iyi akşamlar 4 aylık evliyim 6+5 günlükte hamileyim eşim normalde çok üzerime düşer bana değerli olduğumu hissettirir. Arada tartışsakta çok uzatmayız Hemen barışırız. Benim 2 tane daha eltim var ben en küçükleriyim 2.eltim öğr. Büyük eltim ve ben evhanımıyız. Sorunum şu kayınvaliden sessiz kendi halinde 70 yaşında kendi işini gücünü yapabilen bi insan kimseye ihtiyacı yok kayınpederimde yaşıyo ben küçük olduğum için sürekli oraya gidiyorum kayınvalideme haftada 4 gün yada 5 ve bunaldım artık benden başka kimse gitmiyor 2. Eltimi anlıyorum öğr. Tam gün gelmesi zor olur. büyük eltim neredeyse ay 1 kere geliyo kızı da aynı ayda 1 kere geliyo eşimde annem çok yalnız anneme gidelim diyor sürekli bende yanlış anlama ama neden sürekli gidiyorum dediğimde hemen bozuluyo hiç yalnız kalmasın istiyo ama bnimde annem babam var onlara gidiyorum 1 kere diğer günde kendi evimdeyim k.v de de yaptığım bişi yok sürekli oturuyoz sessizce bu arada yaşım daha 20 çok bunaldım sürekli gitmekten :/
sende binden betersin ...KV dene gittiğinde biraz otur rahatsizim biraz deyip kendi evine geç ama ordada teksin canın sikilmazmi bir uğraş bul kendine bir hobi edin faln yada KV dnle dışarı dolaşmaya çık hep ev hep ev olmaz kiiyi akşamlar 4 aylık evliyim 6+5 günlükte hamileyim eşim normalde çok üzerime düşer bana değerli olduğumu hissettirir. Arada tartışsakta çok uzatmayız Hemen barışırız. Benim 2 tane daha eltim var ben en küçükleriyim 2.eltim öğr. Büyük eltim ve ben evhanımıyız. Sorunum şu kayınvaliden sessiz kendi halinde 70 yaşında kendi işini gücünü yapabilen bi insan kimseye ihtiyacı yok kayınpederimde yaşıyo ben küçük olduğum için sürekli oraya gidiyorum kayınvalideme haftada 4 gün yada 5 ve bunaldım artık benden başka kimse gitmiyor 2. Eltimi anlıyorum öğr. Tam gün gelmesi zor olur. büyük eltim neredeyse ay 1 kere geliyo kızı da aynı ayda 1 kere geliyo eşimde annem çok yalnız anneme gidelim diyor sürekli bende yanlış anlama ama neden sürekli gidiyorum dediğimde hemen bozuluyo hiç yalnız kalmasın istiyo ama bnimde annem babam var onlara gidiyorum 1 kere diğer günde kendi evimdeyim k.v de de yaptığım bişi yok sürekli oturuyoz sessizce bu arada yaşım daha 20 çok bunaldım sürekli gitmekten :/
Kayınvalidem ile evim uzak kayıvalidem gezmeyi hiç sevmez gelen bana gelsin der ama onada kimse gelmez tek durmayı seviyor yani gelini yada kızı olsun yanında ondan mutlusu yok kızı da gitmiyor ayda 1 kere oda zor yani gitmek istese gidiyoda gitmiyo büyük eltim falan da çocuklarını bahane ediyor diğeride öğr. Zaten bn kalıyorum eşimde annemlere gidelim yatarsın dinlenirsin diyo ama rahatsız olsam onlarda bana hemen imalı bi şekilde ben hamileyken hiç böyle olmadım diyo sanki rol yapıyomuşum gibisende binden betersin ...KV dene gittiğinde biraz otur rahatsizim biraz deyip kendi evine geç ama ordada teksin canın sikilmazmi bir uğraş bul kendine bir hobi edin faln yada KV dnle dışarı dolaşmaya çık hep ev hep ev olmaz ki
Öyle yapcam artık ama gerçekte de rahatsızlansam bana dediği şey ben hiç öyle olmuyodum diyo sürekli kendisini anlatıyo o ağrı esnasında da hiç dinleyesim gelmiyo onu bunalıyorm.fırsat bu fırsat mdem bulanıyor başım dönüyor diye bahaneler üret arayı aç alışsınlar.
