kayinvalidem kendi evine besik alacakmis !!

Bende bunu soyluyorum iste kimse ilgilenmicek orda biraz sevip aglasiginda elime tutusturulacak ve tepkim de bu yuzden zaten yardimci olacagini bilsem neden gidip kalmak istemeyeyim ki

Ben kvdemi taniyorum iyi niyetli alsa bunu bilir ve sukrederdim tabiki ama simdiye kadar yasadiklarimi bilmediginiz icin yanlis dusundugumu dusunuyorsunuz. Ben oraya gittigimde kizim cok yoruldun biraz ben ilgilenirim sen dinlen diyen birisi olmicak sadece sevmek icin yaninda istiyo bu bencilligine kiziyorum bende

Ne kadar düşünceli bunda dert edecek ne var ki?
kalırsanız yatar bebiş kalmazsanız bile oraya oturmaya gittiğinizde yatacak kendine özel bir beşiğinin olmasının neresi kötü? ben olsam teşekkür eder dertleneceğime mutlu olurdum.iolurdum.
iyice garip olduk muhalefet olacagız diye kv alsa birşeyler dert almasa dert hayırlısı

kendi evine beşik alana kadar senin evine bebek odası alsın da bi işe yarasın ne o 2 masraf
Dusunceli bi anne olsa zaten once benim evime besik almayi teklif ederdi. Zor durumda oldugumuzu esimin evi gecindirmek icin iki is yaptığını ve bu masraflarin bizi bir hayli zorlayacagini gore gore de insan aman ne iyi etmis evine besik almis dusunmus diyemiyor malesef.

Bence kotu olan birsey yok. Okudugum kadariylada kv sizi dusunuyor. Esin gece vardiyasina kaldiginda gitme isi yanlis olmus bence keske evinde kalsaydin ama kadin ona geldiginde bebege uyuyacak yer olsun diye dusunmus almis. Abartacak birsey yok. Benim kv alsa sevinirdim ne guzel bebegimi dusunuyor diye. Sonucta torunu onunda. Caninin cani yani rahat olsun diye yapmistir. Bastan alistirmasaydiniz gidip kalmaya

Kalmadigimda problem yaratmasa tamam diyecegim ama ottan copten problem yaratan insan koskoca besik aldim kalsinlar diye kalmiyor diye laf edecek bu seferde o y7zden rahatsiz oluyorum canim

Butun gece vardiyalarinda kalmiyorum ki bazen gittigimde gece vardiyasinda oluyor cocuklar israr edince kaliyorum onun disinda evimde kaliyorum normalde gece vardiyalarinda canim. Ama anladim ki kalmamam gerekiyormus malesef.

benim annem de ablam için almıştı ilk torundu öyle mutluydu ki bir sürü eşya almıştı beşik de almıştı hiç de art niyetli değildi alırken bence fazla abartmışsınız. Size emrivaki yapıp kendi begendiğini aldırmamış ki hoşuna gitmiş kendine almış kalma konusuna gelince onu ilerdeki durumunuz gösterir normalde gidip kalmadıysanız çok sıkı fiki değilseniz zaten bebek içi bir şeyler değişmez öyle devam eder eşiniz le halledersiniz zaten öle bir durum yaşanırsa tabi o zaman düşünün derim

O kadar büyük bir problem degil ki niye bu kadar abartmıssınız
Zaten zaman zaman gidip kalıyormussunuz bebeğiniz de olacak bu sefer kalmaya gittiginizde bebek ıcın de yer olsun beşik tasıma bir tane de burada olsun rahat edin diye almıştır kadıncagız
Hem dogunca ara sıra bebeği de bırakırsınız
Ne olacak yani beşik aldıysa

Gercekten burada okuduklarımdan sonra müstakbel kayınvalideme pimi çekilmiş bomba gibi gitmekten korkuyorum. Biraz iyi niyetli duşunun bence. Cok art niyetli buldum ben

