kayinvalidem

Mysia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
48
Yer
Trabzon
Kayinvalidem esi ölünce bana yalvardi senle kalacam diye.ben de iyi insan olacam ya tabi olur dedim.

Son düzenleme:
yani kadın yalnız kalmaktan korkuyor,sıkılıyor,bunalıyor olabilir .iyi yapmıssın ama esinle fazla yalnız kalamazsın artık

ne gibi mesela

Mesela , Başka kızı oğlu yok mu sizin eşinizden başka hani bi müddet onlarda kalsa bi müddet sizde kalsa daha iyi olur ?

Kayinvalidem esi ölünce bana yalvardi senle kalacam diye.ben de iyi insan olacam ya tabi olur dedim.

Canim iyi insan olmaktan kimseye zarar gelmez ,esi vefat eden bir bayani yanina almissin hem bu kisi seninde annen sayilir ,tersi olsaydi anneni yanina almiycakmiydin.Baktin eger anlasamiyorsaniz bir orta yok bulursunuz ,senin ev islerine karisiyor ,sizin esinle olan muhabbetlerinize ortak olmaya calisiyorsa gönül kirmadan konusabilirsin.Baska cocuklari varsa ortaklasa bakabilirsiniz,kayinvaliden kac yasinda gencse belki yeni bir evlilik konu olabilir ?yani pes etme bir müddet bak.

Aslinda utaniyorum soylemekten ama çöpe bisey atiyorum apartmani iniyor konteynera gidiyor aliyo attiklarimi geri getiriyor.sinir krizleri geciriyorum.esim yapsa boyle seyler aninda bosarim.esim de aksi gibi melek mi melek.bu kadin beni delirtecek..

Aslinda utaniyorum soylemekten ama çöpe bisey atiyorum apartmani iniyor konteynera gidiyor aliyo attiklarimi geri getiriyor.sinir krizleri geciriyorum.esim yapsa boyle seyler aninda bosarim.esim de aksi gibi melek mi melek.bu kadin beni delirtecek..

Canim benim bunlar yasli insanlar atilan herseyi israf olarak görüyorlar,eskiden bu kadar bolluk yoktu hala o korkuyla yasiyor olabilir .Benimde annemle ayni sorunum var hemde öz annem Allah uzun ömür versin oda öyle birsey aticammi diye bakar hep.Aticagin ne varsa ona belli bile etmeden at seni takip edemesin :)

Onun sana yaptiklarina yada yapicaklarina odaklanma ,ne isin varsa onu yap ,kendi odasi varsa anne odanda istirahat et diyebilirsin arada sirada ,sende o arada islerini yaparsin.Esin melek birisiymis söyle düsün ,bu ana o cocugu yetistirmis senin esin ,sinirlerini bozma olacagina birak ,bakalim ne cikar.

Anaaa bu ne güldüm ama nasıl bişey ya bu?:KK57: Psikolojik sorunları mı var, neden getiriyor çöpteki şeyi ıyyy :110:

Anaaa bu ne güldüm ama nasıl bişey ya bu?:KK57: Psikolojik sorunları mı var, neden getiriyor çöpteki şeyi ıyyy :110:

Zamaninda yokluk ceken insanlar yapabiliyor ,her atilan sey israf gibi geliyor ve yine o kötü günlerin gelmesinden korkuyorlar ,psikolojik hasta degiller fakat asiri derecede tedbir yoluna gidiyorlar taki artik cöpe atilan seyleri toplamaya kadar.

Zamaninda yokluk ceken insanlar yapabiliyor ,her atilan sey israf gibi geliyor ve yine o kötü günlerin gelmesinden korkuyorlar ,psikolojik hasta degiller fakat asiri derecede tedbir yoluna gidiyorlar taki artik cöpe atilan seyleri toplamaya kadar.
Zor bi durum hem gelin hem kaynana için :KK43:

Canim benim bunlar ydüşünürümnlar atilan herseyi israf olarak görüyorlar,eskiden bu kadar bolluk yoktu hala o korkuyla yasiyor olabilir .Benimde annemle ayni sorunum var hemde öz annem Allah uzun ömür versin oda öyle birsey aticammi diye bakar hep.Aticagin ne varsa ona belli bile etmeden at seni takip edemesin :)

Onun sana yaptiklarina yada yapicaklarina odaklanma ,ne isin varsa onu yap ,kendi odasi varsa anne odanda istirahat et diyebilirsin arada sirada ,sende o arada islerini yaparsin.Esin melek birisiymis söyle düsün ,bu ana o cocugu yetistirmis senin esin ,sinirlerini bozma olacagina birak ,bakalim ne cikar.
Sagol bebegim cok iyi niyetlisin.annem yapsa katlanirim ssirin sirin dusunurum.kayinvalide hic oyle olmuyor.esim evleri ayirma karari aldi zaten.

Ben boyle seylere gulmem canm.biz yaslaninca nolacaz bakalim
Öyle canım öyle de, sen de yoruluyorsundur ruhen. Çok zor hem senin için hem kayınvaliden için.
Çok mu yaşlı, kaç yaşında?

[QUOTE="BayanHicKimse, post: 39034281, member: 431173kötüle canım öyle de, sen de yoruluyorsundur ruhen. Çok zor hem senin için hem kayınvaliden için.
Çok mu yaşlı, kaç yaşında?[/QUOTE]
65 yasi bitecek.yoruldum gercekten.ayriliyoruz artik.kotu muyum bilmem ama kabul edecem bisey degil

Back