• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin para istemeleri...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Kayınvalidemin para istemesi hiç bitmiyor..
Dükkan açtı 5 milyar para harcattı bize ben öderim kendim krediyi dedi ödemedi neyse şimdi de dükkan işleri iyi gitmiyormuş.. Kafasına göre sormadan dükkan açıp hergün arayıp zorla kredi çektirdi bize saçma sapan mallar almış kıyafet.. Dükkanı kıyafetle doldurdu satılmadıkça mal aldı ne ararsan var dükkanda şimdi de kimse almıyormuş.. Bu 1.
2.si eşimin kardeşi bizim dükkanda çalışıyordu.. Ona bir sürü para veriyorduk aylık 2000.. bizimde aylık çok fazla ödememiz var.. Aylık on milyar kazanıyorsa eşim ama aylık zaman 8 milyar da gider oluyor gerçekten..
Geçen daha bi hafta önce eşim eskiden bi arabaya çarpmıştı ondan dolayı tam 4 milyar ceza geldi.. Kredi kartından çekip ödedik tsk seferde mecburen.. Kredi kartı da 15 milyarlık limit full doldu.. Bi de kredi borcumuz var bizim aylık 3000 oraya yatırıyoruz. Ayrı bi kredi daha var. Eşimin küçük kardeşi de şimdi ayrı ev tutmuştu bizim yanımızdan ayrılınca annesinin evine geri döndü şimdi çalışmıyor da. Neyse bunların hwpsini kayınvalidem bildiği halde ya daha geçen hafta 4 milyar ceza geldi benim babam kredi çekeckti biz ödeyecektik durum olmadığı için bunları bildiği halde daha geçen hafta üzüldüğüm için aramıyorum oğlumu dediği halde bana dün eşimi arayıp sen nasıl evlatsın 500 tl ver bana satış yapamıyorum para ver deyip durmuş. Kardeşine para vereceksin filan demiş.. Kardeşi de eşim daha bizim yanımızda çalışırken kendi telefonu bozukken gidip ona telefon aldı kendini düşünmeyip onu düşündüğü halde sen adam değilsin deyip bırakıp gitti işi. Bi de biz ona para verecekmişiz. Eşim elinden geldiğince yardım ediyor onlara onlar hep kendilerini düşünüp nankörlük yapıyorlar.. Bıktım artık bu davranışlardan.. Dükkan açtı para verdik kurtuluruz artık kendi kazanır dedik şimdi kazanamadığı yetmiyor kirayı ödetiyor oğullarına yine zararı var yani.. Daha geçen hafta 4 milyar ceza geldi eşim üzüntüden uyuyamadı kredi kartından çekip ödedik kadın arayıp para ver diyormuş durumum yok deyince de sen nasıl evlatsın hiç iyi değilsin diye dolduruyor..
Yanına gidince de ver elini öpeyim para ver kurban olayım para ver diye espri yapıp gülmesi beni çıldırtıyor..
Bi de karından mı korkuyorsun diyormuş lafa bak yaa.. Yanında hiç bi saygısızlık yapmadığım halde yaptığı çok ayıp gerçekten.
Eşimin bu aralar artık anlasa da sürekli onların nankörlüğüne karşı sürekli para vermek zorunda kalmasından sıkıldım..
Bu kadınla ne yapacağım?

Not: eşim kayınvalidem dükkanı yeni açarken para verdi sonra malları kadın kendi sattıkça aldı eşim vermedi burada yanlış anlaşılıyor düzelteyim

Son düzenleme:
Bu kadınla değil, bu kocayla ne yapacağım diye sormanız gerekmez mi?

Eşiniz durumum yok diyor, annesi de ne biçim evlatsın diyor. Eşinizin dili yok mu? O biçim evladım ben de kendi ailemi de düşünmek zorundayım diyemiyor mu?
Dükkanı kapatalım madem diyemiyor mu?
Kardeşim çalışsın artık diyemiyor mu?
Benden borçlarım bitene dek para isteme diyemiyor mu?

Kendi aklı yok mu kocanızın? Kendini niye korumuyor?

Bu kadınla değil, bu kocayla ne yapacağım diye sormanız gerekmez mi?

Eşiniz durumum yok diyor, annesi de ne biçim evlatsın diyor. Eşinizin dili yok mu? O biçim evladım ben de kendi ailemi de düşünmek zorundayım diyemiyor mu?
Dükkanı kapatalım madem diyemiyor mu?
Kardeşim çalışsın artık diyemiyor mu?
Benden borçlarım bitene dek para isteme diyemiyor mu?

Kendi aklı yok mu kocanızın? Kendini niye korumuyor?
Benim de durumum yok demiş işte.. Dükkanı kapat dese kapatmaz ki.. İnternete koy devredelşm demiş kimse almaz orayı. Daha vergi açılmadı iki kere gelmişler üçüncü de ceza yiyecek yine bizden isteyecek kaç kere uyardık acımaz yazarlar cezayı diye

Eşin saf mı ya? O kadar borç içinde neden hala kredi çekiyor ki? Senin rızkını alacak annesi boş otursun diye ona verecek. Hani çok gerekli bir şey olsa çekersin de kadın işlemeyen dükkana mal alsın diye para mı çekilir? Hele evde boş oturup abisinden para isteyen kayna bas git diyesim geldi. Çalışmayıp bir de abisine para vereceksin ne demek?

