- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
-
- Konu Sahibi sema colak
ya zaten soru carsafin olup olmamasi degil o carsaftan 10 tane vardirKonusunu bile yapmak gereksiz, alti ustu carsaf, tekrar yikanir tertemiz de olur. Begendiyse alsin kullansin ne olcak sanki.
evet soylerdim zaten annemden bugunr kadar boyle biseyi hickimseye karsi gormedigim icin sasiriyorumKonu sahibi bence abartıyorsunuz beğenmiş kullanmış aynı şeyi kendi anneniz yapsa birşey söyler miydiniz yıl olmuş 2017 insanlar neler ile uğraşıyor
e tabikide yani bi carsaftan ne olacak ki soylese istedugini gidip alirdimKonu sahibi çarşafı kıskanmıyor ki izinsiz alıp sermesi anormal. Çarşafın da güzelmiş filan dese al senin olsun dersin ya da alır verirsin aynısından. İzinsiz alıp sermek hiç hoş değil.
ben illa getirip orda yikiycam demedim kendisi getir burda yikayalim yapilana kadar dediTam kanserojenlik bir hayat. Çamaşır suyu Vs. Bence sizin anal dönemde bir sorun var. Kötü niyetle söylemiyorum bunu.
Konu sahibi. Çamaşırlarını onun makinesinde yıkamaya yüksünmuyorsunda kullanmasına mi bozuldun. Bir dahakine yıkanın alır kullanırsın. Alt tarafı çarşaf. Bak beyinde tekrar et Ç A R Ş A F.
Eşyan kıymetli ise makinenizi yaptırın zaten 1 hafta içinde yaparlar bence abartıyorsunuzevet soylerdim zaten annemden bugunr kadar boyle biseyi hickimseye karsi gormedigim icin sasiriyorum
Çok agresifsiniz buraya konu açınca her türlü yorum gelir siz sanırım kayınvalidenizi yerden yere vurmamızı beklediniz fakat yanıldınızevet etimi kopardilar
Kesinlikle dünyada Türkiye'de onca olay varken ekonomi zorda ikenYa varya erkek annesiyim
Bende gelinim 10 senelik
Kadın iyilik yapıyo karıştırmıştır yada hoşuna gitmiştir
Ne olcak yani kullansa
Varsın onun olsun
Bu konuyu açmayı geç kafama bile takmam
Onlar bize kocalarımızı verdiler
Çocuklarımızın babasını büyüttüler okuttular.
Biraz empati yapın ya
Ben şunu söyleyeyim
Kv yada kp ya senin yuvanı bozmaya çalışmadığı sürece
Acık alttan alın
Bizde yaşlanıcaz el içine karışıcaz
Herşey böyle kalmıycak.
Git konuş bence deki:Anneciğim neden benim çarşafı serdin yatağına,neden beni bu kadar düşünmek zorunda bıraktın diye....Bu arada bizlere sordun cevap verdik benim aklıma eşi sermistir fikri geldi onu yazdım ve devamında da ona göre neden sersin ki diye bir cümle kurdum.Bunun sebebi mantıklı bir açıklaması vardir muhakkak anlamında,sen düşün anlamında değil.Iyi iki doğru anla lütfen.bende onu dusunuyorum niye sersin kii
esyam kiymetli olsaydi gider alirdim cok yanlis yerden anliyorsunEşyan kıymetli ise makinenizi yaptırın zaten 1 hafta içinde yaparlar bence abartıyorsunuz
tabikide her turlu yorum gelir ama saygi cercevesinde kv yerden yere vurmanixi bekleseydim onu daha kotu biriymis gibi anlatmasini kotu sozler yazmasini da bilirdim ama oyle bir amacim yokÇok agresifsiniz buraya konu açınca her türlü yorum gelir siz sanırım kayınvalidenizi yerden yere vurmamızı beklediniz fakat yanıldınız
ya ben mi uzaydayım buradaki kızlar mı
bir yanda basit bir şöyle olsa mı acaba diyen kv ye çemkiren gelinler bir tarafta da hiçbir şeye bir şey demeyen gelinler var
önce alsın ne olur demiştim sadece başlığı görünce
içini okuyunca sormadan nasıl durdun dedim
sen gündüz attın makinaya o kurutup gece sermiş sen de sabah gittin onun yatağında idi
eee sen çamaşırlarını alırken çarşaf da vardı, nerede diye niye sormadın?
hadi kadına yatağına sermişsin demedin de benim çarşaf da vardı yıkamıştım onu farklı yere mi koydun diye insan sormaz mı
belki kv değil de gece kp çarşafı değiştirdi, çamaşır yığınının üstünden aldı serdi
geçen komşu bir şey getirdi tabağını makineye koyup yıkadım eşim de oradan alıp içine bir şey koyup tabağı yine kullanmış oldu
evet ben biliyordum komşunun olduğunu ama eşim bilmiyordu hatta bilse bile komşunun bir tabağının bizde olduğunu o tabağı da tanımaz ki
çözüm soracaksınız malınızın
peki