kayınvalidemden nefret edıyorum keşke ölse...

Amin..
Kendi anneleri eminim bal kaymak kv dedir, o zamanda hep gelinler haksız olur, bir kesim insan olaya nerden bakarsan baksın hep kendini haklı görüyor

Anlamadığım madem haklı olduğuna gönülden inanıyorsun neden konu açıp yoruma açıyorsun ki olayı, haklısın madem tamam, yokk ille bizde dicez aaa haklısın tabi

yorumlarınızın altına imzamı atıyorum

keske ölse demek yerıne her ne yapmıssa mesafe koymayı denemek daha ıyı kolay ve dogru olmazmıydı ?
nolursa olsun eşinizin annesı... siz hep ıyı nıyetlı olun kocanız anlamıyorsa kayınvalıdenız anlamıyorsa yaradan anlar
ıyılıkle yola gelmıyorsa uzak dur
beddua döner dolasır senı bulur

Pardon kadın size kredi çekmek zorunda mi?
Başka şeyler var diyorsuuz başka şeyler olsa onu yazarsıniz iki lafinizdan birisi kredi ?
Nasıl ödeyeceksiniz onu ödeyemezseniz kadının evi varsa evine kde elinden alirlar
Banka bile ödeyecek gibi görmemiş ki vermiyor dimi.
Çalıp para biriktirin elinizde toplu bir para olunca verir.
Yazdığınız yorumlar dehşet verici.
Kayinvalidenize üzüldüm. Yediği Lokmanları saymanız korkunç.

Hayvan muamelesi ? Evli misiniz? Eşinize söyleyin annenizden kredi çekmesini istesin cekmezse öyle yapsın o zaman. Pes ya.

Sonun da yanlış konuşuyorsun, abartıyorsun diyen birileri daha çıktı. Yine anladım ki burada insanlar çok fazla gaza gelip iyice kendini aşıyor. (evet konu sahibinden bahsediyorum. ) Anne misin bilmiyorum ama bu erkek annelerinin hepsi böyle tarzında bir şeyler yazmışsın. etme bulma dünyası aklında olsun bence... yolunu doğruya çevir, dilini kontrol et, niyetini bozma yine bence ... yoksa alim Allah sonun ibretlik dizilerdekilere benzeyebilir haberin olsun.

Ah ah Allah'ım cahilin şerrinden korusun.. Bunları yaparak eline ne geçiyor acaba! Keşke benim şehir dışına taşınma gibi bir lüksüm olsa sevdiğim İstanbul'um da bile bir dakika durmazdım. Eğer gerçekten taşınabilirsen ve eşin annesini görmeden uzun süre durabilecek durumdaysa, hiiiiç durma derim. Benimkisi 2 gün görmese kafayı yer

Bizim istediğimiz doğrultuda olmayan ya da sevmediğimiz her insan ölmeli, acı çekmeli!!!
Annelerin kutsal ve özel olduğunu düşünüyorum edilen beddualar yerini bulur unutmayın, yukarıda sizin bildiklerinizden ötesini gören, bilen, işiten var... O gerekeni yapar. Sevmeyin, saygı duyun ya da uzak durun her şey istediğiniz gibi olsaydı,insanlar her istediğine kavuşsaydı eğer ,
kesin her gün benim sevdiğim yakınımdakinin sevmediği biri ölürdü!
İlk yazdıklarınıza göre yazıyorum.

Aynen kelimesi kelimesine katılıyorum yazdıklarınıza. Bu kadar güzel anlatılır. Sizin annenize eşiniz, veya gelini bunları söylese ne yaparsınız diye sorsak benim annem böyle değil, böyle yapmaz derler... Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben evli değilim, bir erkek arkadaşım var ciddi boyutta. Annesini sevmek zorunda değilim elbet, ama saygı göstermem gerek. şu an çok seviyorum annesini. Birgün kötü olsak dahi ona ölsün diye beddua edemem. Eşini seven bir kadın onun annesine ne olursa olsun bunları söyler mi bilemiyorum.

Bunları söylediğin birinden medet umar mı onu hiç bilmiyorum. Kendisi de çalışsın o zaman verir banka kredi. Ben babamdan istemiyorum artık hiç bir şey. Geçen kadınların çalışması ile ilgili bir konuda sen anti-aging krem almak istiyorum, ücretsiz izindeyim, çok pahalı olduğu için eşimden istemiyorum yazmıştınız. Alamayacağından değil, ona karşı sorumluluk hissettiiğin için istemiyorsun. Ne kadar güzel bir düşünce mesela. Allah herkese senin gibi eş ve gelin versin. Çok hoşuma gitmişti o yazdığın. :)

Yok ben de ideal gelin değilim ama bu başka birşey, herkes çok mu bayılıyo kaynanasına ama ölsün demek çok farklı, benim babam öldü 2 sene olacak martta, nasıl acı biliyorum, eşim aynısını yaşasın ister miyim, inşallah 100 yaşına kadar yaşarlar da anasına babasına doyar, ha ben kavga edebilirim görüşmeyedebilirim ama bunun yolu hayvan muamelesi yapmak değil, gitmenin de asilcesi var

Umarım çocuk yapmamışsınızdır ve umarım yapmazsınız

Anneannem yengeme beddua ederdi ki yengem gerçekten kötü bir kadın değil, hala anneannemin yüzüne bakıyor, şuraya yorum yapanlar olsa bir kaşık suda boğardı anneannemi, yengeme "Allah sana kanser acısı versin, kanser ol geber" derdi, kulağımla duyardım, ne oldu biliyor musunuz, en sevdiği çocuğunu kanserden kaybetti. Hayatım boyunca bana en ağır kötülüğü yapan insana bile beddua etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…