- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Şuraya geceden beri yazılan yorumları okudum, nasıl insanlar var ya. Allah sizin gibilerden anneleri korusun, size de sizin gibi gelin-damat nasip etsin. Konu sahibinin konusunu okuduğum da zaten üslubunu eleştirdim, yanılmamışım sonrasına verdiği cevaplara bakınca. Kadının yediğini içtiğini saymış, bu zamana kadar eşiniz yemiş içmiş büyütmüş biraz annesi yesin, içsin gelip. Hayvan muamalesi yapacaksın yazan bile olmuş. Pes ya. Hayvan muamelesi ne demek? Anne o anne.!
Amin..
Kendi anneleri eminim bal kaymak kv dedir, o zamanda hep gelinler haksız olur, bir kesim insan olaya nerden bakarsan baksın hep kendini haklı görüyor
Anlamadığım madem haklı olduğuna gönülden inanıyorsun neden konu açıp yoruma açıyorsun ki olayı, haklısın madem tamam, yokk ille bizde dicez aaa haklısın tabi
Amin..
Kendi anneleri eminim bal kaymak kv dedir, o zamanda hep gelinler haksız olur, bir kesim insan olaya nerden bakarsan baksın hep kendini haklı görüyor
Anlamadığım madem haklı olduğuna gönülden inanıyorsun neden konu açıp yoruma açıyorsun ki olayı, haklısın madem tamam, yokk ille bizde dicez aaa haklısın tabi
Aynen kelimesi kelimesine katılıyorum yazdıklarınıza.Bu kadar güzel anlatılır. Sizin annenize eşiniz, veya gelini bunları söylese ne yaparsınız diye sorsak benim annem böyle değil, böyle yapmaz derler... Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben evli değilim, bir erkek arkadaşım var ciddi boyutta. Annesini sevmek zorunda değilim elbet, ama saygı göstermem gerek. şu an çok seviyorum annesini. Birgün kötü olsak dahi ona ölsün diye beddua edemem. Eşini seven bir kadın onun annesine ne olursa olsun bunları söyler mi bilemiyorum.
Bunları söylediğin birinden medet umar mı onu hiç bilmiyorum. Kendisi de çalışsın o zaman verir banka kredi. Ben babamdan istemiyorum artık hiç bir şey. Geçen kadınların çalışması ile ilgili bir konuda sen anti-aging krem almak istiyorum, ücretsiz izindeyim, çok pahalı olduğu için eşimden istemiyorum yazmıştınız. Alamayacağından değil, ona karşı sorumluluk hissettiiğin için istemiyorsun. Ne kadar güzel bir düşünce mesela. Allah herkese senin gibi eş ve gelin versin. Çok hoşuma gitmişti o yazdığın. :)
Umarım çocuk yapmamışsınızdır ve umarım yapmazsınızkızlar son 1 aydr yaptıklarıyla kv okadar antipatik gelıyor ki onun yuzunden eşimle sürekli tartışır olduk evde huzur aşk ne varsa aldı götürdü lanet kadın...hayatımda kimsenın kötülüğünü istemedim ama beni delirtti sürekli beddua ediyorum zaten en baştan beni istememşti ayrılmamız için ne gerekıosa yaptı... şimdide ayrılmamız için ne gerekıosa yapıyo ev aldırmıyo bize ya... eşimle ortak olucaz ya aldırmıyor neler yapıyor bir bilseniz ne ağlama ayılma bayılma numaraları tiksiniyorum ondan... hasta ruhlu... evimde onunla eşinin resmını çerçeveleryip koymustum kendı anne babamın resmıyle yan yana onuda geçen kaldırdım görmeye bıle tahammul edemıyorum hayırdır bız yokuz burda dedi bende siz hep burdansınız annemler yk dedim bozuldu .... isterse bozulsun umrumda bile değil geçen ahımı aldı benım ev aldırmıyor ya bize okadr canımı yakmıs ki beddua ettim ey güzel allahım nasılda tuttu dedim kendı evının hayrını göremesin inşallah klozeti taşmış olduğu gibi lağım banyoya ve hole taşmış beni çağırıyor yardıma kusura bakma işim var dedim. birde onların pisliğini mi temizlicem çok kullandı benı zamanında benden önce temızlıkci tutarmıs hanfendi evlendıgımden beri bana yaptırıo evinin temizliğini artık bitti cicim ayları gerçek yuzunu gördüm... bu erkek anneleri hepsimi lanet olur hepsimi kaynana olur kayınvalide lafını bile haketmıyor o adı üstünde kaynana!... yapacağım cocuga bile karısıyor nisanda yapacakmışım burcu şey olsunmuş... napıyım kızlar allah askına eşimde illallah etti annesinden napsın anne atamıyo ki? napıyım şehir dısınamı tasınayım bunu evımden benden nasıl uzak tutarım.
hergün arıyor konusmak zorundayım sankı ne arıyorsun benı ya ne!... sesinden bile nefret geldı 2 aksamda bir yemeğe çağırır yönetmeye çalısır bizi delirtti artık beni delrtti kızlar yol gösterin nolur...
Sonun da yanlış konuşuyorsun, abartıyorsun diyen birileri daha çıktı. Yine anladım ki burada insanlar çok fazla gaza gelip iyice kendini aşıyor. (evet konu sahibinden bahsediyorum. ) Anne misin bilmiyorum ama bu erkek annelerinin hepsi böyle tarzında bir şeyler yazmışsın. etme bulma dünyası aklında olsun bence... yolunu doğruya çevir, dilini kontrol et, niyetini bozma yine bence ... yoksa alim Allah sonun ibretlik dizilerdekilere benzeyebilir haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?