- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.341
valla dört aylık evlisin. şu an ayakların yer görmemeli.Ben 4 aylik evliyim daha ama hic evliligimizi yasiyamadik sagolsun esimin ailesi yuzunden.. esimle 2 yil flort etik basta annesi benimle konusuyor diye oglunu evden kovdu dovmeye kalkisti mustakil bi evleri oldugu icin catidan atladi benim yanima geldi. Yani anliycgnz en basdn bu zmna kdr cok zorlu mucadeler verdik. Evlilik alisverisj olsun nisn soz olsun hep kendi istedigi oluckti paraya cok duskun br annesi var. Cok otoriter guya herseyin en iyisi en dogrusunu o bilir.evlendikten sonrada beni esime hep kotuledi konustuhumuz yok saygisiz terbiysz bize nsl davraniyor hakaret edici sozler.. ve bjnlaro esim bana demedi ben telefinda gordum hep mesjlari artik sinirim daha vok bozuldu gormezden gelemedim.. icime atim ama esimide hic acmadm konulri cnku o kdr arada birkiyorki annesi sagligiyla oynuyir resmen. Nese amliyt oldu 15 gun onlarda kaldim ve baktm ama yine benden kotusu olmadi esim farkediyor herseyi ama birsey diyemiyor ailem diyor ama snrlnncede butun snrni bnden cikartiyor. Bi kere benim ailemde kaldik diye simdide evlatliktan redetmis.. esim tek anesinj gormuyo suclu ikimizi goruyor ve ben artik cok mutszm diir konusamiyiruz bile bana bazen ismjmle.hitap etmeye basladi. Gidelim.ailene konusalim diyorum niye byle dvrndgmi blsinler aramadgmi falan benim hakimda dedikleri herseyi diyim diyorum eve beni almazki seni alsin diyo kepazlk cikrtr dio.. napicz bilmiyorjm.. sorf bunlr yuzunden cinsel iliskiye ble giremioz o kdr soguduk ne yapmam gerekiyorrr..
Ya bu kayinvalidelr niye byle kendi cinslerine siddet yapiolr ne bi saygszlk yaptim ne baska birsey sadece arayip dormuyorum geldiklerinde ne varsa onlerine koyuyorum surt asmiyorum ki hos bi aydr gelmiolr bilede bende onlara gotmiyorum insan kendi evladi icin susr mutlu olsun ytrki der esimde bzmkileri ole arayip sormaz ben bi defa duymadm niye bizi aramiyor dediklerini bn mutlu oliyim onlara yetiyor kendiler mutsz diye bizim mutlu olmamizi istemiyorlar herlde cok karisik durumlar alah hepimizin yardmvisi olsun hepimize sabir versin. Ama benden uzklasmasi bana yaklssmamasi cok cmi sikiyor demeki haksiz gorsede anesini baya etkileniyor bu olaylardntepki koymadığın sürece herkes sana patlar,
öyle de huzursuzsun böyle de, sonradan içinde çok birikir eşinden de iyyice soğursun, şimdi aman eşim souğumasın benden diye anasına yaptığın köleliğin acısı fean çıkar bi süre sonrasenden sizden....,
tepkini koy
ben de seini gibiyim yalnız benm kv direk tepki koymaz eşime zırlar zırlar zırlarrrrrrrrrrr, ben zebani olurum herkesin göznde, eşim buna müsade ettiği için hergün ama hergün mutsuzum ve eşimden soğudum
Dugunde istemede kadin bombayi patlato zaten kimseleri yok esimin arkdslri geldi bide ailesi akrabalari yom konustuklri kimse dedeleri falan hepsi hyta ama kimse konusmuo ailesyle dugundede sknti cikarti dugun salonu sirf bizim akrablalarlandokuydu ama taki kimse takmadi bu jdr terbiyszlk olmsz diye herkes o sklde tepki gostrdi aneme vermislr anem dugundn sonra bana verdi orda bile o kdr kisiye belli etti kendini elimden almasnlr diye ole yapmislr.. ilk hafta esimin telefnu susmadi balayinda bana uyutmafilr esim hep saklmaya calsti ogrnmym diye ama ben telfnlrindan okuyordum hep biliyordum aneesiyle konusuyrdu okudgmdada neler beler hakkkimda hep bunu yapan ailesi oldu artik ikimizde patlama noktasndyz hrlde cok yiprndk ben naparsam esime batiyor o naparsa bana ben hep ivime atmaktn doldum tastim esimde arada kalmaktn o yuzdn hep birbirimizi kirmaya basliyoruzvalla dört aylık evlisin. şu an ayakların yer görmemeli.
