- 23 Şubat 2024
- 8
- -1
- 1
- 26
- Konu Sahibi HarbiBarbie
-
Onlar beğendiğiniz veya beğenmediğiniz yorumları puanlama, beğendiyseniz yukarı ok, beğenmediyseniz aşağı ok’u kullanıyorsunuz, bir de altta tik var ona da konunun sizce en iyi yorumu hangisiyse onda kullanıyorsunuz.Ya bir şey soracağım şimdi görünce aklıma geldi, sayfanın yanında 0 yazıyor yukarı ve aşağı oklar var onlar ne için acaba :) Hep çıkmıyor arada görüyorum :)
Onlar beğendiğiniz veya beğenmediğiniz yorumları puanlama, beğendiyseniz yukarı ok, beğenmediyseniz aşağı ok’u kullanıyorsunuz, bir de altta tik var ona da konunun sizce en iyi yorumu hangisiyse onda kullanıyorsunuz.
7 aydır evlisiniz 3 ay sizde mı kaldı. Eşiniz iyi falan değil bilin istedimKızlar lütfen bana akıl verin, sorun kayınvalidem. Biz 7 ay önce evlendik ve evlendiğimizin 2. Ayı gelip 1 ay bizimle kaldı, daha sonra yine aralıklarla gelip 1’er ay kaldı toplamda 3 ay bizimle kaldı bu durumdan çok rahatsızım, eşimle konuştuğumda; ben ne yapabilirim oda annem sonuçta bi şey dersem küser diyor. Çok tartışıyoruz bu konu yüzünden ve bu sabah kayınvalidem arayıp emrivaki bir şekilde yarın size gelicez dedi. Hiç müsaitsin misiniz işte vay efendim işte biz böyle düşündük size de uygun mu vsvs demedi sadece bunu dedi * yarın size gelicez* ve gerçekten bardağı taşıran son damla benim için. Çok saygısızca bu sadecr bardağın görünen kısmı. Eşimi çok seviyorum ama annesine sınırlarını belli edemeyen biriyle de devam etmek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Burda bütün iş esinizde bitiyor siz karismayinMaalesef ki küsme tehdidiyle manipülasyon yapan bir kayınvalideniz var. Özellikle bu davranışına prim vermemeniz lazım, sizin de eşinizin de. Başkalarının duygularını bir yere kadar kontrol edebiliriz. Küsen de küssün artık ne yapalım. Siz saygıyı kaybetmeyin sadece. Eşiniz ya da siz kibar bir şekilde niye kabul edemeyeceğinizi açıklayın. Bana kalırsa eşinizin yapması daha doğru olur. Yoksa siz suçlu konuma düşebilirsiniz.
Bsy sorabilir miyim onlarda mi ayda bir kalıyordu acabaHa bu arada ben daha sonra birkaç sene küstüm konuşmadım sınır koymamı kaldiramadilar. Baktılar başka yol yok tavırlarını değiştirdiler sizde böyle yapmazsanız baş edemezsiniz. Bu dönemde çocuk yapmayın eşiniz sınava geçerse düşünürsünüz.
Kayinvalidenize bu durumdan hoşlanmadığınızı belli etmeniz lazım, mesela ben bu durumda hizmet etmem , suratım bir karış olurdu ve kv ile muhabbet ,sohbet etmez erkenden odama geçerdim, haaaa anlamıyorsa biseyi bahane eder kavga çıkarırdım, mesela eşine bağır çağır kavga et o da duysun ( kavga konusu önemli değil ) yani kv ye huzurlu bir ortam ve hizmet sunmayınKızlar lütfen bana akıl verin, sorun kayınvalidem. Biz 7 ay önce evlendik ve evlendiğimizin 2. Ayı gelip 1 ay bizimle kaldı, daha sonra yine aralıklarla gelip 1’er ay kaldı toplamda 3 ay bizimle kaldı bu durumdan çok rahatsızım, eşimle konuştuğumda; ben ne yapabilirim oda annem sonuçta bi şey dersem küser diyor. Çok tartışıyoruz bu konu yüzünden ve bu sabah kayınvalidem arayıp emrivaki bir şekilde yarın size gelicez dedi. Hiç müsaitsin misiniz işte vay efendim işte biz böyle düşündük size de uygun mu vsvs demedi sadece bunu dedi * yarın size gelicez* ve gerçekten bardağı taşıran son damla benim için. Çok saygısızca bu sadecr bardağın görünen kısmı. Eşimi çok seviyorum ama annesine sınırlarını belli edemeyen biriyle de devam etmek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
İzin vermedi ne demek yahu , bağladı mi sizi , çık git işte bırak o düşünsün...Bu gün aynısını yaptım, inanın eşyalarımı topladım gidiyordum, tam eşim işten geldi ve gitmeme izin vermedi; gidersen geri dönülmez bi yola gireriz kime ne açıklayacağız bunun anlamı ayrılık dedi ve bende gitmedim maalesef. Eşimi seviyorum ve gerçek anlamda bu sebepten dolayı boşanmak istemiyorum
Yahu sizin aklınız yok mu , bırakmadı nedirBunu yapacaktım bu gün, eşim asla bırakmadı
Evet ilk aylar öyle yaptılar ben müdahale etmesem hep böyle giderdi.Bsy sorabilir miyim onlarda mi ayda bir kalıyordu acaba
Gelır Haftaya hamileyim dıyeYahu sizin aklınız yok mu , bırakmadı nedirHey Allahim , sen gitmek istemiyorsun bırakmadı diye bisey yok, korkma bu kadar kocanız kalmaktan, akıllı ol şimdi durduramazsan asla sınır koyamazsın, seviyorum falan geç bu işleri, birkaç sene sonra nefret edersin bu halle , acilen dur de bu işe, çocuk falan da yapma sakın bu isler yoluna girmeden..
