kayınvalidemin bu yaptığı nedir ki şimdi?

Bilerek yapmış olabilir yerinde olsam hiç dokunmam yerine koyar sözünü de etmem, onun açtığı tuzağa düşmem yani.
Yok bilerek yapmamış ise de zaten adı üstünde unutmuştur üstüne gitmeyi gerektiren birşey yok.
Zaaflarını kimseye gösterme, insanlar direk oradan vurur.

Kesinlikle...

Bilerek yapmış olabilir yerinde olsam hiç dokunmam yerine koyar sözünü de etmem, onun açtığı tuzağa düşmem yani.
Yok bilerek yapmamış ise de zaten adı üstünde unutmuştur üstüne gitmeyi gerektiren birşey yok.
Zaaflarını kimseye gösterme, insanlar direk oradan vurur.

Kesinlikle...

Kv sana gumuslugu temizle dememis ki kasitli yapmamistir diye dusunuyorum o yuzden
Bu arada ben yine kv evine gidip temizlik yapmaniza takildim yahu kendi eviniz bitti elaleminkini neden temizliyorsunuz pardon?babalarinin usagi mi var az yesinler de kendilerine bir yardimci tutsunlar teee Allahim yaaaa

Nasıl bir kasıt olabilir ki o notu bırakmakta? Kutunun içinde duruyormuş,nereden bilsin kadın kutunun içine kadar dip köşe temizlik yapacağınızı? Ortada bıraksa bir nebzede olsa haklısınız derdim ama kutunun içinde duran birşey. Belki hatırlamıyor bile orada olduğunu.
Ayrıca her ne olursa olsun okumamalıydınız,not ,mektup vb şeyler kişiye ozeldir. Merakınıza yenik düşüp okumasaydınız şu an mutlu mesut hayatınıza devam ediyordunuz.

Kadının gümüşlerinden size ne diyesim geldi?
Tamam toz alırsın da takı kutusu seni irdelememeli.
Ha takı takmayı sevmiyorsa o notu unutmuştur.
Ama sürekli kullandığı bir kutu ise o notu unutmuş olması imkansız.

Ayrıca samimiyetle -olması gereken mesafeyi karıştırmışsınız. Kimse kimsenin kıyafetine takısına kadar girmemeli.

hepinize yorumları için teşekkürler kızlar kağıdı yırtıp attım :) okadar rahatladım ki anlatamam... çok teşekkürler size öpüldünüz:KK200:

eşine söyleme
notu da al sakla
kayınvalıden fark ederse yüzüne kapak yaparsın lafını :=)

hiç dayanamacak gıbıysen not kalsın evden ayrıl
kayınvalıden döndüğünde eşinle bırlıkte oraya gıttıgınde
ortalıgı yırtarsın :KK53:

eşine söyleme
notu da al sakla
kayınvalıden fark ederse yüzüne kapak yaparsın lafını :=)

hiç dayanamacak gıbıysen not kalsın evden ayrıl
kayınvalıden döndüğünde eşinle bırlıkte oraya gıttıgınde
ortalıgı yırtarsın :KK53:
hahah :) yırttım notu canım öyle bir halde yim zaten ortalığı toza dumana bulıcak kadar :) yırtmadan resmını de çektim ne olur ne olmaz diye eşime söylemeyeceğim:) kasıt olmasa tamam dicem inan kasten yaptı öptüm cnmm ♥

hahah :) yırttım notu canım öyle bir halde yim zaten ortalığı toza dumana bulıcak kadar :) yırtmadan resmını de çektim ne olur ne olmaz diye eşime söylemeyeceğim:) kasıt olmasa tamam dicem inan kasten yaptı öptüm cnmm ♥
orada kalaydı bari. kayınvalıden döndüğünde eşinin de yanında hesap sorardın. çünkü bunlar çok ayıp seyler.

O not sizin için pek de iç açıcı bir şey değil tabii, fakat ne de olsa kayınvalidenize ait bir şey, ister baş düşmanınız armağan etsin ister dostunuz. Ona sormadan notun bulunduğu kısmı açmak ve okumak bile doğru değilken bir de yırtıp atmak hiç etik olmamış.

