• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem yüzünden boşanıyoruz...

boşan gitsin birtanecik annesiyle yaşasın..mutlu olsunlar.
çocuğunda yok galiba,
benzer olayları yaşadım,şimdi görüşmüyorum onlarla.
ama eşim görüşeceksin deseydi 2 çocuğum olmasına rağmen boşanırdım.
kendisi görüşsün,malesef buna yapacak birşeyim yok,
haa elimde olsa bana yapılanlara karşılık soğuk davranmasını isterdimde neyse..
ama gerçek yüzünü gördüğüm biriyle göstermelik akrabacılık oynayamam.

"senin yerine yüzlerce kadın koyarım ama annemin yerine koyamam" korkunç bir cümle bence. Eşim bana bu lafı etse en acilinden boşanma davası açardım. :53:

Bütün sorun burda işte dengeyi sağlayamayan bir eş benim eşimde öyle kayınpederim vefat etmiş hala annem yanlız kaldı der durur... Bizim bir aile oldugumuz unutulur anneler malesef erkek evladından ayıramıyor ama gel gor kı kızlarının evıne sureklı kaynanası gıtse ona uzulur vah vah eder kızımn rahatı kalmadı dıye boyle bencıl yaratıklar işte....

Son düzenleme:
Bütün sorun burda işte dengeyi sağlayamayan bir eş benim eşimde öyle kayınpederim vefat etmiş hala annem yanlız kaldı der durur... Bizim bir aile oldugumuz unutulur anneler malesef erkek evladından ayıramıyor ama gel gor kı kızlarının evıne sureklı kaynanası gıtse ona uzulur vah vah eder kızımn rahatı kalmadı dıye boyle bencıl yaratıklar işte....

Tabii canım onları ki evlatt biz evlat değiliz kii..

Biz el kızıyızz bize herşey mübahh

Hakediyoruz zaten bizin annemiz yok sankii bizde anne evladı değiliz..

Zaten kendi oğulları da normalde kıymetli değildir
Ne zamanki evlenir bi de mutlu olur onu çok seven önemseyen her deidğini yapan mutlu eden bir karısı olur bu evlat kıymete biner.. tadından yenmez..

Üfff kaynanam aklıma geldi bak şimdi mutluluk hormonu salgılamam lazım orucumda tatlıda yiyemem
Kadın aklıma geldim mii böyle saçım bile diken diken oluyo o derece

Tabii canım onları ki evlatt biz evlat değiliz kii..

Biz el kızıyızz bize herşey mübahh

Hakediyoruz zaten bizin annemiz yok sankii bizde anne evladı değiliz..

Zaten kendi oğulları da normalde kıymetli değildir
Ne zamanki evlenir bi de mutlu olur onu çok seven önemseyen her deidğini yapan mutlu eden bir karısı olur bu evlat kıymete biner.. tadından yenmez..

Üfff kaynanam aklıma geldi bak şimdi mutluluk hormonu salgılamam lazım orucumda tatlıda yiyemem
Kadın aklıma geldim mii böyle saçım bile diken diken oluyo o derece

Aynen dediğin gibi evlenince kıymetlı oluyorlar malesef... Bütün sebep kıskançlık zaten eşim yemegimi begense kendisi hemen o yemegı yapar bırde sorar benım yemegım mı karının yemegımı dıye uyuzzz seyyyy eşimde durusttur ama benım yemegımı secer ama senınkıde guzel oldu der annesine.. Çocuk dogursam ona bıle sahıp cıkar hemen kendı evladı gıbı emınım yanı... Şu kıskanclık olmasa cok ıyı anlasacagızda kaynanamın anlaması lazım bızım yuva kurdugumuzu kendısının evımızın dısında kaldıgını ama nerdeeeeee hala evıme gırme peşinde yan dairemde olmasına ragmen bana dıyorkı mıllet dıyormus kaynanama nasıl yanlız kalıyorsun cocukların nasıl musade edıyor... Ya anlamıyorum kızları yakın bız yakınız neresı yanlız bu kadının sınır edıyor ınsanı sırf duygu somurusu ıstıyokı kocamla aramda yatsın utanmaz yanı teklıf etsek gelır...