Başta yumuşak bi mesajım da var ama ısrarla aynı şeyi söylüyorsunuz. Kalmam için zorlayacak. Neden zorlasın anlamıyorum. İstemediğiniz zaman kalmicam dersiniz. Şu an yaptığınız kuruntu yalnızca bebeğe zarar. Üzüldüm.

canim benim zaten kimse zorla bisey yaptiramaz haklisin ama diyorum ya koskoca besigi alip da kalamam dedigimde sanki bana sormusta almis gibi k8skoca besik aldim kalmiyor diye arkamdan dedik8du yapacak daha once bicok seyde oldugu gibi ben buna sinir oluyorum iste haklisin bu kadar takmaya degmez

bana soyleseydi besik alacagini zaten besik alma ama istersen anakucagi gibi bisey alabilirsin geldigimizde orda uyumasi icin, bebekle yatili gelemem derdim ama bana sormadigi icin bu dusuncemi esime soylerim o da onansoyler artik. :)
beşik olması yatılı olması anlamında olmaz illa. boşver takma ne guzel düşünmüş almış. gerisi ona kalmıs

Dert ettiğin şeye bak ayol, bırak ne alıyorsa alsın. Kimse yatak alındı diye misafirlige zorla cagirilmaz, misafir gittiğinde o yatakta yatirilir en fazla. Yani demem o ki gitmek istediginizde gidin istemediginizde gitmeyin. Olsun bitsin

aynen oyle canim hep ben bilirim ben yaparim havasinda, bende bunun farkinda oldugum icin hicbisey sormam fikir almam kenei bildiğimi yaparim hep bunun da farkinda ama kadin beni adam hesabina almiyo resmen ki sadece bana degil herkese karsi oyle

Ben de bu tavırları sevmiyorum. İyi niyetli de olsa size, evine beşik alacağını ve nedenini söyleyebilirdi.

Ben de bu tavırları sevmiyorum. İyi niyetli de olsa size, evine beşik alacağını ve nedenini söyleyebilirdi.
Yani ki bana soyleseydi bende guzel bi dille anne sagol dusunmussun ama bence ama besik cok olur sonucta geliriz ama gece kalirsak bebek huzursuz olur kendi yatagini ararsa bosuna almis olursunuz bence bi ev tipi ana kucagi alsan yeter derdim ve tesekkur ederdim ama bana soyleme gereginde bikeleulunmamasina sinir oluyorum ve bunu hep yapiyor, bazilari benim dusuncelerime kiziyr ama tanimiyorlar kayinvalidemi, kvdem oturmaya gelecegi zaman beni arayip haber vermeye tenezzul etmeyen oglunu arayan ustune ustluk cogu zamanda arkasina komsularini takip gelen bi insan ve ben kapida goruyorum yaninda komsusunu getirdigini hep boyle iste. artik esimi aradiginda esim soyluyormus anne ben mi karsilicam sizi ne biliyim perimavi musait mi onu arayin diyor da oylelikle beni ariyor ama haa komsu suprizleriyle karşılaşıyorum

Anlatmak istedigim besigi almas7 degil canim besigi gece kalacagimi dusunerek almasi benim kalmicagimi bilse almaz yani bu emrivakisi beni rahatsiz eden.

Orada kalacaginizi ima eden birsey soyledi mi?
Yani eger illa orada kalacaksiniz diye emrivaki yaptiysa evet ven de kizardim. Ama belki de oraya gittiginizde bebisiniz rahat etsin diye aldiysa buyuk incelik.

Size soyledi mi orada kalacaginizi falan?

Bir gelin ile aramizda gecen diyalog:

ben: aaa ne güzel bir besik bu..nerden aldiniz?
gelin: amaaaan kv almis iste (yüzünü eksitti)

aklima geldi bir an bu konusma... iyilik de yaramiyor bazi insanlara
bukadar kötümser olmayin..baski hissetmeyin üzerinizde
kadin belki günübirlik gelince de kullanir eger yatili kalacaksalar ozaman da kullanir
her türlü faydasi olur torunuma diye düsünmüstür kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…