kayinvalidem ve esim :(

gggzzzmmm

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
65
4
31
Ben 4 aylik evliyim daha ama hic evliligimizi yasiyamadik sagolsun esimin ailesi yuzunden.. esimle 2 yil flort etik basta annesi benimle konusuyor diye oglunu evden kovdu dovmeye kalkisti mustakil bi evleri oldugu icin catidan atladi benim yanima geldi. Yani anliycgnz en basdn bu zmna kdr cok zorlu mucadeler verdik. Evlilik alisverisj olsun nisn soz olsun hep kendi istedigi oluckti paraya cok duskun br annesi var. Cok otoriter guya herseyin en iyisi en dogrusunu o bilir.evlendikten sonrada beni esime hep kotuledi konustuhumuz yok saygisiz terbiysz bize nsl davraniyor hakaret edici sozler.. ve bjnlaro esim bana demedi ben telefinda gordum hep mesjlari artik sinirim daha vok bozuldu gormezden gelemedim.. icime atim ama esimide hic acmadm konulri cnku o kdr arada birkiyorki annesi sagligiyla oynuyir resmen. Nese amliyt oldu 15 gun onlarda kaldim ve baktm ama yine benden kotusu olmadi esim farkediyor herseyi ama birsey diyemiyor ailem diyor ama snrlnncede butun snrni bnden cikartiyor. Bi kere benim ailemde kaldik diye simdide evlatliktan redetmis.. esim tek anesinj gormuyo suclu ikimizi goruyor ve ben artik cok mutszm diir konusamiyiruz bile bana bazen ismjmle.hitap etmeye basladi. Gidelim.ailene konusalim diyorum niye byle dvrndgmi blsinler aramadgmi falan benim hakimda dedikleri herseyi diyim diyorum eve beni almazki seni alsin diyo kepazlk cikrtr dio.. napicz bilmiyorjm.. sorf bunlr yuzunden cinsel iliskiye ble giremioz o kdr soguduk ne yapmam gerekiyorrr..

sen bu olanlara rağmen göz göre neden bu adamla evlendin peki?

adam daha ana kuzusu gibi yetişkin bir bireyin davranışlarından eser yok

Çok seviyoruz birbirimizi.bi yil nisanli kaldik esim.sayesinde hersey duzeldi ama artik oda bikti bi anda karim bi yanda annem ne yapiyim.dior. cok sey yapti benim icin ailesiyle aylarca konusmdi zar zpr ikna etti annesini isteme konusunda arada sevgide olunca evlndk yine asariz dedik ama bu sefer annesi baya asti haddinj esimin adamligina kadar laf eder oldu .. zaten kimseyle konusmuyor ne annesiyle ne babasiyla ne kardesleriyle hepsi silmisler bunu.. sadece cocuklri var esiylede problemli bi hayati var zaten o yuzdn esimde cok ustune gidemiyir

ilk önce sen o kaynanaya ne yapsan yaranamazsın kadın seni kötülese de eşin annesinin huyunu biliyor ne de olsa damdan atlayıp yanına gelen adam seni koruması lazım böyle soğuması uzaklaşması çok saçma onun için bir kaç gün üstüne gitme konuşma o sana mesafe koyuyorsa sende konuşup kendimi ifade edeceğim diye uğraşma

Koca adam dövülür mü ya Kendi annesi babası bile silmiş olduğuna göre pek normal birisi değil zaten. Allah sabır versin sana.

Bencede hastalik var zaten. Bana hala bu olaylardan once ben anneyim ben napsam kotulukte yapsam yalanda soylesim ben melek olurum oglumun gozunde ama siz geljnler en ufak hatanizda sknti yasarsiniz dedi. Sizden vazgvlr aneden vazgvlmez dedi. Esime bunj dedim cvp bile veremedi

Yaranamiyorum zaten amliyt oldu kimsesi yoktu anemle ben baktik o zaman bzdn iyisi yoktu alah razi olsunlar falan ondn sonra anemide benide ezime kdrsi hep kptulemeye clsti.

Annesi tarafindan dovulen ve catidan atlayip kacan bir adamla mi evlendin ??

tavan arasina kapatmislar herhalde
gecmis olsun bacim..

tamam da sevmek herşeye yetmiyor

anasından çocuk gibi dayak yiyen bir adama saygı nasıl duyulabilir ki

Annesi tarafindan dovulen ve catidan atlayip kacan bir adamla mi evlendin ??

tavan arasina kapatmislar herhalde
gecmis olsun bacim..

rapunzel masalına benziyor değil mi oda cadı annesi tarafından bir kuleye hapsedilmişti

adamın uzun saçları olaydı buluşmak için atlamasına gerek kalmazdı

ne demek annemdir ne yapayım diyor? sen de eşisin... ha bir de eşin onları bu yaptıklarından dolayı silememiş, ama onlar eşini silmiş... pes doğrusu...!

Surekli esimi arabayla tehdot ediyor binem
kaynanana yapacak bişey yokta
eşinde anasından aşagı kalır yanı yok
Esim hep hakli.olarak beni goruyor soyluorda ama ailesiyle kotu olunca annesinin agza alinmiycklr laflarini isitince snrleniyor esimede cok hakaret ediyor hanimkoylu karinin sozundrn cikmiyorsun gibisinden neler neler. Oda cok bunalmis durumda artik..

ne demek annemdir ne yapayım diyor? sen de eşisin... ha bir de eşin onları bu yaptıklarından dolayı silememiş, ama onlar eşini silmiş... pes doğrusu...!
Aynen oyle. Esim aile hayatina onem veriyor buyuklerine karsi hic saygszlk yapmadi bizimkilere karsida ne sorun yasdysak hep sesiz kaldi ama ben artik altan alamiyorm hakimda o kdr lafa soze krsi sesiz kalamiyorum.kendimi gectim esim hakimda onlari demelerine gelemiyorum mesaj atmak istyrm esim atma bsver duzelmez zaten artik hic bisey iyice b.k olr diyi

haklı olarak seni görüp sana yükleniyor
sana bagırıyor sana kızıyor çünkü nazı sana geçiyor
ailesine annesine bişey diyemez hatta senin ailenede bişey diyemez
çünkü saygı meselesi diyor degilmi

burda görev eşine düşüyor, senden soğuyacağına sana daha da sıkı sarılması gerekiyor bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…