Kayınvalidem kayınpederimin sorumluluğunu üzerimize atmak istiyor

Arkadaşlar, bu konumdan devam ediyorum. Bayramdan sonraki hafta kaynımın düğünü olacak gerçi bizim de birkaç hafta önce haberimiz oldu. Neyse köyden gelecek misafirler var ve bizim evdede 4 kişilik misafir yatağı var. Geçende kayınvaldem demişti ben kalacak olanlar için bir komşumun evini ayarladım oraya sığmayan birkaç kişi size gelebilir diye..Bu arada kendi evlerini kaynıma verecekleri için kimse kalmayacak. Neyse dün akşam da k.valde yine birşey demiyo, sadece yoruldum bittim diye sürekli şikayet ediyor. K.peder dedi ki sizin salona şöyle yere bir yatak serelim 10 kişi dizilir dedi. Ben de annem yer ayarlamış bizde fazla kişi kalmayacakmış dedim. Kalacaksa da bana söylemesi gerekmezmiydi onagöre yatak yorgan hazırlığı yapardım dedim. Neyse üstüne k.valde geldi. Bunları benimle konuşman gerekmiyormuydu dedim, ne konuşucam belli değilmi sizde kalacakları diyor. En azından erkekler gelir diyor. Benim de kafam attı sonunda patladım, siz beni insan yerine koymuyorsunuz ben gelene laf etmiyorunm ama bunalr önceden konuşulur ayarlanır dedim. Zaten sen beni hiç saymadın ben fazla birşey istemiyorum sadece biraz saygı istiyorum dedim. Bu arada dün kına gecesinin çarşamba, düğünün cuma olduğunu öğrendik. Daha önce söylemediler. Ben de biz çalışan insanlarız iki gün nasıl izin alalım dedim. Zaten nişanda da böyle yaptınız nişana iki gün kala öğrendik nişan olucağını, hem de bir önceki gün de benim kardeşimin düğünü vardı düşünün. Benim misafirlerim daha yola çıkmadan biz nişana gitmek zorunda kaldık. Neyse ben patlayınca içimdekileri baya bir saydım, o hala ben sana ne yaptım diyor. Ben hayattan bıkmışım, olsa bitse şu düğün diyor. Dedim millet bir oğlum olsun mürvetini göreyim diye dualar eder senin başındaki talih kuşunun farkında değilsin yoruldum diye bu kadar şikayetlenme Allah başına bir bela verir pişman olursun dedim. Neyse sesler yükselmeye başladı ben dayanamayacağımı anladım. Çocuğumu kıcağıma aldığım gibi 7 kat merdiveni inmem bir oldu. Arkadan da eşim indi. Bütün akşam elim ayağım titredi. Hem düğün hem bayram üstü üstelik ramazan mübarek gün hiç iyi olmadı ama resmen bir patlama noktası yaşadım. Bir müddet görüşmeyeceğim. Eşime de kınaya dışardan misafir gelmezse yani sadece k.valdem gidecekse gitmeyeceğimi söyledim. düğüne de misafir gibi en son gidicem.

bu laflar biraz ağır olmuş ya, gerçi ne yaşadığını sen bilirsin, yıllarca dolmuş olabilirsin bilemiyorum

hiçte ağır olmamış söylediklerinde haklısın insan geliniyle konuşur yılların iletişimsizliği bitirmiş zaten bişeyleri belliki

bencede hiç ağır olmamış. İyicede olmuş. Keşke iyce birbirinize girip, ömür boyu birdaha görüşmeseydiniz rahat ederdiniz. Benim nişanlımda diyor, benim için önemli olan sensin. gerekirse ailemi silerim Sen ol yanımda, başka kimseye ihtiyacım yok diyor ama, anası bişey istedimi yapmadan da duramıyor. Mesela kaynanamlar ya para ister yada gel bizi arabayla burdan al der, ki arada 300 km mesafe var. farklı illerdeyiz. her defasında çıngar çıkarıyorum ama anasının dediğini yapıyor. üstelik benim arabamla... kayınpeder öne kuruluyor, gerisi arkaya... benimkiler geliyor.. amaaaan bende ne yapacağımı şaşırdım. Oğlan everecekler kılları kıpırdamıyor. sanki oğlan tarafı biziz...

Son düzenleme:
sizin arabanızın ne işi var nişanlınızda, madem canınızı sıkan bri durum var vermeyin arabanızı:44:

Şimdilerde vermiyorum zaten. Şimdi alırsa sadece benimle ilgili işler için kullanabiliyor. Mesela uzak mesafeden bişey almasını istediğimde arabayla git diyebiliyorum. yada benimle bir yere gideceği zamanlar. Yoksa kaynananın kayınpederin makam arabası yok burda.. zaten diyorum, arabamada almıycam araba boş gitse, taksi tutunda gelin diyecem.

anne baba çok kıymetlidir ama kanını emen cinsten değilse sinirlerim hopladı okurken ne demek inek bilmem ne köye götürcekmiş süt anne bulcakmış senin içinmi doğurdum diceksin cinlendim şimdi ya allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…