Kayınvalidem kayınpederimin sorumluluğunu üzerimize atmak istiyor

istisnalar kaideyi bozmaz ama genelde erkegin ailesi kendine baktırıp hizmet ettirme derdinde, kızın aileside hem en cok destek olan hemde el gibi rahatsızlık vermeme derdinde. asıl sinir bozucu durumda bu!!!!

Şükredecek çok şeyim var, doğru söylüyorsun. İnsanız işte ağzımızın tadı kaçtımı kafaya takıyoruz bazen.

hiç takılma 1 kere hayata geliyoruz. belki benim konumu görmüşsündür. çocugumuz hiç olmayacak ve cok taze olaylar içim yanıyor. kayınvaildemin yaptıklarını anlatsam anlat anlat bitmez:) kocamda pek destek olmadı üstüne üstlük! bir süre küskünlük olursada olsun, sonra düzelirler. hadi eşin onlardan taraf olsa cıkmazda olurdun ama öyle bir durumda yok. boşver sıkma canını.

size sormadan sizden izin almadan evinizde kalma planlarını nasıl yapabiliyorlar aklım almıyor.
bende de benzer sorunlar var o yüzden çok sinirleniyorum böyle erkek ailelerin kendilerini bize yıkma huyundan.
siz çalışın didinin onlar gelsin yesin içsin.
insanlar yolunu bulmuş gerçekten,
ama tavrınız gayet güzel,
eşiniz de size destek.
kesinlikle gerekirse bağları koparın ama çocuğunuzun rızkını size hakaret edebilen insanlara yedirtmeyin.

Bence git kıza söyle daha nişanlıyken aldatan adam evlendikten sonra neler yapmaz yazık değilmi kızada sonra vicdan azabı duyarsın keşke söyleseydim diye. Kendin diyemiyorsan birileri aracılığı ile duyur bence

çok şanslısın unutma bu konuda eşin senden yana.
üzme kendini taviz verme ah kendme de akıl verebilsem kafayı yiycem.

bi solukta okudum yazdıklarınızı böyle oldum valla delimi bunlar ne güzel ya karşılarındaki hiçbişey anlamıyoya sanki çok zekiler akıllarınca kandırıcaklar planlar tamam zaten yakında yatağınızada yatarlar koltukta belimiz agrıdı diye cahil aklı işte çok zor çok cahille uğraşması çok zor eşinizi çok tebrik ettim maşallah sizin yanınızda olmasa eşinizinde zihniyeti onlarınki gibi olsa çok ezilrdiniz ama sizinle birlik olması güzel bide bebeğiniz varmış o büyüdü ya artık sorun çıkarmıycak yaşa geldi en azından pek kıymetlenir torun diye göze giricekler ben ayağımda terlikle babannemlere gitmiştim dede ayakkabım yırtıldı terlikle geldim demiştim bana sen dur bi gelinime alışveriş yapacam demişti gelinim dediği amcamın eşi sonra büyüyncede kıymetlendik ama maymun gözünü açtı

ne olursa olsun ya ne kadar ayıp sizin söylediğiniz
bence kayınpeder sizde kalmamalı cunku bebegınıze annenız bakıyor uygun degıl
ama söylediğiniz yanlış onların evlatlarının hiç emegi gecmedımı o eve
eslerınızde nasıl hemen bag kopartıyor anlamadımkı
uzuldum ben ya..
ne bılım

Söylediğimin nesi ne kadar ayıp anlayamadım

Baştan beri kendinizi ezdirmemenizi takdir ettim.

Çalışıyorken zaten çocuğuna bile bakamazken kayınpedere nasıl bakacan.Ben de anlamıyorum bu senenin yarısı orda yarısı burda yaşayan aileleri.Tamam özlüyorsan git en fazla kal bir kaç hafta olsun bitsin...

istisnalar kaideyi bozmaz ama genelde erkegin ailesi kendine baktırıp hizmet ettirme derdinde, kızın aileside hem en cok destek olan hemde el gibi rahatsızlık vermeme derdinde. asıl sinir bozucu durumda bu!!!!

Çok haklısın benim ailemde bu şekilde. Yine de yaranamıyorlar...

nasıl insanlar varya nereden buluyorlar bu cesareti anlamış değilim arkadaşım Allah yardımcınız olsun ama kararınızdan vazgeçmemeniz en iyisi direnin bence de çok şükür ki eşiniz de sizinle aynı fikirde

saygıyı hak edene , sevgiyi de hak edene verin.gelmeden açık açık konuşun.planlarınıza bizi dahil etmeyin deyin.sevgi de saygı da emek ister.

Teşekkürler arkadaşlar, dün eşim konuşmaya gitti, derdiniz ne diye. eşim biraz üstlerine gidince niz bu evin bir odasına eşyalarımızı koyucaz gelince orda kalıcaz demişler. Dediğiniz gibi kime veriyorsa onda kalması daha uygun. Ama yine de içim hiç rahat değil, çünkü k.valde ile k.peder aslında birkaç yıl önce boşanmışlar ben daha yeni duydum. K.valde sürekli k.pederi tersliyordu, hiç karı koca ilişkileri yoktu. Meğerse kadın boşanma davası açmış adam da takip etmemiş haberi yokken boşanmış. Bu arada o 7. kattaki evi kayın valdem alınırken kendi üzerine yapmıştı, ama adamın gidicek bir yeri olmadığı için köyden gelince orada birlikte kalıyorlardı. Şimdi bence k.valdenin bundan sonraki amacı o evden k.pederin elini ayağını tümden kesmek ve bize postalamak. Telefonu açıp sayasım dökesim geliyor ilk sayfada yazdıklarımı, ama yapamıyorum işte

Boşanmışlarsa köyde aynı evde mi kalıyorlar? Nasıl bir ilişki bu anlamadım. K. peder yaşı itibariyle belki tekrar evlenmeyi de düşünebilir. Eşinize ters gelebilir tabi belki bu, ama 50-55 yaşında bir erkek de her halde çocuğunun evinde yaşamak yerine kendi düzeni olsun ister gibi geliyor bana. Kendi yaşım da 55 olduğu için bu şekilde düşünüyorum, kadın kendi kendini idare ediyor da erkekler bir eş isteyebilirler sanırım.

bastan kopar herseyini hiç gerek yok uğraşmaya... köyde veleri var burda var sığamıyorlasa kendi sorunları. iyilikten maraz doğar derler

Ben de baban evlensin diyorum, ama k.valdem önceki evini sattırıp kendi adına ev aldırttı. Adamın birşeyi kalmadı, nasıl evlenecek. Ayrıca boşandıklarını kimse bilmiyor. Dügünlere filan birlikte gidiyorlar. Nasıl bir aile anlamadım. Eşim bile ben bıktım bunların sorunlarından çocukluğumdan beri diyor.

Son düzenleme:

ay nasil bi insanlik nasil bi anlayis bu ya migdem bulandi!
ilk sayfayi okurken diyecektim nasil biri bi yerde biri bi yerde kalacak ne tuhaf diye isin nedeni belli oldu
uzak dur arkadasim kesinlikle uzak dur .. gerekirse baglarini kopart!
bizimkiler ayri sehirlerde oldugumuz icin 4 gundur bendelerdi
ikiside zor durdu valla ..el ustunde tutmama ragmen diken ustunde oturdular rahatsizlik verdik, cok oldu, bebegin var diye .. sizinkiler edep haya olayini asmislar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…