kayınvalidemin bu yaptığı nedir ki şimdi?

Kadin seni bildiğin test etmiş....sağı solu kurcaliyor mu diye ?

Valla hal böyleyken hapırsan da köpürsen de bişey soyleyemezsin

Bu kadar emin olma

Kadın hediye geldiğinde saklamış notu

O zaman da ileride başka gelinim olursa onu sinir ederim diye düşünmemiştir

Bir de bu aşamadan sonra Kv den den özel hayatına saygı bekleme zira sen onunkine göstermiyorsun

Kv hediye alan kız erkek arkadaşına da almıştır onların hepsini de attım mı ya da eşin hepsini sana söyledi mi acaba

5 senedir kadin senimi düsünmüs ilerde senzafine gelirde evimi temizler bu notu sakliyimda görsün okusunmu demis:)
Ben kaynanamda öyle bi not görsem esime söylerdim annen eski manitani cok seviyodu heralde notunu sakliyo diye..oglu konusurdu annesine kendi elleriyle yirtip attirirdi notu, benim zahmete girmeme gerek kalmazdi

Bu da tek savunması oluyor sanırım. Ama ben aşırı kıskancım. Bu bir bahane değil. Siz kendinize ve kocanıza güvenmiyorsunuz ve 5 yıl önceki insanları dahi kıskanıyorsunuz diye insanların özel hayatına karışamazsınız. Orası onun yatak odası. En özeli.
Benim gelinim bana özel odaya yatak odama girecek (çok samimi olsam da) orada benim takı kutumu karıştıracak, içinden notu alıp atacak! Kıyametler kopar.
Ayrıca bu kadar kıskançlıklar da cidden çok tuhaf geliyor. Evlisiniz ve tee beş sene öncesindeki insanları kıskanıyorsunuz. O kadın unutmuştur evlenmiştir bile yahu. O kendi dalgasına bakarken sizin bu kadar hırslanmanız da komik. Bu kadar güvensiz olmak kadınlara yakışmıyor. Hele o ruh haliyle böyle yakışıksız, çirkin şeyler yapmak hiç yakışmıyor.
Ve haklısınız benim başıma gelmez bilemem. Kayınvalidem eve bak dese girerim çiçeğini sular, bir iki toz alır giderim. En özel odasına girip gümüşlerini karıştırmam.

biri gelicek bnm takı kutumu karıstırıp içinde ki birinde gelen hatıra olarak sakladıgım notu alıp yırtıcak bnde onu yırtarım valla
biri de gelip ozaman senin sevgilinin eşinin eski aşkından kareleri senin gözüne soksun bakalım ozman ne yaparsın :)

ben eşimin aklına eskileri getirmek istemedim canım ondan ona söylemedim söylesem kendi yırtardı dediğiniz gibi:)

biri de gelip ozaman senin sevgilinin eşinin eski aşkından kareleri senin gözüne soksun bakalım ozman ne yaparsın :)

Bu kadar haklı olduğunuza inanıyorsanız neden buraya konu açıp bu nedir şimdi diye soruyorsunuz? Buradaki çoğu kişi size hatalı olduğunuzu söylüyor siz inatla haklıyım diyorsunuz da eğer bu kadar haklıyım kayınvalide inadına yaptı diyorsanız boşuna uğraşmasaydınız konu açıp. Zaten haklısınız ve buna yürkten inanıyorsunuz en ufak şüpheniz yok kendinizi de yormazdınız bence.

Yok artık.
O nasıl bir akıl yürütme, nasıl bir benmerkezcilik, nasıl bir algı?
Cidden tehlikeli bir insansınız bana göre.

evet eşimle herşeyi paylaşıyoruz eşimle evlendiğimiz de herşeyi söyledim dolabının karşısına geçtik eskilerden hediye varmı vs varsa şimdi bileyim bir parfüm ve iki de thsort gösterdi birlikte attık

buraya herkes konu açıyor hanımefendi herkesi burda tersi düşüncelerini savunanlar oluyor ben sizce atmalıyımıyım ne yapmalıyım diye sordum bir allahın kuluda çıkıp iyi birşey söylemedi konuyla ilgilide söylemedi en can alıcı yer sanıp karıştırmaktan özel hayata müdehaleden bahsedildi. kasten diyorum ama birşeyi değiştirmiyor.

biliyormusunuz kadınlarla neden anlaşamadığımı bu site sayesinde anladım:) kız arkadaşım yok bir elin parmağını geçmeyecek kadar var onlarda kardeşlerim gibi...zira o kadar kötülüğe o kadar olumsuzluğa, yaygaracılığa,programlanmışsınız ki... merhametten o kadar yoksunsunuz ki...ama burda klavye başında herkes özgür herkes en iyi herkes burnundan kıl aldırmıyor...sizleri birde kendi hayatlarınızda izlemek lazım hepinizin ne açıkları vardır ama hemcinsinize yardımcı olmak yerine yerin dibine sokan başka ülke yoktur herhalde....teşekkürler istediğiniz yorumu yapın okumayacağım daha fazla :)

Ortalıkta olsa, yada git gümüşleri parlat dese size hak verirdi herkes eminim. Ama size sadece çiçek sula şöyle bi bak denmiş. Siz kendiniz gümüş ovmayı sevdiğiniz için yatak odasına gitmişsiniz. Kayınvalide bunu bilemez değil mi?
Kesin dip köşe temizler gümüşleri ovar diyemez. Yani bu kadar iş yapmaya hevesli olup dip köşe temizlik yapacak gelin azdır. Hadi huyunuzu biliyordur ama oturup da yatak odasındaki gümüşleri dahi ovacağınızı bilemez.
Bu nedenle herkes sizin abartılı davrandığınızı söylüyor.
Biraz da özeleştiri yapmalısınız...

kayınvalıdem bilerek koydu diyorsun ve o notu alıp yırtmakla ona müthiş bir zafer kazandırdın o halde ! :))

( ki bende bilerek oldugunu asla düşümüyorum )

ama senin düşüncene göre hiç zekice bir şey yapmadın maalesef...

oyy oyyy oyyy,kaynanan yüzüğüm kayboldu dese ne yapacaksın.muhtemelen kaynanan tarafından denenmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…