- 7 Ekim 2023
- 78
- 50
- 29
- Konu Sahibi starshollow
Hanımlar merhaba ben 1.5 sene önce evlendim.Yılllardır çalışan bir insandım evlenince başka bir yere taşındık işimden ayrılmak zorunda kaldım sadece eşim çalışıyor.Evlenirken kimseye güvenerek evlenmedik neyse konuya gireyim .Kayınvalidemin bir yeğeni var işi gücü o .eşimi ve görümcemi asla düşünmez ne maddi ne manevi.Varsa yoksa yeğeni.Bizden 1 ay önce evlendi bana takacağı bilezikleri ona taktı.Bizim düğünümüze hiç koşturmadı ne yaptıysak eşim ben ve annem yaptık ama yeğeninin düğününe o kadar koşturduki 3 gün 3 gece oradaydı sorsan hastayım der.Eşimin ayağı kırıldı 2 ay çalışamadı arayıp sormadılar benim babam eşimi en iyi hastanelere götürüp tedavi ettirdi onlar siz ne yiyip ne içiyorsunuz evde demediler yada oğlum seni bi doktora götürelim vs yok ama yeğeninin çocuğu olmuştu onu görmeye gitti 2 tane altın taktı biz zor durumdayken.Allah razı olsun benim ailem hep koşturdu.Ben şimdi bu kadına ne diyeyim 2 gün sonra bişey olmamış gibi benim evime gelip hizmet bekler nefret ediyorum ondan inanın bu anlattıklarım sadece yarısı çok bunaldım