Kayinvalidemin alinmasi..

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
Merhaba Arkadaslar,

direk konuya geceyim..

kayinvalidemin cok iyi yakin bir arkadasi var oglunu evlendirmek niyetinde.. ogluda benim kizkardesimi görmüs dügünde begenmis. Neyse anneside beni arayip durumu anlatti. Bende nasipse olur dedim. Erkegin 2-3 resmini yolladi kardesime gösterdim begendi. Neyse sonra bunlar daha yeni görüsmeye basladilar. Ben Kayinvalideme hicbisey anlatmadim cünkü onu en son gördügümde daha görüsmeye baslamamislardi. Yani ortada henüz bisey yoktu. Ayni gün icerisinde kardesimi begenen oglanin annesi yani kayinvalidemin arkadasi beni aradi ayyy ben dayanamadim kayinvalidene anlattim dedi. Bende dedim olsun bisey olmaz dayanamamissin söylemissin bende söylicektim ama daha görüsmüyolardi madem sen söyledin benim anlatmama gerek kalmadi dedim. Zaten 1 haftadir bir türlü kayinvalidemlende bir araya gelemedik kendide cok yogun bende ayni sekilde.. Ama dedigim gibi en son kayinvalidemle görüstügümüzde hem yanliz degildik yani ortam müsait degildi olayi ona anlatmam icin hemde daha oglanla kardesim görüsmüyorlardi.
Bana öyle geldiki Kayinvalidem alindi hani neden ona anlatmadim diye cünkü sürekli beni arayan benimle ilgilenen kayinvalidem nedense hic arayip sormuyor. Bugün ben aradim evdeyse yanina ugricaktim acmadi telefonu. Bana sadece msj atti geri beni aramissin diye ve bu tavri bana sanki trip atiyormus gibi geldi nedense.. Bende geri msj attim evdeysen yanina ugricaktim ama cikmadin telefona bende simdi kendi evimdeyim zaten. Cvpta gelmedi msjima.. Anlamiyorum yani ortada bisey yokken neden kizkardesimin böyle bir mevzusunu ona anlatayimki üstelik ortada bisey yokken..

Fikirlere ihtiyacim var yazarsaniz sevinirim..

Kafanızda kurmayın, yoğunmuş işte kadın kendiniz de söylüyorsunuz.
Trip atıyorsa da kendi sebeplerinizi söylersiniz uygun bir zamanda.

Böyle bir şeye alınıyorsa alınmaya devam etsin.
Başkasının hayatı, belki ciddileşene kadar gizli tutmak niyetindeler?

Yogun olsa bile yinede arayan soran kayinvalidelerden bizimkisi..

Da devamlı her dönem de öyle olmak zorunda değil, altında illa sizin kızkardeşinizin işini ona söylememeniz yatmıyordur. Hem olsa bile ne olcak kardeş sizin kardeşiniz herşeyden haberdar olmak zorunda mı, en yakın arkadaşı dayanamamış söylemiş işte, ne diyecek gelin benimle herşeyini paylaşmıyor mu? Paylaşmayın da zaten, ona ne?

alindiysada, pek mesele yapicagini sanmam. Belki arkadasindan duyacagina senden duymak isterdi, normal de, ama senin hemen anlatmaman da cok anormal birsey degil. kendisi de anlayacaktir.

Bende öyle düsünüyorum herseyi ona söylememde zaten.. ama iste kendisi sürekli bekler anlatmami herseyide bilmek ister ben hic sevmem o huyunu baya meraklidir yani.. o yüzden alinmis olabilir diye düsündüm

Bende öyle düsünüyorum herseyi ona söylememde zaten.. ama iste kendisi sürekli bekler anlatmami herseyide bilmek ister ben hic sevmem o huyunu baya meraklidir yani.. o yüzden alinmis olabilir diye düsündüm

Takmayın kafanıza, sallayın o zaman, kendim hakkında bir şey değildi ki sana anlatsaydım dersiniz. Bu da bir ilk olmuş olur.

aman derdiniz bu olsun cok da tin,ustune dusmeyin kendini onemli zannetmesin:)anlama kapasitesi olan bir insansa da anlatin durumu yoksa gerek yok

kayınvalidelerin ağzından çıkan herşeyi aleyhlerine delil olarak kullanıyorsunuz artık da konuşmadanda hal ve hareketlerinden yorum çıkartıp aranıyorsunuz pes artık sizin gibi düşünenleri allah ıslah etsin haklı olabilirsin öyleyse konuş kadınla anlarsın

Trip atan kayinvalide modeli, bi tane de bende var
Ortada bisey yokken tabi anlatmak olmaz. Hem ben boyle biseyi kizkardesime sormadan yayin yapmam. Kayinvalidem dahi olsa ne gerek var yani...

Benim kayinvalide isi ilerletti, faceden laf koyuyor artik o benle konusmuyor, anlamaya dinlemeye calismadan ordan burdan duyduguyla beni kotu biliyor, devam etsin diyorum bende, konusmuyorum iki aydir. Ben artik insanlara kendimi ispatlamaktan biktimBin kere de soyledim anne benle her seyi konusabilirsin. Yok arkadas yok anlamiyor istiyor ki poposunda dolanan hep ben olayim, sadece onunda degil, benim dort tane kayinvalidem olcakti musade etseydim
Ben cok doluyum boyle davranan kayinvalidelere.

Aslinda kayinvalidemi cok severim gercekten cok iyi bir insan.. ama bazen böyle yersiz alinganliklari olur bende cok üzerine gitmem cünkü bu huyu disinda mükemmel bir insan gercekten. Yeri gelir annemden bile daha yakin olur bana.

Aslinda kayinvalidemi cok severim gercekten cok iyi bir insan.. ama bazen böyle yersiz alinganliklari olur bende cok üzerine gitmem cünkü bu huyu disinda mükemmel bir insan gercekten. Yeri gelir annemden bile daha yakin olur bana.
Masallah diyeyim o zaman, ama anlayip dinlemeden trip atiyorsa yanlis yolda.

alınganlık etmiş, yaş geçince insanlar daha bir alıngan oluyor, takmayın kafaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…