Daha şimdiden bunlar konuşuyorsan ohooooo....
valla dört aylık evlisin. şu an ayakların yer görmemeli.
Daha şimdiden bunlar konuşuyorsan ohooooo....
Aynen ailesi ailemi cok kiskaniyor esim annesi varken anmle konusamiyor bile bilioki burnundan getirecek. Bu jadar sacms bi olay olamaz. Haksiz olrj goruyorum suan kendimi sadece esime karsi savunmaya giriyorum artik her dediklerini yaptiklarini suratini vuruyorum sonrada uzuluyorum ams gervktn psikoljmi bozdular. Ins bizimkiside duzelir ama cok gibi gozukuyor. Agzida cok iyi laf yapiyor yani yalanina kendi bile inaniyor o derece konusuyor. Zaten konustugu hersey yalan bunu kendi aoleside biliyor ama ole bi konusuyorki bi an boslukta bile inanabiliyorsun alah yardmcmz olsunnn tek dilegm tek istdgmde esimle aramin duzelmesi bunlari atlatmak gerekirse psikoljk destek almak istiyorum kimseye anlatamiyorum icime at at bu hale geldim ve sagliklida dusunemez oldum artik malsfMerhaba benim esimde oyleydi kaynanam beni istemedi sirf oglu istiyo diye ikna oldu. İnce kabullenmedi tabi yabanciymisim gibi davrandi. Tabi bende ilk basta sessiz kaldim sonra sesim cikincada kocamla bozuşmaya basladik. Baktim olmuyo farkli bir taktik denedim :) Esimle ne ilursa olsun annesi yada kardeşi icin tartismaya girmedim hep kacundim yada altan aldim sonra sonra kendi gordu anladi neyin ne oldugunu. Şimdi herşy istedigim gibi. Eskiden kendi annemlere gitmek icin bile kaynanamdan izin alirdik. O drreceydi yani...
Aynen ailesi ailemi cok kiskaniyor esim annesi varken anmle konusamiyor bile bilioki burnundan getirecek. Bu jadar sacms bi olay olamaz. Haksiz olrj goruyorum suan kendimi sadece esime karsi savunmaya giriyorum artik her dediklerini yaptiklarini suratini vuruyorum sonrada uzuluyorum ams gervktn psikoljmi bozdular. Ins bizimkiside duzelir ama cok gibi gozukuyor. Agzida cok iyi laf yapiyor yani yalanina kendi bile inaniyor o derece konusuyor. Zaten konustugu hersey yalan bunu kendi aoleside biliyor ama ole bi konusuyorki bi an boslukta bile inanabiliyorsun alah yardmcmz olsunnn tek dilegm tek istdgmde esimle aramin duzelmesi bunlari atlatmak gerekirse psikoljk destek almak istiyorum kimseye anlatamiyorum icime at at bu hale geldim ve sagliklida dusunemez oldum artik malsf
Aynen ailesi ailemi cok kiskaniyor esim annesi varken anmle konusamiyor bile bilioki burnundan getirecek. Bu jadar sacms bi olay olamaz. Haksiz olrj goruyorum suan kendimi sadece esime karsi savunmaya giriyorum artik her dediklerini yaptiklarini suratini vuruyorum sonrada uzuluyorum ams gervktn psikoljmi bozdular. Ins bizimkiside duzelir ama cok gibi gozukuyor. Agzida cok iyi laf yapiyor yani yalanina kendi bile inaniyor o derece konusuyor. Zaten konustugu hersey yalan bunu kendi aoleside biliyor ama ole bi konusuyorki bi an boslukta bile inanabiliyorsun alah yardmcmz olsunnn tek dilegm tek istdgmde esimle aramin duzelmesi bunlari atlatmak gerekirse psikoljk destek almak istiyorum kimseye anlatamiyorum icime at at bu hale geldim ve sagliklida dusunemez oldum artik malsf
