- 5 Ekim 2020
- 13.263
- 35.325
- 36
- Konu Sahibi starshollow
bırakın da görümceniz ve eşiniz üzülsün buna size ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız yazmayı unuttum o sinirle o benim hatamKonu acilirken bir şeyler yazilmaz
Yorumlar gelir
Yorumlar begenilmez
Ek bilgi gelir
Bu hep böyle oldu
Böyle de olacak bu forumda
Eşim ciddi anlamda üzülüp bunuda bana yansıtıyorsa sinirlenmem normal değil mibırakın da görümceniz ve eşiniz üzülsün buna size ne?
nasıl çaldı size takıp evden gizli gizli mı aldı yoksa size takmak yerine yeğene mi taktıBizim bütçemizi kullanmıyor mu ? Emin olun burada anlattıklarım yarısı bile değil.Kendisi benim 2 bileziğimi izinsiz bir şekilde aldı pardon ÇALDI.Şimdi benim bütçemi kullanmıyor öyle mi ?
O zaman konu başlığını " benden çaldığı altınları yeğenine taktı" olarak yazsaydınız. Ben yazdıklarınıza yorum yaptım.Bizim bütçemizi kullanmıyor mu ? Emin olun burada anlattıklarım yarısı bile değil.Kendisi benim 2 bileziğimi izinsiz bir şekilde aldı pardon ÇALDI.Şimdi benim bütçemi kullanmıyor öyle mi ?
Kayınvalidem ben eşimle ilk tanıştığımda hastaydı eşim ona bebek gibi baktı kendim şahidimSiz değil eşinizin tepki göstermesi lazım. O ne diyor? Benim anneme bana değil yeğenine taksa susup oturmam. Aile olmak önce kendi çekirdek aileni düşünmek demek. Ama şöyleki zamanında eşinizden belki bir hayır görmemişlerdir evlat olarak eşiniz tam evlat görevini yapmış mı?
Konu açarken yazmam gerekirdi haklısınızO zaman konu başlığını " benden çaldığı altınları yeğenine taktı" olarak yazsaydınız. Ben yazdıklarınıza yorum yaptı
Eşimle biz balayına düğün akşamı gitmek zorunda kaldık.İkimizinde az izni olduğu için.Evimize bırakmak istemedik altınları hırsız girer diye korktuk.Eşimin annesi babası sonuçta insanın ne gelir aklına onlarıa emanet ettik.Balayından geldik bankada kasa kiraladık alabilirmiyiz altınları diye verdiğimiz poşetle bir getirdi kayınvalidem bende içine bakmadım nerden bileyim alacağını eve bi geldik bilezikler yok sadece küçük altınlar var eşim sordu vericez dediler 1.5 yıldır yoknasıl çaldı size takıp evden gizli gizli mı aldı yoksa size takmak yerine yeğene mi taktı
bu olay bile yeterli niye yüzlerine bakıyorsun hala. eşini de doldur gitsin ailesine karşı. şimdiye kadar kavga etmedinjz mi.Eşimle biz balayına düğün akşamı gitmek zorunda kaldık.İkimizinde az izni olduğu için.Evimize bırakmak istemedik altınları hırsız girer diye korktuk.Eşimin annesi babası sonuçta insanın ne gelir aklına onlarıa emanet ettik.Balayından geldik bankada kasa kiraladık alabilirmiyiz altınları diye verdiğimiz poşetle bir getirdi kayınvalidem bende içine bakmadım nerden bileyim alacağını eve bi geldik bilezikler yok sadece küçük altınlar var eşim sordu vericez dediler 1.5 yıldır yok
İyi de eşini çok üzdülerse eşin de evinize kurulup anasına hizmet etmenizi beklemez herhalde. Yeğenini evladından önce tutan annesine o da kızgın ve kırgındırEşimi çok üzdükleri için olabilir mi
Evet herkes ben sanki kayınvalidemden para istedim gibi anlıyor ama ben ilk başta ilgisizliğinden söz ediyorum benim düğünüme hiç koşturmadı evi ben ve annem yerleştirdik o yeğeninin düğününe yardım etmekle meşguldü.Kendi evlatlarının ayağı kırıldı ve bir süre iyileşmedi arayıp sormadı bileKadının oğlu ve kızıyla sorunu var demek ki! Düpedüz sevmiyor da olabilir. Bu kv ile çocukları arasında bir durum. Onlar gönül koymalı.
