kayınvalidemin evi mi kiralık ev mi??

Maddi durum elvermiyorsa sartlar olgunlasana kadar kv evinde kalin sonra cikarsiniz

Bu şartlarda ayrı ev zor gibi duruyor sanki.
Ama 7 kişi aynı evde daha zor olsa gerek.
Şartlar yeterli olacaksa en iyisi kira da olsa ayrı ev tabi ki.

Kirayı da ekledikten sonra ne kadar kalıyo size?
Bide eşimin sigarası yazmışsın bu kadar borcun içinde hala sigara içebilio.. Bravo yani ben hiç anlamıyorum böyle insanları.. O sigara parasını ayırsa aslnda iyi geçinirsiniz ama..

ben tek kayın valide- k.peder olsa da aynı evde yaşamak istemezdim. gerçekten çok zor başkalarıyla yaşamak, her işine karışırlar, bir de 7 kişi, iyi bile sabretmişsin canım. en kısa zamanda maddi durumunuz düzelir inşallah ta 2 odası da olsa kendi evinize çıkarsınız.

İktisadi olarak şu an ayrı bir eve çıkabilmeniz mümkün görünmüyor. Borçlarınızın bitmesini bekleyin derim.Zira işin içine büsbütün geçim sıkıntısı girince sinirler gerilmeye başlayacak. Azıcık sıkın dişinizi.

ben sizin yerinizde olsam iki sene daha kayınvalidemin yanında otururum. iki sene sonra eşinizin borcu bitecekmiş zaten, çocuğu da kreşe verir çalışmya başlarsınız, ekonomik durumunuz düzeleceği için de gönlünüze göre bir eve çıkabilirsiniz.

Ne borcu bu anlamadım zaten kendi eviniz yok kaynana çalışıyor
eşin aldığı parayı nereye harcıyor yoksa annesi para mı biriktiriyor eşin mi düyor elektkrik,su,kirayı aslında epey para biriktirmeniz gerek halen kaynanayla otırıyorsunuz yoksa o 7 kişinin masraflarını eşin mi karşılıyor

Ben olsam kirada oturmayi tercih ederdim ne farkeder kendi evin gibi

Tabiki ayrı ev ama yanlış zaman. Bebeğin yeni olmuş. Doğumdan önce olsaydı daha iyşdi tabiki. Eğer huzursuzsan hemen ayrıl değilsen BENCE biraz daha idare et. Çünkü eksik eşyalarınızı almak. Kira depozito vs masraflarınız sizi biraz zorlayabilir

Beyaz eşya aldık eşim motorsiklet aldı doğm günmde hediye tel aldı sonra kredi çekti araba aldı borcumuz yok diye telleri de faturalı yaptı aracn arızası çuktı her gün gazı sigarası derkn bitiyo zaten.. Bu gidişle de zor görünüyo bn en iyisi umut etmeyi bırakayım

3 güzel yılı 7 kişiyle geçirip bir çocuk olduktan sonra ayrı eve çıkmak niye? şimdi o 7 kişi bir olup bebeğe baksınlar.

valla ben olsam bu durumda cocuk yapmazdım ama tabı olan olmus. Keske maddı yeterlılıge ulasmadan kalkısmasaydınız bu tarz ıslere. Araba gereklı cocuk oldugu ıcın. Ayrı eve cıkmayı dusunsende bu sartlarda zor bence.

merhaba bende 3 yillik evliyim benim 17 aylik bi bebegim var bende kacarak evlendim 2.5 yil kaynanamlarla birlikte oturdum bizim evdede 7-8 kisi vardi kalabalikti yani bayagi ama esimin ailesiyle iyi gecinirdim bu yil kendi evimi satin aldim yerlestim cok sukur inan insanin kendi evi gibisi yok biraz sık disini borclariniz biter bitmez cikin kendi evinize

3 güzel yılı 7 kişiyle geçirip bir çocuk olduktan sonra ayrı eve çıkmak niye? şimdi o 7 kişi bir olup bebeğe baksınlar.
K.v çalışıyo eşim ve k.p çalışıyo görümcem dersaneye gidiyo eşimin babaannesi var bacağından engelli kendine zor bakıyo yani çocuga bnden başka bakacak kimse yok maleseff..

araba olmadan da olur
ama 7 kişi aynı evde olmaz...

Bnde iyi geçinmeye geciniyorm ama görümcemle çoğunlk tartşma içindeyz pek anlaşamıyoruz k.pederm desen içkisi var sürekli huzursuz ev

Almış olduğunuz araba ve motoru satın,kredi borçlarını ödeyip bitirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…