kayınvalidemin çarşafımı kullanmasi

Beğendiysen senin olabilir anne derdim ben olsam. Hatta istersen aynısından sanada alayım olurmu derdim.

Konu sahibi bence abartıyorsunuz beğenmiş kullanmış aynı şeyi kendi anneniz yapsa birşey söyler miydiniz yıl olmuş 2017 insanlar neler ile uğraşıyor
evet soylerdim zaten annemden bugunr kadar boyle biseyi hickimseye karsi gormedigim icin sasiriyorum

ben illa getirip orda yikiycam demedim kendisi getir burda yikayalim yapilana kadar dedi

belki de farketmedi bile..!
direk sormak daha hızlı çözüme ulaştırır sizi ""aa anne bizim çarşafımızı takmışsın yanlışlıkla seninkilerin yeri nerdeydi değiştiriverelim bizimkini de tekrar yıkayıp kurutalım" diyebilseydiniz o an ki tepkisi baya eleverirdi durumu.

karıştırmıştır kadın, aynısı ya da benzeri onda da varsa,
ya da oğlunun seviştiği çarşafta sevişme fantazisi vardır.
hangisi daha olası geliyorsa ona inanın, ya da daha pratik bir yöntem seçip kaynana kişisine neden çarşafınızın üstüne yattığını sorabilirsiniz.

Kesinlikle dünyada Türkiye'de onca olay varken ekonomi zorda iken

bende onu dusunuyorum niye sersin kii
Git konuş bence deki:Anneciğim neden benim çarşafı serdin yatağına,neden beni bu kadar düşünmek zorunda bıraktın diye....Bu arada bizlere sordun cevap verdik benim aklıma eşi sermistir fikri geldi onu yazdım ve devamında da ona göre neden sersin ki diye bir cümle kurdum.Bunun sebebi mantıklı bir açıklaması vardir muhakkak anlamında,sen düşün anlamında değil.Iyi iki doğru anla lütfen.

Kayınvalide saçmalamış ama siz de neden sormuyorsunuzki?
İnsan nasıl sormaz?
Bu kadar iletişimsiz biri olursanız daha çok şeyi dert edinirsiniz.
Biri - kim olduğu önemli değil- benim çarşafımı alıp kullanacak ben sormıcam,nedenki?

Çok agresifsiniz buraya konu açınca her türlü yorum gelir siz sanırım kayınvalidenizi yerden yere vurmamızı beklediniz fakat yanıldınız
tabikide her turlu yorum gelir ama saygi cercevesinde kv yerden yere vurmanixi bekleseydim onu daha kotu biriymis gibi anlatmasini kotu sozler yazmasini da bilirdim ama oyle bir amacim yok

ya ben mi uzaydayım buradaki kızlar mı

bir yanda basit bir şöyle olsa mı acaba diyen kv ye çemkiren gelinler bir tarafta da hiçbir şeye bir şey demeyen gelinler var

önce alsın ne olur demiştim sadece başlığı görünce

içini okuyunca sormadan nasıl durdun dedim

sen gündüz attın makinaya o kurutup gece sermiş sen de sabah gittin onun yatağında idi

eee sen çamaşırlarını alırken çarşaf da vardı, nerede diye niye sormadın?

hadi kadına yatağına sermişsin demedin de benim çarşaf da vardı yıkamıştım onu farklı yere mi koydun diye insan sormaz mı

belki kv değil de gece kp çarşafı değiştirdi, çamaşır yığınının üstünden aldı serdi

geçen komşu bir şey getirdi tabağını makineye koyup yıkadım eşim de oradan alıp içine bir şey koyup tabağı yine kullanmış oldu

evet ben biliyordum komşunun olduğunu ama eşim bilmiyordu hatta bilse bile komşunun bir tabağının bizde olduğunu o tabağı da tanımaz ki

çözüm soracaksınız malınızın arkasını arayacaksınız

Tüm yorumları okudum.
Ama neden sormadığınızı anlayamadım.
KayınvLidenin çarşafı sermesinden çok bunu merak ettim.
Neden sormadınız?

normal değil ama abartmazdım da şahsen, çeşit çeşit insan var, garip bir sürü şeyler yapıyor insanlar, kafayı yorup büyütecek bir şey yok, "aa anne benim çarşafı mı serdin" derdim en fazla, "beğendiysen al sen de kalsın istersen" falan da derdim. kendime de dert etmezdim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…