Kayınvalidem ve alışveriş

Olabilir canım haklı olabilirsin .. Ama butik normal AVM ler gibi olmayınca aldım ben ucuz nasıl olsa diye , bn ödediğim için sorun yapmıyorum da mesela onun hiç kızı yok bni kızı gibi görseydi alırdı dedim içimden

öğreniyorsun işte sana tecrübe olsun sakın bir daha yapma.onunla bir çöp torbası bile alma.hediye alacaksan da indirim zamanlarını kolla.al koy bir tarafa mevsimi gelince ver.çok para vermeye değmez çünkü sen onun kızı değilsin hiç bir zaman da olmayacaksın.

öğreniyorsun işte sana tecrübe olsun sakın bir daha yapma.onunla bir çöp torbası bile alma.hediye alacaksan da indirim zamanlarını kolla.al koy bir tarafa mevsimi gelince ver.çok para vermeye değmez çünkü sen onun kızı değilsin hiç bir zaman da olmayacaksın.

Keşke öyle olmasa kendi kızı görse bakalım daha eltim yok belki de ona alır kızı gibi görür sever ..bilemeyeceğim :) çok şükür kendi annem var diyeyim o zaman .. Benim kendi ailem öyle değildir annem durumu olmayan kuzenlerimize gelinlerimize hep alır her Bayram her önemli gün normal zamanda bile eli Açıktır babamda öyle kasada ayrı ödeyelim demesi çok garibime gitti ki o ödeseydi ben ona neler alırdım bir daha ki sefere ..

Birde şu yönden bakın, aldıklarınıda ödemeyebilirdi. Emekli olduğunu söylüyorsunuz, bütçesi bellidir, aşmak istememiştir ama üzerinizdekileri begenmeyip, sizi alısverişe götürmesi kabalık olmuş. Sen giyinmeyi bilmiyorsun der gibi adeta. Ben olsam ödeme konusundan ziyade bundan rahatsız olurdum sanırım.

Ustunuzdekilere karismasina takıldım ben. Niye müsade ediyorsunuz sonra da şikayet ediyosunuz ama. Ayrıca belki sizin yanınızda para yok bu ne dusuncesizlik.. ben olsam odetirdim orda valla kendine aldiklarini bıraksın madem seninkini ödesin kendi çıkarmis çünkü sen cikmamissin sonuçta

çok kafana takma bence..belki o anda ödeyecek parası yoktu..sen samimiyetini bozma..aranız iyi maşallah..

merhaba
Kayınvalidem üstümdeki kıyafetleri beğenmediği için gezerken hadi butiğe gidelim dedi bende tamam dedim gittik bazı şeyler denetti bana bende kendi beğendiklerimi denedim toplamda 160 tl tuttu kendide seçti birşeyler .. Ben çalışıyrum o da emekli ve kendi maddi durumu oldukça iyi ben olsam gelinime ödetmezdim .. Bana bugüne kadar çok bir şey almadı bn ona hep alıyorum doğum günü hazırladım vs .. Sık sık da alırım hediye ama onun o davranışı ayrı ödeyelim demesi benim zoruma gitti sonuçta maddi durumda iyi ben mi duygusal davranmışım anlamadım .. Doğrusu ayrı ödemek olabilir ama o gidelim dedi sana yüksek bl kot alalım belin gözüküyor annecim dedi ben kendimi o öyle yapınca dedim ki bni kızıngibi Görmüyor hissine kapıldım .. Sizce ben mi yanlış düşündüm ben kuaföre gidince bile onlarla ayırmam hepsini öderim kayınvalidem ile gitmişsem bile.. Neyse yorumu size bırakıyorum .. Bana diyebilirsiniz madem siz ödeseydiniz hepsini diye ama ne bileyim bu defa bn ilgi görmek istedim ondan ..
Ben kırmızıya boyadığım yerde takıldım kaldım.Gerisi teferruat.

evet bende buna takıldım
para ödetmesi değil en ayıbı bu olmuş

Canım bn bu aralar kendimi çok saldım beğenmemesi normal
Ustunuzdekilere karismasina takıldım ben. Niye müsade ediyorsunuz sonra da şikayet ediyosunuz ama. Ayrıca belki sizin yanınızda para yok bu ne dusuncesizlik.. ben olsam odetirdim orda valla kendine aldiklarini bıraksın madem seninkini ödesin kendi çıkarmis çünkü sen cikmamissin sonuçta

