- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
-
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
Iyide dusuncesi oturmaya gittigimizde yatmasi degil kalmaya gittigimizde bebekle ayni yatakta yatmiyim diyeymis en azindan bana da soyleyebilirdi bu fikrini degil mi
evet insan uyuyamiyor zaten mutfakta canim uyuyoruz sonucta biyerlerim acilicak ya da biri gelecek diye. Evde kkayinvalidem, kayinpederim, kayinbiraderim, onun 2 cocugu ve kayinvaludemin kardesinin kizi yasiyor canim hepsi de keyiflerine cok duskundurler kimse de kalkip sen beim 8damda yat demedi ha kayinpederim haric, adam yazik gordu o rezil halimi aksama kadar belimi tuta tuta zor gezdig7mide kiz7m sen istersen benim odama gec diye teklif etti sagolsun. 15 gun mutfakta yattim kvdem ameliyat olmustu ona bakmak icin ordaydim. Hatta 2 gun once esim yine soyledi istersen seni birakayim hafta sonu kal dedi bende mutfakta yatamam kusura bakma kendi yatagimda rahat edemiyorum mutfakta mi surunucem dedim hic ustelemedi.Iyi de eşin de ne kalması bizim evde yatak mı yok dememiş ama
Bir de ev kalabalık demişsiniz nasıl ev o gelin mutfakta yatıyor kaç kişi yaşıyor
Benim bildiğim yer sıkıntısı varsa bile gelin odaya alınır mutfakta ev ahalisinden birisi yatar her şeyi bilen Kv bu basit kuralı da mu bilmiyor
Boş verin sıkmayın canınızı ya gerek yok deyip başka lazım bir şey alın deyin ya da alsın kalmayın
Kv kendince çocukla nasıl kalalım demeyin diye yapmış ama bahaneye gerek yok çocuk kendi evinde rahat eder oldu ve bitti bu kadar çocuk başka evde kalmaz aynı şehirde
Evde kayinvalidem, kayinpederim, kayinbiraderim, onun 2 cocugu, kayinvaaidemin kardesinin kizi kaliyor canimÖyle mecburiyet mi olur madem sana kalacak yer yokmuş niye gidip kalasın bebekle
Bir de cidden evde kimler var kalabalık
evet insan uyuyamiyor zaten mutfakta canim uyuyoruz sonucta biyerlerim acilicak ya da biri gelecek diye. Evde kkayinvalidem, kayinpederim, kayinbiraderim, onun 2 cocugu ve kayinvaludemin kardesinin kizi yasiyor canim hepsi de keyiflerine cok duskundurler kimse de kalkip sen beim 8damda yat demedi ha kayinpederim haric, adam yazik gordu o rezil halimi aksama kadar belimi tuta tuta zor gezdig7mide kiz7m sen istersen benim odama gec diye teklif etti sagolsun. 15 gun mutfakta yattim kvdem ameliyat olmustu ona bakmak icin ordaydim. Hatta 2 gun once esim yine soyledi istersen seni birakayim hafta sonu kal dedi bende mutfakta yatamam kusura bakma kendi yatagimda rahat edemiyorum mutfakta mi surunucem dedim hic ustelemedi.
Canim n8rmalde gece vardiyasinda evimde kaliyorum ben arada sirada esimin abisinin cocuklari istiyor o zamanlar gidip kaliyorum. Benim fikrimi sormaya gerek var bence sonucta bir bebekle yatiliya gitmek kolay olmasa gerek ustelik sadece onlarin keyfi icin.eşiniz gece vardiyasındayken kaldığınız için beşik almış olabilir mi? heveslenmiş almış burada sizin fikrinizi sormaya gerek yok bence, eninde sonunda kalma olayı olur yada 2 saatlik oturmada bile bebeğiniz uyuduğunda beşiğe yatırılabilir,ben pek bişey göremedim, bence güzel bir davranış
Haklisin dusunup almasi guzel bisey canim amadedim ya alucagini soylerken geldiginizde besikte yatar dememis, gece kalmaya geldiginizde yatakta yatmasin bebek demis bu biraz emrivaki geldi bana sonucta bi bebegin en rahat edecegi yer kendi evidir. Gunduz gidilir ama gece bebek icin de benim icinde zor olur.tabiki kayınvalidenin beşik alması senin kavınvalidenin evine taşınacağın anlamına gelmez?.taşınmada zaten ama alsın içinde kalmasın kayınvalidenin beşik alması bunda bir sorun göremedim ..ne güzel olaki gittiginizde bebeğiniz mutfakta yatmayacak ..ALLLAH hayırlısıyla bebğinizi kucağınız almayı nasip etsin
Canim n8rmalde gece vardiyasinda evimde kaliyorum ben arada sirada esimin abisinin cocuklari istiyor o zamanlar gidip kaliyorum. Benim fikrimi sormaya gerek var bence sonucta bir bebekle yatiliya gitmek kolay olmasa gerek ustelik sadece onlarin keyfi icin.
