Kayinvalidemi neden bu kadar sevmiyorum

2 bekar kaynim var,agizlarini actiklari gibi oyle eşlerle evlenin ki herkes sıcaklığından guler yuzunden bahsetsin,havali kizlar olmasin sakın diyorlar :KK14:şair burda bana taş atıyor efenim :p

Alır merağını şair
İki günde b.ku çıkınca

Vallahi en güzelini yapmışsın sen oralı olma, hüleryüzlü oldukta noldu
Kvye yarananı pek göremiyoruz

2 bekar kaynim var,agizlarini actiklari gibi oyle eşlerle evlenin ki herkes sıcaklığından guler yuzunden bahsetsin,havali kizlar olmasin sakın diyorlar :KK14:şair burda bana taş atıyor efenim :p

Kotu gelin olmaktansa havali gelin olmak daha havali :63:

cahil insanla uğraşması zor canım. hepsinde var birşeyler boş verr allaha havale et. benimkide iyidir bana değer verir ama dediğim dediktir. 2 haftadır bizdeydi şükür dün gitti. ben çalıştığım için ev işlerini o yaptı sağolsun ama benim düzenimi bozarak kendi düzenini bana doğrusu bu diye göstererek. gardırobumu bana sormadan düzelterek böyle olsun diyerek. eşimin 2 gömleği var spor giyinir tişört falan o yüzden çok ütü istemez kırıştırmadan katlarım ütü isteyeni ütülerim sürekli kırışık giydirme diye evde dolaşıyor sanki kırışık giyiyormuş gibi ben zaten kırışık giydirmem diyorum ama beni duymuyor bile.
eşimin sevdiği çorbayı yapıyorum güzel yapıyorum anne x de çok sevdi öğrendim diyorum açmışta ondan yemiştir diyor hasbin allahh...
eşimle istediğimiz gibi konuşamıyoruz falan filan bende çok şişmiştim şükür gitti kurtuldum...

Son düzenleme:
benim bir arkadaşım var onun kayınvalidesi geldi aklıma. kız yozgatlı ama başka bir şehirde yaşıyor bir bekar kaynı var. kayınvalidesi kızın yüzüne karşı birdaha kesinlikle yozgatlı gelin almam demiş. kaynı yaklaşık 5 yıldır evlenemiyor gönlüne göre bir kız bulamıyor kız soruyorlar olmuyor yani bir şekilde. şimdide kıza diyormuş ki senin yarını geçtim çeyreğin bile olsa yeter... :KK70:

benim bir arkadaşım var onun kayınvalidesi geldi aklıma. kız yozgatlı ama başka bir şehirde yaşıyor bir bekar kaynı var. kayınvalidesi kızın yüzüne karşı birdaha kesinlikle yozgatlı gelin almam demiş. kaynı yaklaşık 5 yıldır evlenemiyor gönlüne göre bir kız bulamıyor kız soruyorlar olmuyor yani bir şekilde. şimdide kıza diyormuş ki senin yarını geçtim çeyreğin bile olsa yeter... :KK70:
Ahhhahhaa cok iyiymis. :KK70: darisi benimkilerin başına.
Hicte havali degilim aslinda,yapim geregi kimseye ah canim vah cicim diyemem,bahattinin bir karikaturu var bunla ilgili."sevmedigim insanlarla konusurken samimiyetsizlikten olcem diye korkuyorum":KK45:kasıntı işler bnm girecegim durumlar degil,bunu anlamiyorlar.:KK14:

Ahhhahhaa cok iyiymis. :KK70: darisi benimkilerin başına.
Hicte havali degilim aslinda,yapim geregi kimseye ah canim vah cicim diyemem,bahattinin bir karikaturu var bunla ilgili."sevmedigim insanlarla konusurken samimiyetsizlikten olcem diye korkuyorum":KK45:kasıntı işler bnm girecegim durumlar degil,bunu anlamiyorlar.:KK14:
herkesin yapısı düşüncesi farklı. benim kayınvalidem tanıdklarıyla pek anlaşamaz ama beni çok sever tanıdıkları. memleketlerine gittiğimde hemen yanıma gelirler. sıcakkanlı bir insanım ben. ama kv göre ona hava atmak için yapıyorlar bunu benim iyiliğimden değil :KK70::KK70::KK70:

buyutulecek meseleler degil bunlar lakin sinek kucuktur ama mide bulandirir iste...

merhaba kizlar su son bi kac haftadir kayinvalideme karsi icimde oyle bi ofke olduki anlatamam sanki gecmis yasadiklarimin hepsi su an birikti kisaca ozetliyim kayinvalidem beni degil baska bi kizi ogluna almak istiyo ve bunun icin elinden geleni ardina koymaz hicbi zaman bu arada evliyim merak edenler icin. Bi kac haftadir surekli bana laf sokma pesinde en ufagindan esimin cuma gunu doktor randevusu varmis bana cuma gunu sabah soyledi benimde is gorusmem vardi ayni gun daha dogrusu annesi randevu aldim demis ama almamis aslinda aradan gireriz diye dusunmus esimde ilaydanin gorusmesi var olmaz ben onunla giderim demis herneyse ben isimi ertelendim bi kac saat esimle gidicektim kayinvalidem arabaya bindi ilk isi senin ne isin var burda diye sordu kocamla doktora gidiyorum anne ne demek ne isim var dedim senin kocandan daha onemli islerin varmis dedi bana uzamasin diye sabir cektim sadece ayni gunun aksami cocuk mevzu acildi oglumuz olursa biz su ismi koyariz diye karar vermistik esimde biz oglumuz olursa adini boyle koyucaz dedi annesi direk cocugun ismini buyukler koyar kucuklere laf dusmez dedi bende karnimda ben tasiyorum omur boyu bakicak olan benim benim cocugumsa adinida ben koymaliyim dedim iceri cay koymaya gittigimde esime soylenmeye baslamis babanin ismini koyucaksin dinlemiceksin karini diye artik kafayi yedirticek bana sizce benmi buyuttum olaylari bu kadar nasil bas edicem bu kadinla
büyütmemişsin olatları..sevmiyorsan demekki sebebi varmış..böylelerine gıcık olurum..takma sen.çocuğunada sen ver adını. çatlasın o kaynana

En iyi Kaynana ölü Kaynana. Ben de nefret ediyorum benimkinden off valla huzursuz insanlar

Seven insana pek rastlamadığımı söyleyebilirim. :-) Her kv aynı nedense. Aslında iki tarafında ailesi hiçbir şeye karışmıyor olsa hayat ne güzel olurdu. :KK36:

Annesinin sözünü dinleyen bir tip değil anladığım kadarıyla. Bence siz hiç münakaşaya girmeyin, bırakın eşiniz halletsin. Eğer siz tartışırsanız sonra sizin olmadığınız her zaman eşinizi doldurur ve olan size olur :KK66:

Allah şöyle kaynanaların kendi kaynanalarını bir kaç yıllığına geri mezardan çıkartsa ya.Ne sevinicem!

Neden diye soruyomusum bir de. Sevsen sorun vardı zaten. Kafayı yemiş millet. Dinleme, eşine şikayet etme bırak umursama bile ama seni koruması için içten içe mesaj ver ona. Ne demek karını dinlemeyeceksin. Abi kıskancaksanız bu kadar evlendirmeyin oğullarınızı ya.

X