• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideme Ve Kayinbabama Teşekkür Ediyorum

rukiyeilayda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
155
1
116
Rize
Kayın valideme va Kayınbabama teşekkür ediyorum
allahın eşim gibi birini dünyaya göndermesine vesile oldukları için eşimi kendine güvenen olgun birerkek olarak yetiştirdikleri için bizeşimle tanıştığımızda ve evlenmeye karar verdiğimizde hernekadar memnun olmasalarda bunu ellerinden geldiğimce belli etmedikleri ve engel olmadıkları için hatta evlenince bile birkere olsun karşıma geçip bana kılasık biseni baştan istememiştik yorumunu yapmadıkları için kısacaı çok sevdiğim eşim için onlara çok teşekkür ederim
sizi öpüyorum a.s.

allah nazarlardan saklasın canım muhabbetiniz bol olsun :nazar:
senin nezlinde bende teşekkür edeyim bari
kayın pederimle çok anlaşamam gerçi ama
kayın valideme her zaman yanım da olduğu için her derdimi bir anne gibi dinlediği için yeri geldiğinde ona kendi ailemi bile dedikodu etme fırsatı tanıdığı için
her zaman yol gösterici akıl verici olduğu için
kayın pederimi
her zor anımızda yanımızda olduğu için başımız sıkıştığında çocukların eğitim masraflarının ağır geldiği zamanlarda bile elimizden tuttuğu için
bu böyle uzar gider ......
teşekkür ediyorum
sizleri seviyorumm Şeniz

Rukiyecim,bende bir kayınvalide olarak,bu düşüncelerinden dolayı,seni tebrik ederim...
insana saygı göstermek,işte budur...
Mutluluğunuz daim olsun:nazar:
SevgilerŞeniz

bende anne ve babama teşekkürlerimi sunmak istiyorum huzurlarınızda.kayınvalıde ve kayınpeder gıbı degıl anne ve baba oldular bana karsı.onların 3. evladı oldugumu hıssettırıyorlar.maddı ve manevı desteklerını bızden esırgemedıklerı için,gurbette olmama karsın anne-baba özlemımı hıssettırmemeye calıstıkları için ve evlatlarını (esımı)kişilik sahıbı olarak yetıştirdiklerı için onlara cok tesekkur ediyor ellerinden öpüyorum....

bende anne ve babama teşekkürlerimi sunmak istiyorum huzurlarınızda.kayınvalıde ve kayınpeder gıbı degıl anne ve baba oldular bana karsı.onların 3. evladı oldugumu hıssettırıyorlar.maddı ve manevı desteklerını bızden esırgemedıklerı için,gurbette olmama karsın anne-baba özlemımı hıssettırmemeye calıstıkları için ve evlatlarını (esımı)kişilik sahıbı olarak yetıştirdiklerı için onlara cok tesekkur ediyor ellerinden öpüyorum....

canım benim kayınvalide ve kaynpeder olsa ne olacak ki bize bu kavramlar okadar yanlış tanıtılmışki bunları kullanmaktan korkuyoruz mesala kaynana kaynana denince nden aklımıza hep kötü şeyler geliyoki evet eşimin annesi kaynanam yani bunu değiştiremem illada annem gibi diye belirtmeye zorluyoruz kendimizi kaynanam ve ben onu kimse gibi değil kaynanam gibi çok seviyorum

ne mutlu sana ne kadar şanslı olduğunun farkında mısın?keşke aynı şeyleri bende söylebilseydim,nazar değmesin :nazar:

Rukiyecim,bende bir kayınvalide olarak,bu düşüncelerinden dolayı,seni tebrik ederim...
insana saygı göstermek,işte budur...
Mutluluğunuz daim olsun:nazar:
SevgilerŞeniz[/QU
bende bir kayınvalide olarak seni kutluyorum
isterdimki benim gelinimde benim hakımda böyle şeyler söylesin,kötü birşey söylemez ama iyi de demez .benneyaptımki

*Kızım ayagına terlik giy usuteceksin
*Kendini çok yorma , otur dinlen kızım
*Canın birsey istiyor mu kızım
*Nazar Değdi sana herhalde baban bi okusun kızım
* Bak sana ne aldım kızım
* Rahatsız olma , uzan kızım
* Kahvaltı hazır hadi kızım
* Başbaşa kalın kızım
*birseye ihtiyacın var mı kızım

Daha aklıma gelmeyen niceleri...
Biz dubleks evi paylaşıyoruz anne ve babamla...
Iyi ki varlar...
Ben elimden geldigince kızlarıyım, onlar da anne ve babam
..
Teşekkür ederim

sizin nezdinizde bende teşekkür edicem izninizle:D
artık yüzünü görmediğim sesini duymadığım ve ailemi rahatsız etmediğin için teşekkür ederim x kaynana..

Back
X