benimle ilgili bi adim atiliyorsa tabiki fikrimi almasini beklerim canim. Sonucta kucucuk bebek en cok kendi evinde daha rahat eder. Kayinvalidemi tanimadiginiz icin boyle yorum yapiyorsunuz. O herseyi emrivakiyle yaptirmaya calisir bende buna kiziyorum zaten besik almasina kizmiyorum ki bu tabiki guzel bisey. ama besik alirkenki dusuncesine kiziyorumben kötü bişey göremedim.kıldan tüyden nem kapılıyor bence.
hep attığı adımı size mi soracak.
yahu arada bir kalmaya gidiyorsunuz diye kadıncik beşik almış.her haftasonu mu dedi sana.nerden çıkarttınız ki bunu!
keşke benimki de böyle yapsin.düşüneceğim şey,bana ve evladima değer veriyor olurdu.
zamane .gelini diyorum size ve sizi burda destekleyelere
kadın adına üzüldüm.iyilikten maraz doğuyor.
evladiniz dogsun da gerçekten iyi bir anne olursan seni dusundugunu anlarsin
Haklisinuz ama belki bebegim farkli ortamda rahat edemicek surekli gidip kalmak bebegin butun duzenini alt ust etmez mi, benim icin de cok zor olur zaten bebekle yatili biyere gitmekBakın zaten şimdi gidip kalıyırmuşsunuz o da eşi gece olmayınca bebek ile yalnız kalmasın gelir demiş beşik alayım diye düşünmüş
Kendi annen alsa ne güzel düşünmüş dersin
Doldurma kendini ara Kv yi teşekkür et düşünmüşsün gerek yok de
Bir de mesela hiç kalmaya gitmesen bu tepkini anladım da zaten arada hem de eşin yokken kalmaya gidiyormuşsun bu durumda Kv nin kalacağını düşünmesi de garip değil ki
Kardesinun kizi okula gidiyordu canim o yuzden sikayetci degilim zaten ihtiyaci vardi gittim baktim. Ha degeri bilindimi diye sorarsan 15 gunku o rezillikten sonra bi sagol kizim allah razi olsun demesini beklerdim ama hicbirsey denmedi.Bu halimle ne işin var zaten gitme tabii
Kardeşinin kızı varmış o baksaymış Kv ye o zaman da
Ama ben bu şartlarda neden bebekten önce gece yatısına gittiğinizi de anlayamadım gidin oturun gelin ne işiniz var o curcunada hem de eşiniz yokken
umarim oyledir ama hiz sanmiyorum canimben kötü bir niyet göremedim tamamen heves bence, ve gidince rahat edilsin diye yapmıştır bence
Haklisin canim tabiki kalmadigim zamanlarda da besik cok isime yarar onda suphem yok zaten ama anakucagi filan alsa burda yatirirsin diye anlarim da buyk bi besik almaya kalkinca bende uzerimde bi baski hissettim istemez, ki kalmadigim zamab da eminim arkamdan bi cok dedikodu edecektir yok koskoca besik aldik da kalmiyor diye. Benim de uzuldugum bu kalmak zorundaymis gibi hissettim kendimiAnlattiklarinizdan ben bi kötü niyet göremedim kv de... Zaten suan orda kendi isteginizle arada kaliyormussunuz, eee oda bebek rahat olsun düsüncesiyle besik almak istiyordur... Siz bebek olduktan sonra kalirsaniz kalmassiniz kendi bilceginiz sey, besik aliniyor diyede kalma mecburiyeti görmüyorum ben... Ayrica kalmadiginiz zamanlardada yani sadece misafirlige gittiginiz zamanlardada o besin cok isinize yariyacaktir, bebeginizi daha rahat ettirebilirsiniz ordayken, yani o kadarda olumsuz bisey degil...
Haklisin canim ama canimi sikiyor ister istemez boyle bencillikler, sirf bebegi daha fazla sevip gorebilmek icin bebegin o kalabalikta nasil kalabilecegini bile dusunmuyor. Bir de yorumlarda gorduysen, adim atarken sana mi soracak bile dendi yani. sonucta evine gidip kalacak olan bebegim huzursuzlanirsa onunla birlikte huzursuzlanakcak olan ben degil miyim ne demek bana mi soracak.Ya boş ver alsın. Gidip kalmazsın.Bebek kalabalığa alışkın değil, rahat edemiyoruz dersin. Neden canını sıkıyorsun hamileliğinin tadını çıkar üzme kendini bu konularla.