- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.047
dogrubelki ama topragin alti da var..Bencede hastalik var zaten. Bana hala bu olaylardan once ben anneyim ben napsam kotulukte yapsam yalanda soylesim ben melek olurum oglumun gozunde ama siz geljnler en ufak hatanizda sknti yasarsiniz dedi. Sizden vazgvlr aneden vazgvlmez dedi. Esime bunj dedim cvp bile veremedi
Aynen oda ole diyor bi sen varsin hytmda napiyim doldum tastim artik insan yok etrfmda diyor sana yukleniyorum dior oda farkina variyor ama ben cok yipraniyorum daha 4 aylik evliyiz burnumuzdn gtrdiler. Bn niye onlri aramiyomusum hic kendilerjnde sikinti aramiolr tek suclu beni goruolr ve esime yukleniolrhaklı olarak seni görüp sana yükleniyor
sana bagırıyor sana kızıyor çünkü nazı sana geçiyor
ailesine annesine bişey diyemez hatta senin ailenede bişey diyemez
çünkü saygı meselesi diyor degilmi
Alaha siginiyorm zaten yaptigim tek sey suan o alaha havele etmektn baska birsey gelmiyor. Sozde anne baba bambaska babasi amliyt olduhunda gebersjn dedi kizi icn gelmem dedi hastaneyedogrubelki ama topragin alti da var..
Aynen oda ole diyor bi sen varsin hytmda napiyim doldum tastim artik insan yok etrfmda diyor sana yukleniyorum dior oda farkina variyor ama ben cok yipraniyorum daha 4 aylik evliyiz burnumuzdn gtrdiler. Bn niye onlri aramiyomusum hic kendilerjnde sikinti aramiolr tek suclu beni goruolr ve esime yukleniolr
Yok dovmeye clsmis ben arabada bekliyordum bagrmis cgrmis sen nasil bizi hice sayarsin diye ben istemiyorum o kizi diye ki benide tanimiyor onu baya korkutum hrlde oglunu elinden alicm diye bu kdr krrli oldugunu gorunce oda smdi acisjni cikartior herlde kafam vok karisik vallatamam da sevmek herşeye yetmiyor
anasından çocuk gibi dayak yiyen bir adama saygı nasıl duyulabilir ki
aten oyledlr canim. boyle serli insanlar birbirlerini de yerlerAlaha siginiyorm zaten yaptigim tek sey suan o alaha havele etmektn baska birsey gelmiyor. Sozde anne baba bambaska babasi amliyt olduhunda gebersjn dedi kizi icn gelmem dedi hastaneye
Ins degisir tek duam bizim hic kavgamiz olmadi esimle ailesi disinda onlr bi norml davranslr ztn cokda mutlu olucz inaniyorum bunatipik erkek
aynısından bendede vardı
zamanla degişir merak etme
ben her gün gittigim halde yaranamadım arkamı dönünce kocama şikayet ederdi kaynana
artık haftada 1 yüzümü zor görüyor
hiç aramıyorumda o arayınca açmadım artık o da beni aramıyor
z
aten oyledlr canim. boyle serli insanlar birbirlerini de yerler[/QUOTcok mantksiz heliyor bana gelin beni aramiyor seni evlktktn rediyorum cokk komik ama bunlri yasiyoruz iste anne baaba diyoruz ayni durumu esim dgk bende ysyblrdim ama esim kdr sabirli olamazdm emjnim buna alahm siniyor bizi herlde sesiz kalmaktn baska bir carem yok hrkde suan bende konusursam iyice karisick ortalik
Ins degisir tek duam bizim hic kavgamiz olmadi esimle ailesi disinda onlr bi norml davranslr ztn cokda mutlu olucz inaniyorum buna
Kiyamiyorum bide ben mesafe koyrsam iyice dislnmis oluck bu sfer aldtma konusu olblrmi diyede dusunmuyir dglm mesafemi koyamiyorum cnku gervktn cok kotu durumda esimde arada kalmaktn bunaldidaha yeni evlisin ondan böyleler
biraz zaman geçsin gör bak
herşey nasılda düzelecek
hele eşin kedi olacak
ama sende mesafeni koyman lazım
benim eşimle en büyük kavgalarımda annesi yüzünden oldu yoksa bizde kavga etmeyiz