Eşine resti çek, ya bunları def et başımızdan ya da çekil aradan ben def ederim diyin. Kimseyi sırtınıza alıp taşımaya mecbur değilsiniz.

Eşin saf mı ya? O kadar borç içinde neden hala kredi çekiyor ki? Senin rızkını alacak annesi boş otursun diye ona verecek. Hani çok gerekli bir şey olsa çekersin de kadın işlemeyen dükkana mal alsın diye para mı çekilir? Hele evde boş oturup abisinden para isteyen kayna bas git diyesim geldi. Çalışmayıp bir de abisine para vereceksin ne demek?

Eşine resti çek, ya bunları def et başımızdan ya da çekil aradan ben def ederim diyin. Kimseyi sırtınıza alıp taşımaya mecbur değilsiniz.

Siz yanlış Anladınız.. İlk başta dükkan açılırken çekildi kredi bu ceza olayı satılmama olayı sonra çıktı.

Kv durmadan mal alıyo eşinde para veriyo kredi çekiyo bence herkes halinden memnun sen hariç

Git kvne kampanya yapsın pazara çıksın bişey yapsın eritsin malları eline para geçsin sizdende istemesin

Of okurken bana bunalti geldi. O kredi bu kredi ya bu kredileri ne kolay cekebiliyorsunuz. Herseye tak kredi. Sonra bir taraf borçla sıvalı. Valla ne cekiyorsaniz kendi kafanizdan cekiyorsunuz kv, kardes hikaye.

İş kurmak için çekmek zorundaydık onun sayesinde geçiniyoruz Çektiğimiz kredi sayesinde iş kurduk karnımızı doyuruyoruz borçlarda ödendikçe para birikmiş oluyor çünkü mallar bizim oluyor yani arabalar.. Bazen uzaktan konuşması kolay olabiliyor.. Sabahtan akşama kadar bi markette çalışıp iki milyar almak yerine o parayla aylık on bin kazanıyor eşim şükür

Kv durmadan mal alıyo eşinde para veriyo kredi çekiyo bence herkes halinden memnun sen hariç

Git kvne kampanya yapsın pazara çıksın bişey yapsın eritsin malları eline para geçsin sizdende istemesin

Siz de yanlış anlamışsınız.. Eşim dükkan yeni açılırken para verdi malları kadın sonra kendi sattıkça aldı

İş kurmak için çekmek zorundaydık onun sayesinde geçiniyoruz Çektiğimiz kredi sayesinde iş kurduk karnımızı doyuruyoruz borçlarda ödendikçe para birikmiş oluyor çünkü mallar bizim oluyor yani arabalar.. Bazen uzaktan konuşması kolay olabiliyor.. Sabahtan akşama kadar bi markette çalışıp iki milyar almak yerine o parayla aylık on bin kazanıyor eşim şükür

E ama 8000 de gider oluyor demiştiniz
Geriye yine 2000 kalıyor

10 binin 8 i gidiyor diyordun. Simdi 10binle rahat geciniyor mu oldunuz?
Bir meslek sahibi olsaydi markette 2 liraya calismazdi.
Yok kayinvaliyede dukkan ac, kredi cek, yok kardese bilmem ne kadar para ver. Bu kafayla burnunuz camurdan kurtulmaz bunlari yapan ve önünü kesmeyende eşin, sense saga sola bileniyorsun. Para kazanmaktan cok onu yonetebilmek önemli.

10 binin 8 i gidiyor diyordun. Simdi 10binle rahat geciniyor mu oldunuz?
Bir meslek sahibi olsaydi markette 2 liraya calismazdi.
Yok kayinvaliyede dukkan ac, kredi cek, yok kardese bilmem ne kadar para ver. Bu kafayla burnunuz camurdan kurtulmaz bunlari yapan ve önünü kesmeyende eşin, sense saga sola bileniyorsun. Para kazanmaktan cok onu yonetebilmek önemli.

Rakamları örnek yazdım her ay değişiyor bu konuyu bile polemik haline getiriyorsunuz ona şaşırıyorum neyse daha fazla uzatmayalım.. Ayrıca herkesin hayatını bilemezsiniz.. Meslek sahibi neden olamamış bilemezsiniz.. Onun da çok ayrıntısı var şimdi burda açıklamak birşeyi değiştirmez Teşekkürler yorum için. İyi forumlar diliyorum..

Kadin kim??? Diye sorarlar size...hep anneler babalar mi yapacak destek ...benim kayinvalidem senelerdir benim borcumu oduyor. Diye bir kisi konu acmiyor. Ne hikmetse..siz nekadar hanimiusaniz esinizin oda annesi...bunu unutmayiniz ...

Kadin kim??? Diye sorarlar size...hep anneler babalar mi yapacak destek ...benim kayinvalidem senelerdir benim borcumu oduyor. Diye bir kisi konu acmiyor. Ne hikmetse..siz nekadar hanimiusaniz esinizin oda annesi...bunu unutmayiniz ...
Bi anne de evladı borç içindeyken para istemez sanırım...

Back