• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pulmonoloji - Göğüs Hastalıkları Kayınvalidem KOAH kizlar yardim edin.. (Kronik obstrüktif akciğer hastalığını)

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam kızlar..

Uzun zamandir giremedim kayinvalidem hasta 10 senedir KOAH miş kendisi bu sever cok ciddi rahatsizlandi apar topar hastaneye götürdük Süreyyepasaya Doktor akcigerin bittigini söledi! Kendisi öksürüyor, Kusuyor sürekli, Kan geliyor top top agzindan, Nefes darligi cekiyor ve artik oksijen tüpsüz oksürmeden duramiyor sürekli oksijen tüpü takili kalmali ve eve birtane onun icin geldi Tuvalete giderken bile nefesi zor aliyor napmam gerek kizlar? eşim cok üzgün bunun gibi benzer bi olay yaşamiş olan var mi nasil düzelir nasil tedavi edilir?

Selam kızlar..

Uzun zamandir giremedim kayinvalidem hasta 10 senedir KOAH miş kendisi bu sever cok ciddi rahatsizlandi apar topar hastaneye götürdük Süreyyepasaya Doktor akcigerin bittigini söledi! Kendisi öksürüyor, Kusuyor sürekli, Kan geliyor top top agzindan, Nefes darligi cekiyor ve artik oksijen tüpsüz oksürmeden duramiyor sürekli oksijen tüpü takili kalmali ve eve birtane onun icin geldi Tuvalete giderken bile nefesi zor aliyor napmam gerek kizlar? eşim cok üzgün bunun gibi benzer bi olay yaşamiş olan var mi nasil düzelir nasil tedavi edilir?

Canım çok geçmiş olsun kendi gittiğim doktor göğüs hastalıkları uzmanı yani KOAH ilgi alanı. En başta çok iyi bir doktora götürmeniz lazım ama anladığım kadarıyla durumu ağır etrafımda tanıdığım bu tarzda insan olmadı olsa bilgi verirdim seve seve ama bu siteden okuyup gayet doğru bilgiler edinebilirsin. Astm ve Alerji KOAH bölümünü tıkla ve oku :KK43:(((

Son düzenleyen: Moderatör:
Back