Adamın ayağı kırılmış annesi arayıp sormamış(size göre), siz hala bilezik diyorsunuz.
Aynısını düşündüm ben deAcaba yeğeni dediğiniz kendi çocuğu, kardeşine evlatlık vermiş olabilir mi? Vicdan azabını gidermeye çalışıyordur belki. Çok mu paranoyakça
Ben eşim arada kalıp üzülmesin diye hep sustum ama artık çok doldum.Herkes o kadar önyargılıki kayınvalidemi melek yaptılar beni de işe yaramaz gelin konuyu açtığıma pişman oldum vallahibu olay bile yeterli niye yüzlerine bakıyorsun hala. eşini de doldur gitsin ailesine karşı. şimdiye kadar kavga etmedinjz mi.
Eşim ciddi anlamda üzülüp bunuda bana yansıtıyorsa sinirlenmem normal değil mi
Bende şüphelendim ama eşim olamaz diyor bilmiyorumAcaba yeğeni dediğiniz kendi çocuğu, kardeşine evlatlık vermiş olabilir mi? Vicdan azabını gidermeye çalışıyordur belki. Çok mu paranoyakça
valla eşini manipüle et bir şekilde. hatta geldiği gün kaynanan evde kavga çıkar huzursuzluk çıkar surat as. uyu. yemek yapma. eşine de yapma. üzülsün dursunBen eşim arada kalıp üzülmesin diye hep sustum ama artık çok doldum.Herkes o kadar önyargılıki kayınvalidemi melek yaptılar beni de işe yaramaz gelin konuyu açtığıma pişman oldum vallahi
Amin Ben eşimle 1.5 senedir evliyim ama 4 yıldır hayatındayım.Sevgililik nişanlılık vs.Hep eşim üzülüp arada kalmasın diye sustum ama çok doldumNormal değil.
Eşinizin ailesiyle olan ilişkilerini içselleştirmemeli, kişisel meseleniz haline getirmemelisiniz.
Konu siz değilsiniz çünkü.
En fazla eşinize onu anladığınızı , yanında olduğunuzu hissetirebilirsiniz.
"Canını sıkma hayatım, bak kendi ailemizi kurduk çok şükür kimseye muhtaç değiliz" diyebilirsiniz.
Bol keseden atıp tuttuğumu düşünmeyin, kayınpederim böyle bir adam çünkü.
Bize düğünümüzde 1 kuruş destek olmadığı gibi takılanlardan kendisine de verdik, çünkü evinde kaldık düğün zamanı, yapılan masrafları fazlasıyla karşıladık.
6 ay sonra torunu evlendi, ona fazla fazla yaptı. Eşim yeni öğrendi, ineğini satmış sırf düğüne gidebilmek için.
Eşim evde sinirden köpürdü, sakinleştirdim, sıkma canını dedim, değiştiremeyiz ailelerimizi bu yaştan sonra dedim, rahatladı, konuyu kapattık bitti.
Kayınpederimden nefret etmiyorum, severim, saygı duyarım, evime gelse ağırlarım.
Bana kişisel olarak hiçbir saygısızlığı olmadı.
Bana kötü davransa konuşmam.
Ama oğluyla olan ilişkisine de karışmam.
Kimseden de hiçbir şey beklemem. Tırnağım var kaşıyorum başımı allaha şükür..
Allah kimseye muhtaç etmesin hiçbirimizi..
Yok eşimde çok kızıyor bana baskı yapmıyor ama evimize gelince yine kıyamıyor annesine bende o üzülmesin diye saygı göstermeye çalışıyorumEşiniz ne diyor? Sizin gördüğünüzü görmeyip anam i benim, hizmet etmek,sağı duymak zorundasın diyorsa Sizin mis gibi kaynana değil eş sorununuz var.
Gerekirse işe girin kv mesafeli olun hizmet beklerse yapmayın gerekirse lafı çakın "yeğenin gelsin " o yapsın deyin.Ne dertleniyirsunuz? Bırakın herkes istediği gibi yaşasın siz kendinize karışmalarını engelleyin yeter .....