıyamıyor geçin bu işleri yemeyin bu numaraları.

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için ben kendisiyle hiç kavga etmedim saygıda kusur etmedim.Burda içimi dökünce kötü gelin oldum kayınvalidem melek oldu neyse.Eşimle huzurumuz olsun eşimi kimse üzmesin bunu istiyorum sadece asla karışmam da bu saatten sonra

Ben bu açıdan düşünmemiştim.Bir kere benim yanımda telefonda istedi ama sonra bi daha istedimi kendi kulaklarımla duymadım haklı olabilirsiniz

Sevmeyebilirsin. Bunlar sevmemek icin de yeterli sebepler. Ama bu saydiklarinin hicbiri seni ilgilendirmez. Eşin kirildiysa üzüldüyse o tavrini koysun. Senlik bisey yok ki. Evine gelen misafire de hizmet edilmez, ağırlanir. Agirlayip gönder. Sirf kayinvalide oldugu icin o hizmet beklemesin sen de etme zaten.

Rica ederim bende evime serecegim halıya kadar karışan bir kv ile bogusuyorum resmen oğlunu kıskanıyor benden inanın bu daha zor daha bu akşam kavga ettim yeter artık sıkıldım senin tavırlarından diye o kadar korktum ki eşim annesinin doldurusuna giler diye çok şükür eşimde farkında artık annesinin tavırlarının bencilce olduğunun annesinin kendisini kullandığının başlarda çok kavga etti benimle ama çok şükür Rabbime o da anladı artık belki de hamileyim diye sustu ya da gerçekten farketti bilmiyorum

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğiniziAllah yardımcınız olsun çok şükür ki eşinizde anlamış

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğiniziAllah yardımcınız olsun çok şükür ki eşinizde anlamış
Çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah diyorum ya beterin beteri var bırak böyle olması daha iyi minnet etmenizi gerektirecek bir durum olmaması daha güzel vicdaniniz rahatsa gerisi teferruat

Kac gramlik kac tane bilezik gitti? Maddi durumlari bu bilezikleri odemeye yeter mi?
Maddi durumumuz yetmez diyorlar ama başka şeylere buluyorlar gerçekten artık istemek istemiyorum burada yazılanlardan sonra kendi bütçesiymiş kadının istediğini alsın istediğine benim altınlarımı vermek zorunda değil demekki kadının maneviside yokki

Kimsenin yanına yaptığı kar kalmıyor.İnanin.Bende kayinvalidemle alakalı konu açtım burada beddua ettim.Hatta eşimden ayrilicam ona bile dedim annene beddua ettim dedim.Suan acidigim bile oldu.Kimsenin yaşattığı yanına kar kalmıyor.

Çok haklısınız Allah’a havale edelim yapacak başka bişey kalmadı

Yani kayınvalidenizin başına ne geldi onu da yazsanız ya?

Hepimizin benzer hikayeleri var emin olun. Cikarilabilecek tek dogru sonuc, esiniz sizin yanınızda mi degil mi? Yaninizdaysa gerisinin bi onemi yok, o para da size baskalarina para emanet etmeme konusunda ders olur iste. Biraz pahali bi ders ama olsun.

Gozum seni ariyordu

Yeğenine oğlundan daha fazla değer veren bir insanın oğluyla evlisiniz. Konu sizlik değil. Oğluna ne kadar değer verdiğinin eşinizde farkındadır erkekler biz kadınlar kadar dile getirmiyor bu ilgi alaka muhabbetlerini merak etmeyin.

Bence yapılan yorumlar doğru. Olayın sizinle ilgisi yok şu anda. Ama saydırmışsınız bi ton, ben kötü oldum kadın melek oldu falan diye. Bence söylenenleri saptırmayın. Eksik bilgi vermişsiniz hem.
Eşiniz gerekirse kavga dövüş alacak bileziklerin parasını. Sonrasında yaptığı hiçbişi gözünüze batmaz emin olun. Sizin sorununuz belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…