- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
Acikcasi bu sene dogru duzgun tv izlemedim yurt da dagin basinda secimle alakali bisey duymadim. Bazi insanlara hatirlatmak icin ya da aklina sokmak icin kafasina vurmak gerekiyo malesefAynı kinayeyi secimler olurkende duya duya midem bulandı
Abartmaya gerek yok
Belliki ortada bir dolduruş veya yanlış anlaşılmalar var
Bunu oturup konusarak cözebilir vayyy ben neler yaptımda sucluyum vay ben ne iyiyimde sucluyum utaninnnn !
Diye coşturmaya gerek yok
Ben iyilik yaptigim insana gun gelince utansın diye ben bunu bunu yapmistım ama .... demem o insan onu biliyordur zaten unutmamıştır emin olun sadece herkes iyiligin guzelligin karsiligini ayni sekilde vermeyebilir bunuda göz onunde tutup bir iyilik yapilacaksa bile fazla birsey beklememek lazım
eltin senin arkandan konuşarak diğerlerini sana düşman yapmış.ama diğerlerinin suçu inanmasalarmış.yerinde olsam görümcene kaynanana gider sorun ne derim.başkası arkamdan konuşarak doldurulacak insanlar mısınız derim.eltim şuan bana düşman sebebi de size hakaret etti bende onu susturdum ikiyüzlü diye ondan öyle yapıyo sizde beni tanımıyo gibi inanıyorsunuz size çok kırgınım derimArkadaslar ben nisanliyim nisanlimin kiz kardesi benim arkadasimdi o tanistirdi bizi basta annesi yani kayinvalidem, gorumcem bana karsi cok iyiydi. Sonra kaynim kendi nisanlisini kacirdi evlendiler. Hep birlikte kaliyolar simdi. Eltim eve geldi herkesi birbirine katti kayinvalideme bagirip cagiriyodu, gorumcemle sac saca bas basa girdiler. Yapiyodu sonra kayinvalideme gidip benim icimde kotulum yok agzimi tutamiyom diyodu o da affediyodu. Bana da gelip arkalarindan konusuyodu bi gun kufur etti bende kizdim yuzlerine gulup arkalarindan nasi boyle konusuyosun diye. Biz nisanlimla com iyi anlasiyoruz onlar kaynimla hep kavga ederim her ay en az iki kere bosanmak isterler. Cok kiskaniyo beni hoc istemiyodu. Bana kayinvalidemin arkamdan konustugunu falan soyluyodu. Bende arami actim biraz onunla. Sonra gorumcem benimle konusnayi kesti onlara gittigimde meraba diyince yuzumd bakmadi kac kere bende bi daga demedim. Kayinvalidem hep arardi ben arardim o aramayi kesti ben gene bi kac ay aradim o hic aramayinca onu da kestim. Nisanlim bosver konusma hicbiriyle diyo. Bide eltim hamile simdi herkes etrafinda donuyo. Dun onlara gittim iceri girdim gorumcem kalkti gitti. Kayinvalidem geldi bakti geri gitti eltim beni gordu guldu iceri gitti. Bende ciktim evde. Kizlar napicam ben. Hep etraflarinda dondum kayinvalidfm calisiyodu gorumcem okula gidiyo diye gidil temizlik yapardim camasirlarini yihar utulerdim. Kac kere hastanelerde kosturdum onlar icin. Daha nice sey yaptilar agzimi acip bisey demedim ama cok moralim bozuk artik. Eltim beni ariyo kayinvidem gorumcem disardayiz egleniyoruz diyo. Kafayi yicem artik. Ne yapmaliyim?
