Kayinvalidemin benim adıma karar vermesi

Vallahi öyle ya ama hayır demeyi basarirsak pek yönetemezler :)

Kayınvalidenin sana emrivaki yapmasını istemiyorsan trip atmasını umursamayacaksın.

Kayınvalıdeler sever boyle gelınlerıyle gezmeyi ese dosta bak biz gelınımle ne kadar ıyıyız imajı vermeyi bence buna takılmayın sızın acınızdan güzel bısey sızı ne kadar kabullenmiş sizinle gurur duyuyor yanı sonuç olarak sızı seviyor sarma konusuna gelince ramazan mubarak gun kimseyi yormayın gönülsüz gönülsüz yaparlarda sizde hayrını gormezsınız ben istemiyorum kendim kendime yetecek kadar saracam dıyın

Gitmeyin. Zaten esinzde zorlamyr sizi anladgm kadaryla. Ki o bile gitmyr. Sizde israrlar. 5 10 teklife hayr diyin. Bidaa demezler belki.

Gitmenırndşn koy tavrını en basından beri herseye kabul demişsin bundan sonra da yavaş yavaş hayır demeye bak . Koy mesafeni gitme

Yine yine bir kayınvalide ... Herşeyi en iyi onlar bilir zaten ... Hayır demeyi ogrenmediginiz sürece bu böyle devam eder

Herseyın cevabı bı cumlende gızlı demişsinki muhakkak haftada 2 defa gittim. Neden oyle bı kural öı var ılla her hafta gıdılmelı mı ıstemıyorsan gıtmeyecektın. Sen kendıne gorevler edınmıssın ıstemeye ıstemeye bırde esının tutumu sanırım sorun sızın alrınlarınızla neden sıze arabayı onlar alıyor sızın aklınız yok mu sıze ve esınıze hala cocuk gıbı davranıyorlar ayrı bır aıle oldugunuzu tavırlarınızla hıssettırmenız onemlı ama buna eşinizin tavrını degıstırerek başlamalısınız muhattabınız aılesı degıl eşiniz ve sızsınız

Arkadaşların dediği gibi sarma konusunda; ben çok titizim hassasım başkasının elinin değdiği şeyi yiyemem hadi siz neyse de kolu komşu bana göre değil bu işler deyip noktayı koyabilirsin.

Yani istemediğin bir şey için uygun kılıflar bulmalısın.
Mesela böyle bir açıklamayı mecbur kabul edecek üstüne gelemeyecek. Sonra trip yapıyorsa tribini görmezden geleceksin.

Böyle kv.leri olan gelinler biraz hassaslıktan uzaklaşıp idare etme sanatına döndürmeli işi.
Yoksa çok canınız sıkılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…