Kayınvalidemin yaptığı akıl almaz şeyler

O kadar yüzsüz bir kadın ki vermez vermiyor eşim bi kaç kere kibarca söyledi yok gidip yeğenine altın takıyor
Bu olaardan sonra eşiniz hala nasıl kıyamıyor kusura bakmayın ama eşinizde suç.Kıbarlık falan geçin bu ayakları gidecek ihtiyacım var 2 gün sonraya hazır edin yeğenine altık takmadan önce borcunu öde diyecek.Diyemiyorsada bu adam yarın aman anamın şusu aman anamın busu diyecek birisidir.Şimdiki hallerinede aldanmayın hiç hemen satar sizi ailesine

Nasıl üzülüyor ve yansıtıyor? Annesiyle bunu konuştu mu?
Belli ki size de çok gelmiyor yeğenini daha çok tercih ediyor. Sizin derdiniz bilezik mi?
Evet benim derdim bilezik maddiyat ben o kadar açgözlü bi gelinimki hanımlar hem çalışmıyorum hem kayınvalidemden para istiyorum hatta kendi hakkım olmayan altınları istiyorum herkes rahatlasın bari böyle yazayımda

Hanımlar merhaba ben 1.5 sene önce evlendim.Yılllardır çalışan bir insandım evlenince başka bir yere taşındık işimden ayrılmak zorunda kaldım sadece eşim çalışıyor.Evlenirken kimseye güvenerek evlenmedik neyse konuya gireyim .Kayınvalidemin bir yeğeni var işi gücü o .eşimi ve görümcemi asla düşünmez ne maddi ne manevi.Varsa yoksa yeğeni.Bizden 1 ay önce evlendi bana takacağı bilezikleri ona taktı.Bizim düğünümüze hiç koşturmadı ne yaptıysak eşim ben ve annem yaptık ama yeğeninin düğününe o kadar koşturduki 3 gün 3 gece oradaydı sorsan hastayım der.Eşimin ayağı kırıldı 2 ay çalışamadı arayıp sormadılar benim babam eşimi en iyi hastanelere götürüp tedavi ettirdi onlar siz ne yiyip ne içiyorsunuz evde demediler yada oğlum seni bi doktora götürelim vs yok ama yeğeninin çocuğu olmuştu onu görmeye gitti 2 tane altın taktı biz zor durumdayken.Allah razı olsun benim ailem hep koşturdu.Ben şimdi bu kadına ne diyeyim 2 gün sonra bişey olmamış gibi benim evime gelip hizmet bekler nefret ediyorum ondan inanın bu anlattıklarım sadece yarısı çok bunaldım
Peehh, burda haliya si*can kayinvalide vardi gecenlerde, disimin kovugunu doldurmadi bu kv meselesi uzgunum.

Nasilsa bunu da asip yolunuza devam edeceksiniz, bosverin, ayni evde yasamiyorsunuz.

Bu kopukluk sadece kv kaynaklı mi?yada anne oğul isiksi nasıl?vardır bir sebebi.yeğeni için herseyi yapıp kendi evladına sırt çevirmesi, takıları bilezikleri geçtim. ayağı kırılmış duyarsız kalması?eşiniz annesine karşı nasıl oda çok önemli belkide eşiniz annesine değer vermiyordur?bence bu anne oğul arasında karışmayın derim

Peehh, burda haliya si*can kayinvalide vardi gecenlerde, disimin kovugunu doldurmadi bu kv meselesi uzgunum.

Nasilsa bunu da asip yolunuza devam edeceksiniz, bosverin, ayni evde yasamiyorsunuz.
😮 o konuyu görmemiştim ben.Haklısınız belki ben çok abarttım eşim üzüldüğü için Allah herkesin yuvasına huzur versin

Kadına takılan bilezikler gizlice alınırsa ve sonra öderiz denip ödenmezse dert olur.Bunun adı hırsızlıktır

Öyle bir şey mi yapmış, konuda öyle anlatmıyor?
Konu sahibinin beklentisine göre kendisine takmasını beklediğini yeğene takmış gibi anladım ben.
Nasıl gizlice bileziğini çalmış mı? Yatak odasına falan girip bayağı çalmış mı yani?
Yoksa eşi mi vermiş?
S starshollow

Bu kopukluk sadece kv kaynaklı mi?yada anne oğul isiksi nasıl?vardır bir sebebi.yeğeni için herseyi yapıp kendi evladına sırt çevirmesi, takıları bilezikleri geçtim. ayağı kırılmış duyarsız kalması?eşiniz annesine karşı nasıl oda çok önemli belkide eşiniz annesine değer vermiyordur?bence bu anne oğul arasında karışmayın derim
Ben daha eşimle yeni tanışmıştım kayınvalidem bir hastalık geçirdi eşim işten çıkıp koşa koşa evde çorbasını yapar kendi elleriyle içirirdi hastaneye hep kendi götürdü hep izin alırdı kimselere bırakmazdı çok özenli davranır annesine kötü bir evlat olsa kayınvalidem ondan böyle davranıyor derim ama değil

Konu sahibinin beklentisine göre kendisine takmasını beklediğini yeğene takmış gibi anladım ben.
Nasıl gizlice bileziğini çalmış mı? Yatak odasına falan girip bayağı çalmış mı yani?
Yoksa eşi mi vermiş?
S starshollow
Düğün gecesi balayına çıkarken takıları onlara emanet etmiş eşi.Döndüklerinde bilezikler yok.1 buçuk yıldır vericez diyip oyalamışlar.Bu borçları dururken gidip o yeğenin çocuğuna 3 4 tane altın takmışlar.

