- Konu Sahibi aysezehraa
Bi kaç ay önce hasta oldum ateşler içindeyim yatıyorum.Eşim gelip gidp alnıma sirkeli bez koyuyor.Kayınvalidemde diğer odada.anne ayşenin çok ateşi var yatıyor içeride sirkeli bez yaptım ona ateşi düşsün diye diyor.kayınvalidemde oyle düşmez ateş kalksın yüzünü yıkasın dedi.kocasına çay yaptı.Ben hasta yatağımda yatarken onlar yan tarafta çay keyfi yaptılar.yanıma gelip kızım geçmiş olsun neyin var hastamısın demedi ya demedi.İnsanlıktan nasibini almamış İNSAN!hasta halimle ağladım bide ateşim dahada yükseldi.gece uyumadım.Sabah 7ye çeyrek vardı alnımdaki bezi değiştirmek için mutfağa gittim kayınvalidemde kalkmış gördü bni bezi sıkarken noldu ateşin düşmedimi falan diyip bni merak etmek yok asla o oğlunu soruyo.işe gitmeden önce son kez görsün diye tıkırtıyı duyunca beni o sanıp kalkmış.fatih işe gittimi dedi gitmedi daha 7yi on geçe gidiyo dedim bn yattım.eşim kalktı hazırlandı işe gitmek için bu tekrar çıktı odasından holde konuşuyorlar duyuyorum seslerini.anne aysenin gece ateşi düşmedi diyor eşim kayınvalimde Babanında gece şekeri çıktı oğlum dedi yüksek sesle...
Bundan 7 ay once de kayınvalidem ameliyat oldu hastaneden çıkıp bana geldi tam bir hafta evimde ona baktım.yemekler yapıp onune koydum yedirdim içirdim.Ona elimden geldiği kadar güzelce baktım.
ama birde onun bana yaptığına bakın.Yazıklar olsun demekten başka birşey yapamadım.
Eşime anlattım annen bana bir geçmiş olsun bile demedi dedim.annesini tuttu tabi herzamanki gibi.bn çokta hasta sayılmazmışım annesi belkide beni hamile sanmışmış büyüklerin kusurları aranmazmış diyerek birbirinden ayrı saçma bahaneler öne sürüp annesini savundu.
Gerçekten çok kırıldım çok ağladım günlerle.Asla unutmicam bu yaptığını
Bundan 7 ay once de kayınvalidem ameliyat oldu hastaneden çıkıp bana geldi tam bir hafta evimde ona baktım.yemekler yapıp onune koydum yedirdim içirdim.Ona elimden geldiği kadar güzelce baktım.
ama birde onun bana yaptığına bakın.Yazıklar olsun demekten başka birşey yapamadım.
Eşime anlattım annen bana bir geçmiş olsun bile demedi dedim.annesini tuttu tabi herzamanki gibi.bn çokta hasta sayılmazmışım annesi belkide beni hamile sanmışmış büyüklerin kusurları aranmazmış diyerek birbirinden ayrı saçma bahaneler öne sürüp annesini savundu.
Gerçekten çok kırıldım çok ağladım günlerle.Asla unutmicam bu yaptığını