Rica ederim canım. Allah yardımcın olsun ne diyeyim. İnşallah düzelir bu durum.Haklısınız önerileriniz için çok teşekkür ederim :)
sende esinle konuş bu konuyu canım açık açık bu boyle olmaz ima yapıyorlar ya niye KV boyle bak yine sınır oldum...bnde hamileyim BN bir sıkıntı yaşamıyorum rahatsız faln olmuyorum ama herkes ayni değil sonucda bunu şöyle KV ole deyince BN anneme cekmisim de biraz yüzsüz olucan yapacak birşey yok ..Kayınvalidem ile evim uzak kayıvalidem gezmeyi hiç sevmez gelen bana gelsin der ama onada kimse gelmez tek durmayı seviyor yani gelini yada kızı olsun yanında ondan mutlusu yok kızı da gitmiyor ayda 1 kere oda zor yani gitmek istese gidiyoda gitmiyo büyük eltim falan da çocuklarını bahane ediyor diğeride öğr. Zaten bn kalıyorum eşimde annemlere gidelim yatarsın dinlenirsin diyo ama rahatsız olsam onlarda bana hemen imalı bi şekilde ben hamileyken hiç böyle olmadım diyo sanki rol yapıyomuşum gibi
Evimiz uzak birbirimize eşim hiç erinmeden öğlende beni alıp bırakıyor kayımvalideme yakın olsak 1 saatliğine uğrardım ama yürümeyle 1.saate yakın eşimde yürümeme izin vermiyo bişi olur ne olur ne olmaz diyoArada bi kaç kişi kayınvalidenize gitmenizi ve eşinizin size bu istekte bulunmasını 'evlenmeseydi' v.b. şekilde değerlendirmiş. Onlara katılmıyorum. Bence çok güzel bir şey yapıyorsunuz. Üstelik kv size bir yüküde yokmuş.
Bence onlarlayken zevk alacağın şeyler geliştirin. Tabletle internete girmek, kitap okumak gibi
yada
Günde birkaç kez ziyaret edin evlerin yakın olduğunu faz ediyorum. gidip 5 dk dolaşın bi şey alın bırakın, 1 saat sonra tekrar. zamanla süreyi azaltın. Eşiniz gelip gittiği saatlerde kv evinde bulunun
Bakın gitmeye bişi demiyorum giderim ama o zamanda kendi ailemi boşluyorum brn sadece haftada 4 veya 5 gün gitmek istemiyorum 1 gün evimde kalıyorum diğer bir günde anneme gidebiliyorum ev düzenim sıfır yani bunu eşimede söylüyorum ama o beni sadece bu konuda anlamak istemiyor.Ne fena insanlar varmış ya..bide matah bişeymiş gibi akıl vermiyorlarmı yav yaptıkları düzenleri..
konu sahibi arkadaşım bakın sizde anne olacaksınız çocuklarınızı kendi yerinize koyun ve düşünün yok ben istemem zaten falanda demeyin.. arkadaşın dediği gibi yanızda kitap tablet vs götürün yorgun yada rahatsız iseniz siz gitmeyin eşiniz gitsin ..70 yaşında insanlar bunlar ya yazık kötüde değiller diyosun yani
Öyle diyorum zaten ben anneme çekmişim diyorum bana o kadar dua ettim bana çek diye diyo ne bilim yoruldum ben sadece ev düzenim sfır kendi anneme de anlatamıyorum üzülmesin diye sizLerden fikir almak istemiştim sadecesende esinle konuş bu konuyu canım açık açık bu boyle olmaz ima yapıyorlar ya niye KV boyle bak yine sınır oldum...bnde hamileyim BN bir sıkıntı yaşamıyorum rahatsız faln olmuyorum ama herkes ayni değil sonucda bunu şöyle KV ole deyince BN anneme cekmisim de biraz yüzsüz olucan yapacak birşey yok ..
Artık naz da yapcam elimden ne gelirse :)azıcık nazla bu işi çözersin. hamiş nazı...
Böyle bir şey yoktu önceden 2 haftadır böyleAllah sabır versin aynı şehirde olmak zormuş gerçekten istiyorlar ki gelin hiç gitmesin hatta onlarda kalsın yatsın evlerinden çıkmasın. Bu durumda kocanızın arayı bulması gerekir.
al işde bu nasıl bir düşünce yaa sen ona nasıl cekiceksin akıl var mantık varr ayy deli oldum bnce gayet iyi anliyabiliyo durumunu ama anlamamis gibi yapıyoo ...en iyisi eşine naz yapicaksin başka yolu yokÖyle diyorum zaten ben anneme çekmişim diyorum bana o kadar dua ettim bana çek diye diyo ne bilim yoruldum ben sadece ev düzenim sfır kendi anneme de anlatamıyorum üzülmesin diye sizLerden fikir almak istemiştim sadece