kayinvalidem kendi evine besik alacakmis !!

10 aylık kızım var ve çalışıyorum. annemde de kayınvalidemde de beşik var.
onlarda beşik yokken hep aklım bebeğimde kalıyordu.
Siz istemedikten sonra kalmak zorunda değilsiniz. Gün içerisinde çok işinize yarayacağını düşünüyorum.

canım bu kanıya konuşmadan nereden vardın? eski yaaşadıklarınızdan olabilir tabi ama insan zamanla değişebilir. ya iyi liğini istediği için alıyorsa? ne kadar kayınvaliden olsada ön yargıyla konuşmamalısın bence.
Bana soylemefi zaten besik mevzusunu ama esime bu sekilde soylemis canim ordan biliyorum

Heveslenipte almis olabilir...Bebis geldiginde uyusun rahat etdin diye de almis olabilir
Hüsnü zannımızı kaybettik tüm toplum olarak:)

Selam kizlar, eylulde dogumum var. benim sorunum, esim dun kayinvalidemin kendi evine de besik alacagini soyledi. iyide biz zaten kayinvalidemlerle ayni sehirde oturuyoruz ki besik alacaksa her hafta sonu bizim gidip orada kalmamizi beklicektir. Simdi arada gidip kaliyorum ama esim gece vardiyasinda oldugunda sadece, ben gittigimde bi cantama pijamami koyup gidiyorum ama bebekle surekli gece yatisina nasil gidilir? sizce besik almaya karar vermeden once benim de fikrimi almasi gerekmez miydi? Bebekle birlikte her haftasonu ben oraya tasinmak zorunda miyim ? Hadi gittik diyelim bebegimle orada nasil rahat edicem ki kalabaliklar zaten ve en son gittigimde mutfakta yatmistim. Ne gerek var anlamiyorum gercekten sonucta altlarinda arabalari var bebegi gormek istediklerinde cikip g3lebilirler, biz de gideriz ama kayinvalidem besik alarak bizi orda kalmaya mecbur birakiyor resmen ve bana soyleme zahmetinde bulunmuyor bile. Bencillik degil mi sizce de bu?
Genelde annelerin kayınvalidelerinde evinde beşik olur.İlla gece yatmak için değil.Gün içerisinde de gitsen,çocuk öğle uykusuna yattığında da kullanılır.Ya da zaten ara sıra gidip kalıyormuşsun.Ben bir art niyet görmedim.Heveslenmiş almış.Gelince bebekte sen de rahat et diye.Beşik almak demek,ille de burda kalmaya mecbursubuz anlamı çıkarmaz.

Amin canim cok sagol. Ben soylerdim tabiki gerek yok koca besige bence ana kucagi al anne o yeter hem yer de kaplamaz derdim ama eger kvde bana besik alicagini soyleseydi :) esimden duydum canim ben, benim yanimda bebekten ve yapacaklarindan hic bahsetmiyor simdiye kadar hic de ilgilenmedi ne cinsiyetle ne biseyle.

allah yavrunuzu hayırlısı ile elinize almayı nasip etsin öncelikle ...ara sayfalardann yola çıkarak konunuza göz gezdirdim. kv bez almış her markadan demiştiniz diğer sayfaların birinde şimdide beşik demekki kv ilgileniyor aslında her bişeyi ile ..Bu arada art niyet göremedim ben açıkçası nekadar ince düşünmüşki kadın yavrunuz babaannesini ziyarete gideceği vakit bir beşiği orada var temiz temiz kullanabileceğiniz sadece ona ait olan bu demek değildirki orada illaki yatmanız gerekecek.bunun için size neden sorsun ki gönlünden ne geçiyorsa yapıyor kadın siz bence biraz önyargısız yaklaşın bu hem sizi hem yavrunuzu daha da rahatlatacak.

Selam kizlar, eylulde dogumum var. benim sorunum, esim dun kayinvalidemin kendi evine de besik alacagini soyledi. iyide biz zaten kayinvalidemlerle ayni sehirde oturuyoruz ki besik alacaksa her hafta sonu bizim gidip orada kalmamizi beklicektir. Simdi arada gidip kaliyorum ama esim gece vardiyasinda oldugunda sadece, ben gittigimde bi cantama pijamami koyup gidiyorum ama bebekle surekli gece yatisina nasil gidilir? sizce besik almaya karar vermeden once benim de fikrimi almasi gerekmez miydi? Bebekle birlikte her haftasonu ben oraya tasinmak zorunda miyim ? Hadi gittik diyelim bebegimle orada nasil rahat edicem ki kalabaliklar zaten ve en son gittigimde mutfakta yatmistim. Ne gerek var anlamiyorum gercekten sonucta altlarinda arabalari var bebegi gormek istediklerinde cikip g3lebilirler, biz de gideriz ama kayinvalidem besik alarak bizi orda kalmaya mecbur birakiyor resmen ve bana soyleme zahmetinde bulunmuyor bile. Bencillik degil mi sizce de bu?
söyleyin kayınvalidenize bir tane daha doğursun,hiç değilse beşik boş kalmaz:KK53:şaka bir yana haklısınız,emrivaki yapar gibi olmuş ama belkide sadece sizin geldiğiniz günler siz rahat edin diye düşünmüşte olabilir,iyi tarafından bakalım:KK66:

