Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok insancılmışsınız geleceğiniz çok şaibeli evlatlarınız konusunda bir annenin evden yaka paça kovulması ne demek yılan bile olsa yapılmaz.Offfff
Offfffff şu ana kuzusu erkek müsveddelerinden iyice tiksiniyorum ya gitsinler analarıyla evlensinler benim kaynanada senin gibiydi evden yaka paça kovdum oh canıma değsin o günden beri çok mutluyum bacım herşey adamına göre bu dünyada. Bu kaynananın elbet bir hastalığı olacak senin eline düşecek o zaman o kadına bakmazsın olur biter
Aynı dert bende de vardı, görüşmeyi kestim.
Ama dediğiniz gibi eşime bileniyorum sürekli; bana böyle davranmalarının tek sebebi olarak onu görüyorum çünkü beni saydırtmıyor. Yani bana esip gürlediği kadar onlara yapsa çekinir utanırlar. Onlar ne yapsa hiçbişi yokmuş gibi devam eder konuşmaya. Bu yapısı beni delirtiyor.
Ben evli degilim fakat sizin yasadiklarinizi bende yasasam sinirlenirim.
Herkes beklenti icine girmeyin diyor ama kim olsa bekler.
Cunku hangi ortama girsek aile meseleleri konusuluyor insan ister istemez etkilenir.
Cok gorusmemeye calisin duymayin gormeyin diyecegim ama doguma geliyormus valla bilemedim ne denir.
Herkesin mali mulku kendine. Ikinizde calisiyorsunuz, beklenti icinde olamazsiniz. Kaldi ki kayniniz cok caliskanmis oyle diyorsunuz, dairesi alinmis, ne malum kendi emekleriyle almadigi? Kensisinin odemedigi?
Size getirilen hediyeler edilen yardimlar minimum evet, ama hicbirsey tek tarafli degildir. Kendi kendinemi nem kapti sizden kayinvalideniz?
bana insan gibi davranana bende insan gibi davranırım. bana kötü davranana enayi gibi iyi davranmak bana ters. al işte saygılı davrananları görüyoruz.çok insancılmışsınız geleceğiniz çok şaibeli evlatlarınız konusunda bir annenin evden yaka paça kovulması ne demek yılan bile olsa yapılmaz.
Cnm aynısı bende var birde aynı bınadayız düşün.bence sen yat kalk dua et aynı binada değilsin.birde herşey gözümün önünde oluyor.çocuk doğacak cop almadılar cop.benim ailem ise bırcokseyını aldı bebegın.sorsan açlar fakirler binaları var almanyadan emekliler kıra alıyorlar.ama fakirler:) siz böyle fakır gördünüz mu :)
sırf benimle evleniyo diye oğlunu öldürmek isteyen bir anne, anne değildir. doğurmakla anne olunmuyo maalesefBence yanlış düşünüyorsunuz. Benimde kayıv. problemlerim var ama evden kovmadım kovamam. Araya mesafe koydum arada konuşurum oda bana yaptığı tavırlar ve kıskançlıklar artı biz evlenirken zerre yardım etmemesindendi. Ancak Allah ele ayağa düşürmesin kimseyi. Hastalık sağlık önemli durumlardır. Ben zalimce davranamam.O da bir anne her ne kdar bende pek sevmesemde anne diyip geçiyoruım. Fazla görülşmeyin ve tavrınızı koyuın yeterlidir. Sonuçta yaşlı diyip geçmek lazım ama nefsimize yenik düşüyoruz. Çok görüşmedikten sonra hiç kafaya takmayın. Benim eşimde hergün konuşur bi çözümü yok yani maalesef
sırf benimle evleniyo diye oğlunu öldürmek isteyen bir anne, anne değildir. doğurmakla anne olunmuyo maalesef
cnm sana hak vermeyenler şunu kaçırıyor.dıger çocuklarına yapıp eşine yapmaması.birde söyle düşünün oz anneniz çocuğunuz doğduğunda 2 badi alıp gelse ne hıssedersınız?burada maddi değer degil önemli olan.biz Türk halkı olarak elimizden iş gelen kadınlarız.hırka örse patik örse battaniye dikse yastık dikse yapamazmıydı?yapardı.ama o iki badıyle misafir gibi gelmeyi tercih etmiş.o yüzden konu sahibi kızıyor.iplik parası nedir kı al ıplıklerı or ortu al dik.çok mu zordu.Allah gözlerini doyursun diyorum !!!