Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artikhepinize yorumları için teşekkürler kızlar kağıdı yırtıp attım :) okadar rahatladım ki anlatamam... çok teşekkürler size öpüldünüz
kasten yaptı gözüme gözüme sokmak için siz bir not kağıdını 5 yıl komodininizin üstünde saklarmısınız? belki saklarsınız çok değerli birinden ise ama o notun sahibi kim? eşimin eski sevgilisi onun yaptığı ayıp 5 yıldır o orada değildi kesinlikle inanmam yeni koyuldu o ben bakayım diye yazıkki tuzağa düştüm o ayrı teşekkürler yorumun için
Bence ruh hastası olarak goruyorlardir seni,hele bundan sonra kesinbenim ne kadar kıskanç olduğumu tüm ailesi biliyor böyle hassas bir durumda daha dikkatli olunması gerekirdi bence. ı
size katılmıyorum canım saygı duyuyorum fikrinize ama başınıza gelmediği için empati yapamıyorsunuz... benim ne kadar kıskanç olduğumu tüm ailesi biliyor böyle hassas bir durumda daha dikkatli olunması gerekirdi bence. asla pişman değilim aldım ve yırttım onun kasten yapmadığını düşünsem belki kendimde o hakkı bulmazdım ama kasten yaptı daha önce de bu tarz girişimleri oldu etik olmayan onun yaptığı
biri de gelip ozaman senin sevgilinin eşinin eski aşkından kareleri senin gözüne soksun bakalım ozman ne yaparsın :)biri gelicek bnm takı kutumu karıstırıp içinde ki birinde gelen hatıra olarak sakladıgım notu alıp yırtıcak bnde onu yırtarım valla
ben eşimin aklına eskileri getirmek istemedim canım ondan ona söylemedim söylesem kendi yırtardı dediğiniz gibi:)5 senedir kadin senimi düsünmüs ilerde senzafine gelirde evimi temizler bu notu sakliyimda görsün okusunmu demis:)
Ben kaynanamda öyle bi not görsem esime söylerdim annen eski manitani cok seviyodu heralde notunu sakliyo diye..oglu konusurdu annesine kendi elleriyle yirtip attirirdi notu, benim zahmete girmeme gerek kalmazdi
terbiyesizlik yapma!...Bence ruh hastası olarak goruyorlardir seni,hele bundan sonra kesin
biri de gelip ozaman senin sevgilinin eşinin eski aşkından kareleri senin gözüne soksun bakalım ozman ne yaparsın :)
evet eşimle herşeyi paylaşıyoruz eşimle evlendiğimiz de herşeyi söyledim dolabının karşısına geçtik eskilerden hediye varmı vs varsa şimdi bileyim bir parfüm ve iki de thsort gösterdi birlikte attıkBir de bu aşamadan sonra Kv den den özel hayatına saygı bekleme zira sen onunkine göstermiyorsun
Kv hediye alan kız erkek arkadaşına da almıştır onların hepsini de attım mı ya da eşin hepsini sana söyledi mi acaba
buraya herkes konu açıyor hanımefendi herkesi burda tersi düşüncelerini savunanlar oluyor ben sizce atmalıyımıyım ne yapmalıyım diye sordum bir allahın kuluda çıkıp iyi birşey söylemedi konuyla ilgilide söylemedi en can alıcı yer sanıp karıştırmaktan özel hayata müdehaleden bahsedildi. kasten diyorum ama birşeyi değiştirmiyor.Bu kadar haklı olduğunuza inanıyorsanız neden buraya konu açıp bu nedir şimdi diye soruyorsunuz? Buradaki çoğu kişi size hatalı olduğunuzu söylüyor siz inatla haklıyım diyorsunuz da eğer bu kadar haklıyım kayınvalide inadına yaptı diyorsanız boşuna uğraşmasaydınız konu açıp. Zaten haklısınız ve buna yürkten inanıyorsunuz en ufak şüpheniz yok kendinizi de yormazdınız bence.
biri de gelip ozaman senin sevgilinin eşinin eski aşkından kareleri senin gözüne soksun bakalım ozman ne yaparsın :)
buraya herkes konu açıyor hanımefendi herkesi burda tersi düşüncelerini savunanlar oluyor ben sizce atmalıyımıyım ne yapmalıyım diye sordum bir allahın kuluda çıkıp iyi birşey söylemedi konuyla ilgilide söylemedi en can alıcı yer sanıp karıştırmaktan özel hayata müdehaleden bahsedildi. kasten diyorum ama birşeyi değiştirmiyor.