Bileziğimi çaldı ne demek? Eve girip izinsiz mi aldı? Eğer öyleyse bu zaten suç. Geri isteyin, vermezse eşiniz üstelesin, daha da olmazsa yasal yollardan uğraşın. Siz çaldı diyince konu bambaşka yerlere gider yani. Onun dışında kendisine ait olan maddiyattan istediği gibi tasarruf edip istediği kişiye takı takabilir. Bu niye sizin probleminiz olsun ki? Belki yeğeniyle arasında özel bir bağ vardır. Eşinize karşı ilgili sevgili olmamasını da bilemeyiz, geçmişte bir şey mi yaşanmış aralarında? Yani kısaca ne yeğeni ne de oğlu ile olan ilişkisi sizi bağlar. Ha, sizi de olumsuz olarak etkiliyordur, işte o zaman mesafe koyarsınız. Kimseye "hizmet" etmek zorunda değilsiniz. Herkes ektiğini biçer. Bakın sizin anne babanız ne güzel ilgili sevgiliymiş.

Ben daha eşimle yeni tanışmıştım kayınvalidem bir hastalık geçirdi eşim işten çıkıp koşa koşa evde çorbasını yapar kendi elleriyle içirirdi hastaneye hep kendi götürdü hep izin alırdı kimselere bırakmazdı çok özenli davranır annesine kötü bir evlat olsa kayınvalidem ondan böyle davranıyor derim ama değil
Eşin bu bilezik konusinda sana ne diyo peki onu çok merak ediyorum.Benim eşim olsa utancından boşa beni derdi

Ben eşim çok üzüldü kafasına taktı diye sinir oldum ama bundan sonra dediğiniz gibi mesafemi korurum
Siz eşiniz üzüldü diye kafaya takıyorsunuz ama yarın canciğer olurlar,siz kendi kendinizi yediğinizle kalırsınız. Onlar ana oğul. Bugün küser yarın barışırlar. Ortada kalan siz olursunuz. O yüzden kafanıza takmayın.

Düğün gecesi balayına çıkarken takıları onlara emanet etmiş eşi.Döndüklerinde bilezikler yok.1 buçuk yıldır vericez diyip oyalamışlar.Bu borçları dururken gidip o yeğenin çocuğuna 3 4 tane altın takmışlar.

Konusahibinin kayınvalidesi hırsız bu durumda.
Konuda anlattığı problemler problem değil ki. Esas derdi daha büyükmüş.
Buna da ses çıkarmayan kocayı da yanında tutuyorsa kolay gelsin ne diyim.

Yoksa eşi mi vermiş?
S starshollow
Kayınvalidem ben nişanlıyken öyle bir talebim olmamasına rağmen beni karşısına alıp sana 3 bilezik takacağım dedi tamam anne sen bilirsin dedim.Sonra yeğeninin düğünü oldu ona bilezik taktı tamam dedim yeğeni takar banane.bizim düğün günü geldi bana 1 bilezik taktı o zaman anladım ki yeğenine takmış benim bilezikleri ama sesimi çıkartmadım.Sonra balayına giderken kendi evimiz boş bırakmayalım sizde kalsın dedik eşimin amacasının ve kayınvalidemin kendisinin taktığı 2 bileziği almış biz eve gidince farkettik eşim istedi tamam dedi hala vermedi olay bu

Biz yardım istemedik zaten doğru okursanız anlarsınız eşimde nefret ediyor gelmesini bile istemiyor ama o kadar yüzsüz bi insan ki gelir kapımıza
Bir evlat annesinden neden nefret eder?nefret etmesi için çok büyük şeyler yaşanmış olmalı.eskiden hastahaneye kendi çorba yapıp götüren eşiniz şimdi annesini görmek istemiyor birşeyler yaşanmış belkide sizin haberiniz yok.

Kayınvalidem ben nişanlıyken öyle bir talebim olmamasına rağmen beni karşısına alıp sana 3 bilezik takacağım dedi tamam anne sen bilirsin dedim.Sonra yeğeninin düğünü oldu ona bilezik taktı tamam dedim yeğeni takar banane.bizim düğün günü geldi bana 1 bilezik taktı o zaman anladım ki yeğenine takmış benim bilezikleri ama sesimi çıkartmadım.Sonra balayına giderken kendi evimiz boş bırakmayalım sizde kalsın dedik eşimin amacasının ve kayınvalidemin kendisinin taktığı 2 bileziği almış biz eve gidince farkettik eşim istedi tamam dedi hala vermedi olay bu

Burada sorun eşiniz.
Sizin babanız bunu yapsa yerin dibine girerdiniz utancınızdan. Ama eşiniz sizi annesi ile görüştürüyor gayet rahat şekilde.

X