Hiç şaşmazGelır Haftaya hamileyim dıye
Ha ha şaka mı ya bu nedir yaaaValla şurda okumuştum “oğlumu doğururken pipisiyle benim vajinam birbirine değdi çok hoşuma gidiyor” demiş bi kaynana. Ben artık bu kadınların çocuklarına cinsel haz duyduğunu düşünüyorum.
İki oğlum var asla kendime bağımlı salak saçma yetiştirmeyeceğim. Hayatımda böyle salaklık görmedim.
7 sene olacak evleneli ne benim ailem ne kocamın ailesi hiçbir zaman bizde kalmadı ya,haa kızkardeşim kalıyor bi süredir bende bazen de erkek kardeşimlerde kalıyor, ama çok mecburi ailevi sebeplerden sorunlardan dolayı ve erkek kardeşimle aramızda bi düzen oturtana kadar kalcak kızkardeşim benimle ama kızkardeşim 14 yaşında daha çocuk . Koca koca kazık kadar insanların sokakta evsiz kalmadıkları sürece gelip bizimle tamamen keyfine kalmaları bana saçma geliyorKızlar lütfen bana akıl verin, sorun kayınvalidem. Biz 7 ay önce evlendik ve evlendiğimizin 2. Ayı gelip 1 ay bizimle kaldı, daha sonra yine aralıklarla gelip 1’er ay kaldı toplamda 3 ay bizimle kaldı bu durumdan çok rahatsızım, eşimle konuştuğumda; ben ne yapabilirim oda annem sonuçta bi şey dersem küser diyor. Çok tartışıyoruz bu konu yüzünden ve bu sabah kayınvalidem arayıp emrivaki bir şekilde yarın size gelicez dedi. Hiç müsaitsin misiniz işte vay efendim işte biz böyle düşündük size de uygun mu vsvs demedi sadece bunu dedi * yarın size gelicez* ve gerçekten bardağı taşıran son damla benim için. Çok saygısızca bu sadecr bardağın görünen kısmı. Eşimi çok seviyorum ama annesine sınırlarını belli edemeyen biriyle de devam etmek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Sizde onu sarsın hayır demek sizi kötü bir insan yapmazKızlar lütfen bana akıl verin, sorun kayınvalidem. Biz 7 ay önce evlendik ve evlendiğimizin 2. Ayı gelip 1 ay bizimle kaldı, daha sonra yine aralıklarla gelip 1’er ay kaldı toplamda 3 ay bizimle kaldı bu durumdan çok rahatsızım, eşimle konuştuğumda; ben ne yapabilirim oda annem sonuçta bi şey dersem küser diyor. Çok tartışıyoruz bu konu yüzünden ve bu sabah kayınvalidem arayıp emrivaki bir şekilde yarın size gelicez dedi. Hiç müsaitsin misiniz işte vay efendim işte biz böyle düşündük size de uygun mu vsvs demedi sadece bunu dedi * yarın size gelicez* ve gerçekten bardağı taşıran son damla benim için. Çok saygısızca bu sadecr bardağın görünen kısmı. Eşimi çok seviyorum ama annesine sınırlarını belli edemeyen biriyle de devam etmek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?