- 6 Şubat 2017
- 200
- 228
- 33
- 36
- Konu Sahibi Asivemavi34
Merhaba kizlar kendimi birkac gundur huzursuz hissettiğim icin size yazmaya karar verdim. 12 haftalik hamileyim olayi aynen aktariyorum. Persembe gunu kayinbabam saat 8 de beni aradi yemek hazirladigim icin esim acti. Neden gelmiyorsunuz niye gelmiyorsunuz diye veryansin etti. Esim baba daha pazar gunu sizdeydik yemek hazır nasil gelelim dedi. Biraz yuksek sesli bir konusma oldu. Aradan zaman gecti kayinbabam tekrar aradi kayinvalidem kiymali borek yapmis gelin diye oysa biz sofraya oturmustuk. Esim durumu izah etti kayinbabam gel buraya dedi esim gitmek istemedi bu arada cocuk gibi azarliyor bagiriyir esime telefonda. Aradan zaman geldi yaklasik yarim saat kapi caldi gelen kv gelir gelmez esimi benim yanimda azarlamaya basladi babani ve bizi cok uzuyorsun seklinde serzeniste bulundu esimde aciklama yapiyor sofra hala kalkmamis yemek yiyorduk ikimizde calisiyoruz bu kiz hamile her zamsn gelemiyoruz daha haftasonu ordaydik diye. Ama kv sen cok degistin sen boyle degildin demeye devam ediyor, konusmanin akisi bu cocuga nasil bakicaksiniza kadar gitti. Neden bakamayalim diye parladim en hassas oldugum konu daha dogmayan cocugun ustunden beni bizi yaraliyor.
Ben parlayinca sen oglumu benden soguttun bizden soguttun demeye basladi esim ailesine soguktur hep ben giderim.ozel gunlerini kutlarim dogumgunlerini aksatmam hastane islerinde yardimci olurum vs dedim ki oyle mi dusunuyorsun anne helal olsun dedim. Esimle hep konusuruz ailesi hep gergin ve sinirli davranir esime kontrol etmeye calisir lar bizi herseyimize karışırlar . Orda burda diger gelinler soyle asivemavi34 demis onuda soyledim ben hicbir zaman mukemmel bir ev kadini olamicam ben mukemmel degiliim dedim esime sinirli davraniyorsunuz dedim sen birtane dogur da gorcem seni evlatlarimi ayirdigimi soyluyorsun dedi sonra geri vites yapti oturdu biraz gitti
Uzun oldu hakkınizi helal edin sizce ne yapmaliyim?
Ben parlayinca sen oglumu benden soguttun bizden soguttun demeye basladi esim ailesine soguktur hep ben giderim.ozel gunlerini kutlarim dogumgunlerini aksatmam hastane islerinde yardimci olurum vs dedim ki oyle mi dusunuyorsun anne helal olsun dedim. Esimle hep konusuruz ailesi hep gergin ve sinirli davranir esime kontrol etmeye calisir lar bizi herseyimize karışırlar . Orda burda diger gelinler soyle asivemavi34 demis onuda soyledim ben hicbir zaman mukemmel bir ev kadini olamicam ben mukemmel degiliim dedim esime sinirli davraniyorsunuz dedim sen birtane dogur da gorcem seni evlatlarimi ayirdigimi soyluyorsun dedi sonra geri vites yapti oturdu biraz gitti
Uzun oldu hakkınizi helal edin sizce ne yapmaliyim?