kayinvalidem ve esim :(

adam çatıdan mı atlamış

siz o kadını bakırköye postalayın en iyisi. tövbe yarabbi

aman allahim benim kaynanamdan bahsediyor gibisin allah sabir versin tabi benim ki daha berbat iftira atar sirf oglunun gozunden duseyim diyd yalandan aglar esim evd gelince ben zulum yapiyormusum gibi bende allaha havale ediyorum elimden baska bisey gelmiyor :-(

Alah hepimizin yardimcisi olsn niye byle yapiolr.anlamiyorum dusunsene olaki bosndik oglunun mutlulugunu engelliyor bunun ahiretide var her anede oglunu sahiplenme vardir cocugunu baskasiyla paylssmak istemez ama bu cok farkli yasadiklrimiz alahim yardimci olsun hepimize

biz bosanirsak kina yakarlar onlarda boyle bisey ariyorlar zaten oglunu yanina almak ister tabi

inşaalah düzelir
sen korktugunu kocana belli edersen sana daha çok tepki veriri
kuyrugunu dik tutacaksın

Ya Allah aşkına düzgün yazın ya ... Kısaltmalar yapmayın ,noktalama işaretleri kullanın lütfen!!!

Vernik sürüp duvara assaymis oglunu keşke :)
benimde oglum var ilerde gelinim olursa kizim gibi kabul ederim sonucta annesinden babasindan ayirip bana anne diyecek benim soyismimi alicak ben neden dusmanlik yapiyim ki insan geline el kizi deyil kendi kizi gibi bakmali ben oyle dusunuyorum yanlismiyim

Çok dogrusun olmasi gerekende bu zaten ama her insan bir olmuyor hele benim kayinvalidem ayri bi siknti bana kotu davransa yine iyi sadece arkmdn is ceviriyo esime beni kotuluyor esimi bunalima sokmktn baska birsey yapmiyor.. oda bana patliyor.. ayrilmamiz icn elinden geleni yapiyor

Konuyu okuduktan sonra, her gün bir şekilde canımı sıkan kayınvalideme sarılasım, öpüp koklayasım geldi vallahi...
Siz bence eşinizi de alın, hazır madem küslük var arada.
Onlardan en en uzak şehre taşının, olmadı ülke değiştirin.
Hiç olmadı, kayınvalidenizi değiştirin derim...

Elimde olsa keske baska sehirlerde olsak ama yine farkeden bise olmazki gelip gitmiyor zaten yapcagini telefondn mesjla hallediyor. Surekli hakret ediyor bana ogluda duskun ya kendisine anne sonucta bundn faydalaniyor nasil olsa bise diyemiyor bana diye.. valla iyi kaynanalarinzn degerini bilinnn :) benimki tek hrlde sadece bana dgl gervi herkesle ole kimseyle falan konusmuyor tek dogru o cnku herkes haksiz o hakli hayata bakis acisi bu olduhu icin malesef

Benim kayınvalidem hem doktor, hem öğretmen, hem aşçı, köşe yazarı, namus bekçisi, polis, hakim, asker, mühendis...
Karşısında konunun uzmanı olsa, yıllarını mesleğine harcamış bir insan olsa dahi, 'hayır o öyle değil, böyle' diye diretebilecek kadar da cürretkar fakat...
Sizin kayınvalideniz kayınvalide değil, bayağı masallarda dinlediğimiz kötü kalpli cadı.
Böyle demek istemezdim ama iki genç insanın hem de oğlunun mutsuzluğu için bu kadar çok uğraşan birine en hafif tanımlamam bu olacak.
Eşinizle açık açık konuşmanız, ikinizin ilişkisinden anne faktörünü çıkarmanız gerekteğini söylemelisiniz.
Mümkün değil, böyle bir insanin sürekli dahil olduğu evliliğin devam etmesi mucize olur.
Bayramda seyranda gider ellerini öpersiniz ama ilişki biraz daha laçkalaşırsa evliliğinizin hayırlı olacağını düşünmüyorum.

Hayirlisi iste duzelmesi icin cabaliyoruz bu aralar.. kayinpedrm kaynim esim cabaliyorlar hos duzelceginide pek sanmiyorum suan duzelse 2 3 gun sonra yone ayni olur herhalde.. huylu huyundan vazgecmez hesabi.. artik burda esime dusuyor gorev ya duymamzlktan gelicek bize yansitmiycak yada bu sklde nereye kdr gidiyorsa.. kadini aramiyorum diye anemlerde kaldik diye evltlktn redtmis oglunu ya ben hic dusunmuyorumki degissin allah buyuk hepimizin yardimcisi olsun.. sevmesek iste katlanirmiyizki bunlara bu idr oldugunu acikcasi bilmiyordum ben evlenince anladim esim hep aramizi yapmak istedigi icin anlatmiyordu dogal olarak benim hkmda dediklerini ama evlenince istr istemez sahit oluyor insan telefonda bile karinin yanindn uzaklas ole konusalim diyo esimde gidemiyor tabi ben duyunca icerde diyor benim icin basliyor konusma palavra palavra guluyorum artik alistim :) ama iste bu son yaptigiyla esim baya etkilndi dogal olarak uzuldu istr istemez surati dusuyor evde problemlere yol aciyor bu durumda

Birde kendi boyle yaptigi icin benim annemide ole saniyor. Herseyimize karisiyor bende esimde anemin sozunden cikmiyoruz sanki kafasinda bunu kuruyor hep. Oysaki anemde hic biseyimize karismaz sagolsun ama anlatamiyoruz kendisine malsf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…