aynıı yaa aynıı...hepsi aynı eşini gördüğünde de herifim geldi benimki geldii der mi:))))

ben anlayamıyorum bu erkekler neden beyinleri yokmuş gibi davranıyorlar neden kim nereye çekerse oraya gidiyorlar ve bir kayınvalide neden kıskanır gelinini?????

canım tek sorun kayınvalidenin kıskançlığı zamanında oğlunun seninle evlenmesini istememiş ama oğlu seni seçmiş o da bunun öcünü alıyor ve oğlunu bir seçime itmeye çalışıyor ve emin ol bunun içinde tüm tecrübelerini kullanırlar hırslı kadından korkacaksın arkadaş. Boşanma kararını kesin aldın mı peki

evet tek sorun kayınvalidemin kıskançlığı ...oğlu her kararını ona göre alırmış benimle evlenirken onu dinlemedi diye hırs yaptı sanırım...ayrıca çok tehlikeli bir kadın şeytana pacunu ters giydirenlerden...ve dediğin gibi tüm tecrübesini kullanıyor...boşanma konusunda çevremden destek var ama ben korkuyorum ki döndüğümde bunlar önüme gelir diye...kendin ettin kendin buldun biz sana demedik mi vs.

oluyor valla oğlunun mutlu olmasını istiyor ben senin mutluluğunu istiyorum diyor ama benle olmasını istemiyor sanki beni mutsuz edince oğlu mutlu olabilecekmiş gibi ...evliliğimiz süresince bu zihniyetle gitti hep

oğlunu seven kadın geliniyle iyi geçinen kadındır die bi söz kalmış aklımda ne kadar doğru demi bence bu hal ve hareketlerin içinde olan kadınlar oğulları nı sevdikleri için deil egolarını hırslarını tatmin etmek için sırf kendi mutlulukları için yapıyorlar ve böylece çiftleri mutsuzluğa sürüklüyorlar ... öğle insanlardan allah korusun herkezi...

Cok ayip ya... herifim geldi ne demek... cocugunu esi yerine mi koyuyor?? ne kadar tehlikeli yorumlar... kusura bakmada anliyorum annedir de ne bicim yorum oyle... bana sapikca geldi o ne yaa.. esle cocuk bir mi tutulurmus. Benim zihnimi allak bullak etti bu yorum bende mi bir problem var... Hani bazi seyler vardir insanin aklini allak bulla eder soka sokar ya ayni oyle bir durum geciriyorum su anda. Cocugunu evlendirmeye razi degilseydi evinde beraber oturtsaymis oglunu. Yetiskin her erkegin anaya degil ese ihtiyaci var. Analarinin her yaptiklarini ev isi bakma etme yapmak zorunda oldugumuz gibi birde cinsel olarakta onlari memnun etmek zorundayiz. Insan bir kadinla bu yuzden evlenir es aile olmak icin, hem cinsel hem duygu olarak biseylr paylasmak icin. Sizin esinize her acidan cok sey verdginiz belli bu verdiklerinizide kendinisi konumu dolayisiyla veremez. Madem oyle cocuguma iyi bir es oluyorsun diye sevinip tesekkur edecegine daha seni zora sokuyor.... Ben olsam ceker giderdim yap oglunun yemegini utusunu madem cok kiskancsin, otut tv karsisinda sarmas dolas oglunla olmadi birde metres kiz tutarsin haftada bir gecinir gidersiniz derdim ceker giderdim!

canım çok üzüldüm bende kayınvalide yüzünden ayrılıyorum bilmiyorum madem bu kadar düşkünler analarına evlenipte neden yaktılar bizi

bende aynıderttenim aynen arkadaşım katılıyorum sana madem öyle evlenmeyip anneleriyle kalsalarmış ne diye bizim hayatımızı mahvediyolar allahlarından bulurlar inşallah:43:

benim başımdada var öye bir bela doğurmuş büyütmüş kanının son damlasına kadar sömürüyor,yazık kolaymı öyle yuva bozmak.kızlarına gelince yeterki huzurları bozulmasın,oğullarına gelince at bunu başka alırız.bu hiç adil diil.eşim annemi ömür boyu sırtımda taşısam bir gün yorulup indirsem hakını helal etmez der.hep daha fazla ister:5:

Yuva bozana, iki insan arasına şerlik sokanlara ne büyük lanet edilmiştir ah bir bilseler..
Yuva bozmayı bırak, eşlerin o günkü tartışmalarına bile neden olmak çok büyük günahlardan..