Canım merhaba aslında haklı biraz da ben uzun süredir kendime bakamamıştım kendi annemde dedi aynı şeyi kızım kilo alıyorsun bu pantolonlar olmuyor diye belim o yüzden açılıp duruyor ben bunda bir kötülük görmedim açıkçası bir de o gün tüm gün benim işlerime koşturduk tahlil oldum vs beraberdik aradaki boşlukta gezelim dedik butiğe gidelim dedi pantolonun dar dedi kızım belin açılıp duruyor dedi kötü niyetli söylemedi öyle olsa zaten o konuyu dile getirirdim canımı sıkan ayrı ayrı ödeyelim demesi

Hem kiyafetini begenmedigi icin alisveris yaptiriyor , hemde ayri odeyelim diyor.
Sende bundan sonra ona gore davran ve hesaplari ustlenme.
Hatta o istedi diyede kendini degistirme , begenmiyorsa begenmesin..
Onemli olan senin begenip begenmemen...

merhaba
Kayınvalidem üstümdeki kıyafetleri beğenmediği için gezerken hadi butiğe gidelim dedi bende tamam dedim gittik bazı şeyler denetti bana bende kendi beğendiklerimi denedim toplamda 160 tl tuttu kendide seçti birşeyler .. Ben çalışıyrum o da emekli ve kendi maddi durumu oldukça iyi ben olsam gelinime ödetmezdim .. Bana bugüne kadar çok bir şey almadı bn ona hep alıyorum doğum günü hazırladım vs .. Sık sık da alırım hediye ama onun o davranışı ayrı ödeyelim demesi benim zoruma gitti sonuçta maddi durumda iyi ben mi duygusal davranmışım anlamadım .. Doğrusu ayrı ödemek olabilir ama o gidelim dedi sana yüksek bl kot alalım belin gözüküyor annecim dedi ben kendimi o öyle yapınca dedim ki bni kızıngibi Görmüyor hissine kapıldım .. Sizce ben mi yanlış düşündüm ben kuaföre gidince bile onlarla ayırmam hepsini öderim kayınvalidem ile gitmişsem bile.. Neyse yorumu size bırakıyorum .. Bana diyebilirsiniz madem siz ödeseydiniz hepsini diye ama ne bileyim bu defa bn ilgi görmek istedim ondan ..
o zaman kalkıp nıye gidelim dior bıri bana bunu dese anlarım ki o karşılayacak hoşluk yapacak ki bu kv yani ödetmemesi gerekir di ayıp etmiş olmaması gerekirdi

Kiyafetini begenmeyip hadi alisverise gidelim diyorsa
Kusura bakmasin ama kendisi odemeliydi
Bu sekilde yaptigi cok cok buyuk kabalik

Valla k.v akıllı kadınmış ama şu kurnaz ve politik olanlardan.
"Gülüm, balım, cığım"la iki dakikada istediğini fark ettirmeden yapıyor, yöntemi bulmuş.
Benim en çekindiğim insan tipidir. :)

Son düzenleme:
Ben kayınvalide olsaydım gelinime alırdım ,madem o ön ayak olmuş...ayıp canım ...

Canım çok Gücüme gitti valla :KK43: demin düşündüm düşündüm ağladım.. Hani çok pahalı bisi alırım tamam ..kendi her türlü etkinliğe katılıyor geziler turlar vs.. Benim yanımda Allah'tan kredi kartım vardı , emekli ama yan gelirleri var sadece emekli olsa hadi neyse diycem ama .. Neyse.. Keşke annem gibi diyecebileceğim bi kayınvalidem olsaydı ..

Bundan sonra anne yanımda para yok sonra oğlun kızıyor bunları neden aldın diye de

Canım çok Gücüme gitti valla :KK43: demin düşündüm düşündüm ağladım.. Hani çok pahalı bisi alırım tamam ..kendi her türlü etkinliğe katılıyor geziler turlar vs.. Benim yanımda Allah'tan kredi kartım vardı , emekli ama yan gelirleri var sadece emekli olsa hadi neyse diycem ama .. Neyse.. Keşke annem gibi diyecebileceğim bi kayınvalidem olsaydı ..
Öyle bi beklentiye girip kendini üzme...öylesi az çünkü...:KK66:

kadin kendi demis kalk gidelim butige diye. kendi gidelim dedigi icin ve sana biseyler alalim dedigi icin bnce kendi odemeliydi. aslnda parayi kim odedi diye mevzu etmiyosn sen . ben seni cok ii anlıyorum

kadin kendi demis kalk gidelim butige diye. kendi gidelim dedigi icin ve sana biseyler alalim dedigi icin bnce kendi odemeliydi. aslnda parayi kim odedi diye mevzu etmiyosn sen . ben seni cok ii anlıyorum

Aynen canım anladın sen kim ödediği değil beni kendi kızı gibi görmemesi sorun çünkü kendi annem gidelim derse bişey alalım diye kendi alır babamda öyle ..

X