Malesef cok zor bi durum. Cunku sen simdi eşindende soguyosundur. Onun ailesine pasif davranislari seni ondan sogutuyodurAynen ailesi ailemi cok kiskaniyor esim annesi varken anmle konusamiyor bile bilioki burnundan getirecek. Bu jadar sacms bi olay olamaz. Haksiz olrj goruyorum suan kendimi sadece esime karsi savunmaya giriyorum artik her dediklerini yaptiklarini suratini vuruyorum sonrada uzuluyorum ams gervktn psikoljmi bozdular. Ins bizimkiside duzelir ama cok gibi gozukuyor. Agzida cok iyi laf yapiyor yani yalanina kendi bile inaniyor o derece konusuyor. Zaten konustugu hersey yalan bunu kendi aoleside biliyor ama ole bi konusuyorki bi an boslukta bile inanabiliyorsun alah yardmcmz olsunnn tek dilegm tek istdgmde esimle aramin duzelmesi bunlari atlatmak gerekirse psikoljk destek almak istiyorum kimseye anlatamiyorum icime at at bu hale geldim ve sagliklida dusunemez oldum artik malsf
Ben beklrrim ytrki aramz duzelsin sorunlrmz olmasn iste en cok uzende herkes evliligin ilk bslrnda cok mutlu olur bn nite evliligimi yasiyamuyorm surekli mutsz oluyorum bu beni cok yipratiyorMalesef cok zor bi durum. Cunku sen simdi eşindende soguyosundur. Onun ailesine pasif davranislari seni ondan sogutuyodurTam bi kısır dongu yani... Ben 3 yillik evliyim bir oglusumuz var ve inan o olmasaydi simdiye coktan bosanirdim. Yanlis anlama cocuk cozum degil sadece bana biraz daha sabirli olmayi ogretti. Bu sayrde esimede firsat vermis zaman vermis oldum. Zamanla rayina oturdu hersey cok şükür. Yani demek istedigim eşine biraz zaman ver senelerce kaynanayla oturup onunla catisan kadinlari dusun ve biraz sukret daha 4 ayliksin birak zaman gecsin
Tamamda en basta iyi olcak diye bise yikki bende daha oglumun kirki cikmadan bende annemin ewine gitmeye kalktim ama sakinlesince cik sukurki vazgectim. Sen yine uyisin benim suan 18 yasindaki gorumcem.bana el kaldirdi. Kocamdan gormemistim boyle bise ama bak demekki herkez başta 10 numara baslamiyoBen beklrrim ytrki aramz duzelsin sorunlrmz olmasn istkalktim. k uzende herkes evliligin ilk bslrnda cok mutlu olur bn nite evliligimi yasiyamuyorm surekli mutkaldirdi.rum bu beni cok yipratiyorherkesi herseyi allha havale ediyorum ins bzmde normk mutlu bi evliligmz olur aile sendromunu atltrz en kisa zamanda
Iste insan el icine girneden herkesi kendisi kndi ailesi gbi goruyor heralde. Bnde gecen evi terkediyordm esim durdurxu sakinles bi dedi insallahhh duzelir bizimdeeee alhtn en buyuk istegm cocuk istiyordu esim bn erkn diyordm suam cocuk icin ufk tartsmalrmz bile kesildi hyrlidi artikTamamda en basta iyi olcak diye bise yikki bende daha oglumun kirki cikmadan bende annemin ewine gitmeye kalktim ama sakinlesince cik sukurki vazgectim. Sen yine uyisin benim suan 18 yasindaki gorumcem.bana el kaldirdi. Kocamdan gormemistim boyle bise ama bak demekki herkez başta 10 numara baslamiyo
Oyle dusun sende ozaman ya senin ailen inu istemeseydi senun durumundada esin olsaydi. Ve bak esin iyi niyetini gostermis msjlari senden gizlemiski tatsizlik cikmasin demekki oda huzur istiyo sende yardim et esineMenesa bu kdr olacgni kimse thmn edemzdi esim bnden sakliyordu bn telefndn okudum evlndkten sonra herkesde sorun oluyor gelin kaynans bnde ole dusundum sonucta ayrica bn esimi seviyorum onunda beni sevdigine eminm ama aile isteee atsan atilmaz satsan satilmaz hesabi oda npcgni bilmior vende sadece birbirumize zrr verioruz arada klmak kadar kotu birsey yokmus ama bunu anladm.