O not sizin için pek de iç açıcı bir şey değil tabii, fakat ne de olsa kayınvalidenize ait bir şey, ister baş düşmanınız armağan etsin ister dostunuz. Ona sormadan notun bulunduğu kısmı açmak ve okumak bile doğru değilken bir de yırtıp atmak hiç etik olmamış.
kasten yaptı gözüme gözüme sokmak için siz bir not kağıdını 5 yıl komodininizin üstünde saklarmısınız? belki saklarsınız çok değerli birinden ise ama o notun sahibi kim? eşimin eski sevgilisi onun yaptığı ayıp 5 yıldır o orada değildi kesinlikle inanmam yeni koyuldu o ben bakayım diye yazıkki tuzağa düştüm o ayrı teşekkürler yorumun için

Kayınvalideniz de olsa ona gelen bir hediyeye yada nota karışamazsınız. Eşinize gelen bir hediye değil o. Kadın sevmiş saklamış bu yaptığınız özel hayata müdahale ve cidden ayıp.
Biri bana benzerini yapsa sormadan takı kutumu açıp içinden notu alıp atsa cidden çok sinirlenirim.
Ortada bir yerde değil bir kutuda duran şeyi alıp atma hakkınız yok. Evlendiniz diye bu kadar da karışamazsınız. Orası sizin değil kayınvalidenizin evi ve onun eşyaları. Bu kadar her şeyi kendinize hak görmeyin.
Aynısını kayınvalide gelse sizin evden bir şeyi sormadan atsa ne dersiniz? Eski sevgiliden gelmesi bu durumu değiştirmiyor.
Başkasına gelen hediyeye karışamazsınız atamazsınız. Eşinize göstermiyor salona asmıyor. Kendi odasında ve en kutusunda duruyor. Özelininde özelinde duran bir eşyayı atmışsınız.
Çok ayıp

kasten yaptı gözüme gözüme sokmak için siz bir not kağıdını 5 yıl komodininizin üstünde saklarmısınız? belki saklarsınız çok değerli birinden ise ama o notun sahibi kim? eşimin eski sevgilisi onun yaptığı ayıp 5 yıldır o orada değildi kesinlikle inanmam yeni koyuldu o ben bakayım diye yazıkki tuzağa düştüm o ayrı teşekkürler yorumun için
Ben şu an hiç hoşlanmadığım eski sevgililerimden gelen hediyeleri bile saklıyorum, kıyamam hediyelere ne olursa olsun. Kayınvalideniz de belki benim gibidir ve artniyet yoktur bunda. Belki de sizin dediğiniz gibidir, ne olduğunu hiçbirimiz bilemeyiz.
Kayınvalidenizle aranız kötü mü? Neden böyle bir şey yapar ki, ilginç gerçekten. Eğer notun eskiden orada olmadığına eminseniz ve sizin bu tarz yerleri incelediğinizi önceden fark ettiyse bunu yapmış olabilir.

Kayınvalideniz de olsa ona gelen bir hediyeye yada nota karışamazsınız. Eşinize gelen bir hediye değil o. Kadın sevmiş saklamış bu yaptığınız özel hayata müdahale ve cidden ayıp.
Biri bana benzerini yapsa sormadan takı kutumu açıp içinden notu alıp atsa cidden çok sinirlenirim.
Ortada bir yerde değil bir kutuda duran şeyi alıp atma hakkınız yok. Evlendiniz diye bu kadar da karışamazsınız. Orası sizin değil kayınvalidenizin evi ve onun eşyaları. Bu kadar her şeyi kendinize hak görmeyin.
Aynısını kayınvalide gelse sizin evden bir şeyi sormadan atsa ne dersiniz? Eski sevgiliden gelmesi bu durumu değiştirmiyor.
Başkasına gelen hediyeye karışamazsınız atamazsınız. Eşinize göstermiyor salona asmıyor. Kendi odasında ve en kutusunda duruyor. Özelininde özelinde duran bir eşyayı atmışsınız.
Çok ayıp
size katılmıyorum canım saygı duyuyorum fikrinize ama başınıza gelmediği için empati yapamıyorsunuz... benim ne kadar kıskanç olduğumu tüm ailesi biliyor böyle hassas bir durumda daha dikkatli olunması gerekirdi bence. asla pişman değilim aldım ve yırttım onun kasten yapmadığını düşünsem belki kendimde o hakkı bulmazdım ama kasten yaptı daha önce de bu tarz girişimleri oldu etik olmayan onun yaptığı

Kayınvalidenizle aranız kötü mü? Neden böyle bir şey yapar ki, ilginç gerçekten. Eğer notun eskiden orada olmadığına eminseniz ve sizin bu tarz yerleri incelediğinizi önceden fark ettiyse bunu yapmış olabilir.
hiç kötü değil ama en başta istemediğini biliyorum.ben sigortacıyım o öğretmen gelin istiyormuş :)

X