Heveslenipte almis olabilir...Bebis geldiginde uyusun rahat etdin diye de almis olabilir
Hüsnü zannımızı kaybettik tüm toplum olarak:)
Neden aldigini acik acik ifade etti zaten bende burda ifade ede ede dilimde tuy bitti yahu bi besik alindi diye niye bunu sorun edeyim benim sorunum farkli kvdemi taniyorum biliyorum ilerde ne olabilecegini de biliyorum.

allah yavrunuzu hayırlısı ile elinize almayı nasip etsin öncelikle ...ara sayfalardann yola çıkarak konunuza göz gezdirdim. kv bez almış her markadan demiştiniz diğer sayfaların birinde şimdide beşik demekki kv ilgileniyor aslında her bişeyi ile ..Bu arada art niyet göremedim ben açıkçası nekadar ince düşünmüşki kadın yavrunuz babaannesini ziyarete gideceği vakit bir beşiği orada var temiz temiz kullanabileceğiniz sadece ona ait olan bu demek değildirki orada illaki yatmanız gerekecek.bunun için size neden sorsun ki gönlünden ne geçiyorsa yapıyor kadın siz bence biraz önyargısız yaklaşın bu hem sizi hem yavrunuzu daha da rahatlatacak.
Besik gece kalalim diye aliniyor anlatabiliyor muyum canim gece kalmicagkmizi bilse besik mesik almicak yani ben bu dusuncesine kiziyorm besik almasina degil.
Bu arada guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim amin insallah

söyleyin kayınvalidenize bir tane daha doğursun,hiç değilse beşik boş kalmaz:KK53:şaka bir yana haklısınız,emrivaki yapar gibi olmuş ama belkide sadece sizin geldiğiniz günler siz rahat edin diye düşünmüşte olabilir,iyi tarafından bakalım:KK66:
Bende yaptigi bu emrivakiye kiziyorum zaten canim bi anne olarak bebegin keneinevinden baska bir ortamda huzursuz olabilecegini yada surekli gidilip kalinmanin benim icin ne gibi zorluklar dogurabilecegine dusunmeden gece kalalim amaciyla alinmasina kiziyorum. Gerci zaten artik takmiyorum cunku o besik alindi diye kalmak zorunda degilim

sen niye eişn gece vardiyasındayken orada kalıyorsun ki. şimdi kalıyorsan o zaman da kalmanı tabikide bekler artık evli bi kadınsın tek kalabilirsin

Aldi diye mecbur degilsinz yatmaya.
Kadinin burda kotu ni niyetini goremedim ben.
Torunuz sefil olmasin geldiklerinde yeri hazir olsun demis.
Ne varki bunda?

Besik gece kalalim diye aliniyor anlatabiliyor muyum canim gece kalmicagkmizi bilse besik mesik almicak yani ben bu dusuncesine kiziyorm besik almasina degil.
Bu arada guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim amin insallah

iyi ama gece daha önce de kalıyormuşsun. aynı şekilde devam edeceğini düşünmüştür kadın...

bebek gelse de k.valide evine beşik alsa. annem evine beşik alsa... 7 sülale kendi evine beşik alsa :KK53: (her isteyende kalmasını izin vermem tabi)

hormonlarınıza veriyorum ben. hamileliğin tadını çıkartın.

Aldi diye mecbur degilsinz yatmaya.
Kadinin burda kotu ni niyetini goremedim ben.
Torunuz sefil olmasin geldiklerinde yeri hazir olsun demis.
Ne varki bunda?
ya daha kac kez soylicem anlatamiyorum galiba yorum yapmadan once diger sayfalara da bi goz gezdirseniz ben de her bu sekilde yorum yapana ayni seyleri soylemek zorunda kalmam. Kadin zaten sirf gece kalinsin diye aliyor besigi kalmicagimizi bilse besik mesik almaz yani anlatabiliyor muyum benim kizdigim nokta bu

sen niye eişn gece vardiyasındayken orada kalıyorsun ki. şimdi kalıyorsan o zaman da kalmanı tabikide bekler artık evli bi kadınsın tek kalabilirsin
Ben gece vardiyasinda tek basima kaliyorum zaten evimde. Sadece arada gittigimde esim gece vardiyasinda oluyor cocuklar israr ediyor burda kal diye o sekilde kaliyorum. Normalde evimde kalabiliyorum zaten

ya daha kac kez soylicem anlatamiyorum galiba yorum yapmadan once diger sayfalara da bi goz gezdirseniz ben de her bu sekilde yorum yapana ayni seyleri soylemek zorunda kalmam. Kadin zaten sirf gece kalinsin diye aliyor besigi kalmicagimizi bilse besik mesik almaz yani anlatabiliyor muyum benim kizdigim nokta bu
Mecburmuyum tum sayfalari okumaya?
Tenezzul edip sizin konunuzu okuyp hatta ve hatta usenmeden yorum yaptigima sukredin.
Her yorum yapana boyle atilirsan yorumsuz kalirsin. Bos sayfalara bakarsin.

Kv o kadr gozunuze batiyorki her yaptiginda bi plan kuruyor dmeye getiriyorsunz.
Gitmeyi verin sanki? Cokmu zor?
Besik alirken bana sormadin diyin sorarsada.
Bu kadr.
Selametle.

valla ne niyetle yaptığına bakmak lazım. benim kayınvalidem bebek oldu bebek görmeye gelen misafirleri kendi evine çağırdı kendi evine yastık nevresim vs alıyordu bir süre sonra bunu ben doğurdum tamam mı sen cici annesisin demeye başladı :)
seninki de kendini çocuk doğurdu sanmasın da :) eğer sırf gündüz bile gelince torunum rahat etsin diye aldıysa güzel..

X