Kiyamiyorum bide ben mesafe koyrsam iyice dislnmis oluck bu sfer aldtma konusu olblrmi diyede dusunmuyir dglm mesafemi koyamiyorum cnku gervktn cok kotu durumda esimde arada kalmaktn bunaldi
Haklisin ole bi cikmazdayimki iste hatada yapmak istemiyorumm bize zaarr gelmeden kurtulmak istiyorumvalla aldıtırsa diye korkmak bana göre yanlış
anasının yanlışlarının karşılık ben mesafe koydum diye beni aldatacaksa defolsun gitsin
yanlış düşünüyorsun
bunun yüzünden aldatılsaydım ben aldatılırdım
bu şekildede iyice tepene çıkıyor ama
Haklisin ole bi cikmazdayimki iste hatada yapmak istemiyorumm bize zaarr gelmeden kurtulmak istiyorum
Ins cnm ole olur bude byle deniyim bi dedigini 2 etmedim bu zmna kdr ne istrse yptim ailesi djsinda ve yine huzursz mutsusz aynen dgsn bisey olmiyck sanirm belki ise yararkorkarsan dahada kötü olur herşey
dimdik kararlı olman lazım
senin şuanda zaten huzurun yok
mesafeni koysanda degişen bişey olmayacak
huzursuzlugun 1se 2 olur
zamanla herkes alışınca
daha da azalır herşey yoluna girer
Ins cnm ole olur bude byle deniyim bi dedigini 2 etmedim bu zmna kdr ne istrse yptim ailesi djsinda ve yine huzursz mutsusz aynen dgsn bisey olmiyck sanirm belki ise yarar
Insaallah bizimde ole olur zaten bu saten sonra anesiyle aramiz duzelmez bnm hakimda o kdr cirkin seyler dedikten sonra.. esimde ins alisir bize zarar vermez daha fazla bende o zmn birz tepkimi koyuym bakim neler oluck yine paylasrm sennle durumu cok teskkr ederiminşaallah işe yarar
bende başta senin gibiydim
her dedigini yasptıgım kv eşimin ama yaranamadım
baktım benden kötüsü yok
koydum tepkimi
oraya gidince muhattap bile olmuyorum
soru sorarsa cevap veriyorum
beni kızdırıırsa tersleyip cevabını veriyorum
eşimde alıştı baktı anası susmuyor
banada tepki vermiyor artık
Allah yardımcın olsun işin çok zor canımIns cnm ole olur bude byle deniyim bi dedigini 2 etmedim bu zmna kdr ne istrse yptim ailesi djsinda ve yine huzursz mutsusz aynen dgsn bisey olmiyck sanirm belki ise yarar
Yaşlarınız kaç.Ben 4 aylik evliyim daha ama hic evliligimizi yasiyamadik sagolsun esimin ailesi yuzunden.. esimle 2 yil flort etik basta annesi benimle konusuyor diye oglunu evden kovdu dovmeye kalkisti mustakil bi evleri oldugu icin catidan atladi benim yanima geldi. Yani anliycgnz en basdn bu zmna kdr cok zorlu mucadeler verdik. Evlilik alisverisj olsun nisn soz olsun hep kendi istedigi oluckti paraya cok duskun br annesi var. Cok otoriter guya herseyin en iyisi en dogrusunu o bilir.evlendikten sonrada beni esime hep kotuledi konustuhumuz yok saygisiz terbiysz bize nsl davraniyor hakaret edici sozler.. ve bjnlaro esim bana demedi ben telefinda gordum hep mesjlari artik sinirim daha vok bozuldu gormezden gelemedim.. icime atim ama esimide hic acmadm konulri cnku o kdr arada birkiyorki annesi sagligiyla oynuyir resmen. Nese amliyt oldu 15 gun onlarda kaldim ve baktm ama yine benden kotusu olmadi esim farkediyor herseyi ama birsey diyemiyor ailem diyor ama snrlnncede butun snrni bnden cikartiyor. Bi kere benim ailemde kaldik diye simdide evlatliktan redetmis.. esim tek anesinj gormuyo suclu ikimizi goruyor ve ben artik cok mutszm diir konusamiyiruz bile bana bazen ismjmle.hitap etmeye basladi. Gidelim.ailene konusalim diyorum niye byle dvrndgmi blsinler aramadgmi falan benim hakimda dedikleri herseyi diyim diyorum eve beni almazki seni alsin diyo kepazlk cikrtr dio.. napicz bilmiyorjm.. sorf bunlr yuzunden cinsel iliskiye ble giremioz o kdr soguduk ne yapmam gerekiyorrr..