Benlik bidurum yok zaten bn hic birsey yapmiyorum ama ailesi surekli beni kotuluyor. Istemiyor amliyt oldu bunlra rgmn 15 gun evnde ona bktim ama frketmiyor iyilikke yklasmdgi icin hep doldurmaya calisiyor esimi. Cokda yalan konusuyor mcbur esim bna sordgnda kndmi aklmak istiyirum bu yuzdnde yoruluyoruz. Bn konu bile acmiyordm gunlerdin en son bombada evltliktn rediyorum seni demis birsuru hakret laf soz agza slinmiyck esim bna derkn utndi sebebide bnm ailmde bi gce kldgmz icinOyle dusun sende ozaman ya senin ailen inu istemeseydi senun durumundada esin olsaydi. Ve bak esin iyi niyetini gostermis msjlari senden gizlemiski tatsizlik cikmasin demekki oda huzur istiyo sende yardim et esineEki Görüntüle 1457258
Bu durum belki senden cok esin icin zor ne dersinBenlik bidurum yok zaten bn hic birsey yapmiyorum ama ailesi surekli beni kotuluyor. Istemiyor amliyt oldu bunlra rgmn 15 gun evnde ona bktim ama frketmiyor iyilikke yklasmdgi icin hep doldurmaya calisiyor esimi. Cokda yalan konusuyor mcbur esim bna sordgnda kndmi aklmak istiyirum bu yuzdnde yoruluyoruz. Bn konu bile acmiyordm gunlerdin en son bombada evltliktn rediyorum seni demis birsuru hakret laf soz agza slinmiyck esim bna derkn utndi sebebide bnm ailmde bi gce kldgmz icin
Biliyorum hak veriyorum esimebu olaylar yuzundn bana cok soguk dvraniyor ben buna dayanamiyorum.yani kisacasi yapan annesi sinir surt ceken ben. Ne bilim birz sevgi gostrse en buyuk destekcisi ben olucm hepde ole oldu bu zmna kdr. Ama o nasil yorulduysa arada kalmktn bende yoruldm icimden gelmior .haksiz yere bu kdr cok sey cektgm icinBu durum belki senden cok esin icin zor ne dersinsevdigi iki kadin ikiside vazgecilmezi gercekten zor
Ama bak bu zamnla degisebilen bise yani gun gelck esin annesine o benim karim diycek insallahBiliyorum hak veriyorum esimebu olaylar yuzundn bana cok soguk dvraniyor ben buna dayanamiyorum.yani kisacasi yapan annesi sinir surt ceken ben. Ne bilim birz sevgi gostrse en buyuk destekcisi ben olucm hepde ole oldu bu zmna kdr. Ama o nasil yorulduysa arada kalmktn bende yoruldm icimden gelmior .haksiz yere bu kdr cok sey cektgm icin
Insallah der hayir ole bi evlada nsl bunu yapiyor bunuda anlamiyorum hem ogku a hem bana hakert ediyor kotu tekbirsey demiyor bgrmio bile sinirlerini aldrmis gibi resmn cok sabirli ailesine krsi ama bunu bole bile ustlerine gitmeleri beni cok uzuyorAma bak bu zamnla degisebilen bise yani gun gelck esin annesine o benim karim diycek insallah
Ben cok istiyorum cocuk ama bu durumlardn emin olmadgm icn erteledim hep istemiyorum dedim esime erkn dedim. Simdide olsa duzelirmi diye dusunmeye basldmYok yok cocuk erkn benimki hazirliksiz oldu piyago yani bence erkn senin icin. Yani sirf esin istiyo diye yada durum duzelir diye olmaz o ce kendine sor istiyomusun.