Arkadaslar icimdeki seytan ve melek catisiyorlar suan.ben 4 ay once dogum yaptim.ilk bebegimiz ve ilk torun.kayinvalidemlerle altli ustlu oturuyoruz.ilk torun oldugu icin maglum cok kiymetli,bir gun gormeden duramazlar ki ben de buna hak veriyorum.bazen sabahtan gormeye gelmediklerinde aksama dogru diyorum kendi kendime nerde kizimin babannesi gelsede kizimi sevse,kiziminda o sevgiyi almasini istiyorum yani.ama gecenlerde hem dedesi hem babannesi grip oldular.ben dogumdan sonra cok ani kilo kaybettim bagisiklik sistemim cok zayif.bebek de maglum zaten kis ayindayiz.ama yine birsey demedim sadece onlara maske takmalarini soledim.ve onlar geldi ben aldim asagi goturdum.neredeyse butun gun beraberdik,ve sonuc once kizima kizimdan da bana grip gecti.ve ben ilac kullanamadigim icin cok agir gecirdim.birturlu gecmek bilmedi.en sonunda heryerim cok agridigi icin eczacinin tavsiyesi ile antibiyotik kullanmaya basladim.ve sutum azaldi artik antibiyotiktenmi griptenmi atestenmi anlayamadim.alma bir aksam resmen hic sut gelemdi kzim acliktan aglaya aglaya uyudu.sonra birsuru sut yapan yicek icecek destegiyle tekrar sutum geliyor ama eskisi gibi degil.yani ben o hastaliga bagladim,cunku dogru duzgun birsey de yiyemedim.dolayisyla tekrar grip olmakta cok korktum ve lutfen sakaya vurarak dedim grip olursak kendimizi karantinaya alalim.bana gecerse cok zorlaniyorum,bebege yaklasamiyorum. dedim ama kayinvaldem tekrar grip oldu.telefonla aramisstim bebgim yikamak icin.grip oldugu anlayinca anne tamam ben hakayi cagirayim ben risk almayalim dedim.ama dinlemedi cikti yukari,maske takmisti.sadece o gun takti ondan sonraki geldiklerinde takmadi dediigim halde anne lutfen tak maskeyi dedigim halde.yok yok ben ole grip degilim nezle gibi sadece burnum akiyo dedi.esime dedim canim lutfen anneye sole bak bana gecerse cok zorlancaz/o da abartma dedi ve nitekim ben suan grip oldum.evden disari cikmiyorum baska kimseden bulasmasi mumkun degil.simdi kayinvedem gun gezmesine gitti,esim ise gitti.ben yine kaldim bebgimle hasta halimle.basta cok sinirlendim hatta esime soylendim,anne beni dinlemedi sende uyarmadin,ben napicam simdi diye.ama kayinvalidem yukari ciktiiginda bugun.esim gitmisti ise.birsey demedim.sadece olur napalim anne gecer dedim.ama aslina bakarsaniz cok ama cok kizginim.kayinvalidemde maske takmadigi icin gectigini kabullendi ama ne fayda.bunyem kaldirmiyo artik bu kadar hastaligi.emzirirken bile cok zorlaniyorum.seytan diyor kiz bagir melek diyor olur bole seyler sus