Düşünün yalan söylemek dinde asla kabul edilmiyor..
Mümin her türlü günahı işleyebilir belki ama asla yalan söyleyemez buyruluyor..
Buna rağmen iki insanın arası bozulmasın yahut aralarını düzeltmek için yalan hakkı tanınıyor..
Bu kadar önemliyken eşler arasındaki hoşluk, bu yapılan büyük suçtur..

Kim buna yelteniyorsa Rabbim ıslah etsin, ıslahı yoksa uzak etsin bizlerden..

..................

Evet anne asla bulunamaz, eş her zaman bulunur; çok haklı eşiniz.. !!!

Ama asla ve asla sizin hayatınıza koyduğu ambargo ve sahip çıkamamanın verdiği günahın affını asla ve asla bulamaz; siz affetmediğiniz sürece..

Senin gibi 10 tane kadın bulurum ama anne bulamam diyen koca varsın defolsun gitsin,
diyecek başka da pek birşey yok.
Siz neymişsiniz, bir değeriniz yokmuymuş, o zaman gitsin alsın 10 tane daha,
bakalım onlar kaç gün katlanacak, çok ararlar sizi sonra.
O zaman görür sizin gibi 10 tane daha bulabiliyor mu bulamıyor mu,
o zaman görür kendi anası gibi bir numune daha bulunabiliyor mu, bulunamıyor mu,
10 taneyi denedikten sonra anlar belki kendi annesinin sorunlu olduğunu.

Bence ayrılmayın iyi düşününtabii ki bu durumu yaşayan sizsiniz. Eşinizle başka bir probleminiz yok sanırım. Böyle bir nedenden de boşanmayın bence. sakin kafayla konuun eşinizle gerekirse araya güzendiği sevdiği birilerini sokun annesini kötülemeden. Kayınvalideler gelinlerini "kötü gelin" durumuna düşürerek oğullarını doldururlar. Ablamın kayınvalidesi de böyle şirret bir şey görsen pamuk teyze sanırsın ama kokmuş moruk. Ablama kalmaya geldiğinde akşama kadar oturur tv izler. eniştemin eve gelmesine yakın iş yapar oğlu gelince çok iş yaptım ıhhh çok yorgunum der eniştem de ablama kızar neden anneme iş gördürüyorsun diye.ablam ondan bir bardak su istemiş değil aksine hep hizmet eder.ablam evde süslü dolaşır kaynanası ona bile laf dokundurur gelin böyle mi olur diye neymiş günahmış. :1: oğullarına kenilerini acındırarak duygu sömürüsü yaparak gelinlerini kötülüyorlar.

"senin yerine yüzlerce kadın koyarım ama annemin yerine koyamam"

Bu cumleyı okuyunca istem dışı gözlerim açıldı ..
Şaşırdım ..
Vay anasını be ..
Ne kadar ağır , geri dönüşümü olmayacak cümleler kuruluyor karı koca arasında ..

Boşanmayın , surundurun derim ben ..
Hakaretten dava açın ayrıca .. Kocanıza ( psıkolojınızı bozduguna daır rapor alın kayınvalıdenıze de acın )
İnsan hayatıyla oynamak bukadar basıt olmamalı ya ..

Allah yardımcınız olsun ..

bence sakın boşanma eşinden...o kadının istediği bu eşinde annesinden babasından duyduklarıyla büyümüş cahil cesareti gösterip zırvalamış(senin gibi 100 tane bulurum annemi bulamam gibi)

erkek anne & eş dengesini kuran en önemli rolü oynamalı evlilikte.anne tmm çok değerli RABBiM cenneti bile onun ayaklarına sermiş.ama unutulan bişey var ki sende annesin yada olacaksın.ne diyor YARADAN zevceniz size benim emanetimdir.onlara hoş muamelede bulununuz...
ALLAH ıslah etsin bu mübarek gece hidayetine mazhar eylesin (amin)

Back
X