- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.057
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Atanları karıştırıp evin onunde sokak hayvanları ıcın bi leğen yapın yada copkutularınım oraya yapın. Bizim site sakinleri olarak oyle yapıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar benimki dertmi bilmiyorum ama kendime çok kötü dert haline getirmiş durumdayım sorunum şu daha öncede burda bi konu açmıştı ve kayinvalidem in yılın 6 ayını bizde geçirdiğini yazmıştım kayinvalidem 45 kilo olan çok aynen yiyen biri sürekli markete gidip canı ne çekerse onu alıyor ama aldığı hiç bişeyi yemiyor ucundan alıyo yemem diyor hevesi gecmismis bende çöpe atmak istemiyorum yemeğe çalışıyorum ama bende ne kadar yiyebilirim ki mesela katmer görmüş markette 2 tane kocaman katmer almış getirdi ışıltı azıcık yedi ve bende diyetteyim yemek istemiyorum ama çöpe gitmesinde istemiyorum bunun gibi bi çok şey gerçekten artık sinirlerim bozuldu kendisinde kaç defa söyledim yemiyorsun boşa gidiyor ben yemek zorunda kalıyorum diye yine aynı değişen bişi yok sizce ne yapmalıyım çöpe atsam günah olurmu atmasam ben çöp değilim nereye kadar yiyebilirim yada kayinvalidemi bu huyu ndan nasıl vazgecirebilirim ?
Evet canım kayinvalidem 45 kilo :))ben anlamadim canim kaynanan mi 45 kilo?
Kahvaltıda tavuklu menemen ilginç biz normal öğle yada akşam öğün yemeği olarak yeriz kahvaltıda benim bildiğim anam babam usulü menemen yenir gerçekten de çok istahliymis :))seninkine benzeri de benimkaynatamda var canım senin durumunu çok iyi anlıyorum geçen sene 4 ay kaldılar bu yıl 2 ay bu ay sonu gidecekler her sabah tavuklu menemen yapıyoruz kaynatam için onun içine de ekmekleri doğruyor yarısını yiyor yarısı çöpe kaynanam nerdeyse benim yediğimin iki mislini yiyor kadının acayip iştahı var ben o kadar yesem yüz kilo olurum diğer oğlu benim eşim ona çouk gibi tatlılar alıyorlar çitoslar falan ooo bizim market maliyeti de aldı başını yürüdü bir de bizim düğün borçları bitmedi geçen de kaynanam diyor ki dedem pastırma alırdı bana yerdik hemen eşim atıldı alırım anne canın çekmişse eşime dedim ben sabahları onlara tavuk yetiştiremiyorum ben istediklerimi sana aldırmıyorum sen pastırma alırsan iyi kavga ederiz ben jayatımda bir kez mi ne yedim pastırma o da yemesin ben elimden geleni yapıyorum da
hehehe evet öylelerKahvaltıda tavuklu menemen ilginç biz normal öğle yada akşam öğün yemeği olarak yeriz kahvaltıda benim bildiğim anam babam usulü menemen yenir gerçekten de çok istahliymis :))