Birinden duydukları dedikoduya itibar edip sana doğru mu diye soramayacak kadar değer vermeyen, başkasının ağzıyla iş yapan insanlar için üzülmek neden? Nişanlın da boşver konuşma demiş. Dertsiz başına dert mi arıyorsun?Arkadaslar ben nisanliyim nisanlimin kiz kardesi benim arkadasimdi o tanistirdi bizi basta annesi yani kayinvalidem, gorumcem bana karsi cok iyiydi. Sonra kaynim kendi nisanlisini kacirdi evlendiler. Hep birlikte kaliyolar simdi. Eltim eve geldi herkesi birbirine katti kayinvalideme bagirip cagiriyodu, gorumcemle sac saca bas basa girdiler. Yapiyodu sonra kayinvalideme gidip benim icimde kotulum yok agzimi tutamiyom diyodu o da affediyodu. Bana da gelip arkalarindan konusuyodu bi gun kufur etti bende kizdim yuzlerine gulup arkalarindan nasi boyle konusuyosun diye. Biz nisanlimla com iyi anlasiyoruz onlar kaynimla hep kavga ederim her ay en az iki kere bosanmak isterler. Cok kiskaniyo beni hoc istemiyodu. Bana kayinvalidemin arkamdan konustugunu falan soyluyodu. Bende arami actim biraz onunla. Sonra gorumcem benimle konusnayi kesti onlara gittigimde meraba diyince yuzumd bakmadi kac kere bende bi daga demedim. Kayinvalidem hep arardi ben arardim o aramayi kesti ben gene bi kac ay aradim o hic aramayinca onu da kestim. Nisanlim bosver konusma hicbiriyle diyo. Bide eltim hamile simdi herkes etrafinda donuyo. Dun onlara gittim iceri girdim gorumcem kalkti gitti. Kayinvalidem geldi bakti geri gitti eltim beni gordu guldu iceri gitti. Bende ciktim evde. Kizlar napicam ben. Hep etraflarinda dondum kayinvalidfm calisiyodu gorumcem okula gidiyo diye gidil temizlik yapardim camasirlarini yihar utulerdim. Kac kere hastanelerde kosturdum onlar icin. Daha nice sey yaptilar agzimi acip bisey demedim ama cok moralim bozuk artik. Eltim beni ariyo kayinvidem gorumcem disardayiz egleniyoruz diyo. Kafayi yicem artik. Ne yapmaliyim?
Arkadaslar ben nisanliyim nisanlimin kiz kardesi benim arkadasimdi o tanistirdi bizi basta annesi yani kayinvalidem, gorumcem bana karsi cok iyiydi. Sonra kaynim kendi nisanlisini kacirdi evlendiler. Hep birlikte kaliyolar simdi. Eltim eve geldi herkesi birbirine katti kayinvalideme bagirip cagiriyodu, gorumcemle sac saca bas basa girdiler. Yapiyodu sonra kayinvalideme gidip benim icimde kotulum yok agzimi tutamiyom diyodu o da affediyodu. Bana da gelip arkalarindan konusuyodu bi gun kufur etti bende kizdim yuzlerine gulup arkalarindan nasi boyle konusuyosun diye. Biz nisanlimla com iyi anlasiyoruz onlar kaynimla hep kavga ederim her ay en az iki kere bosanmak isterler. Cok kiskaniyo beni hoc istemiyodu. Bana kayinvalidemin arkamdan konustugunu falan soyluyodu. Bende arami actim biraz onunla. Sonra gorumcem benimle konusnayi kesti onlara gittigimde meraba diyince yuzumd bakmadi kac kere bende bi daga demedim. Kayinvalidem hep arardi ben arardim o aramayi kesti ben gene bi kac ay aradim o hic aramayinca onu da kestim. Nisanlim bosver konusma hicbiriyle diyo. Bide eltim hamile simdi herkes etrafinda donuyo. Dun onlara gittim iceri girdim gorumcem kalkti gitti. Kayinvalidem geldi bakti geri gitti eltim beni gordu guldu iceri gitti. Bende ciktim evde. Kizlar napicam ben. Hep etraflarinda dondum kayinvalidfm calisiyodu gorumcem okula gidiyo diye gidil temizlik yapardim camasirlarini yihar utulerdim. Kac kere hastanelerde kosturdum onlar icin. Daha nice sey yaptilar agzimi acip bisey demedim ama cok moralim bozuk artik. Eltim beni ariyo kayinvidem gorumcem disardayiz egleniyoruz diyo. Kafayi yicem artik. Ne yapmaliyim?
Ben de aynen katılıyorum bu yoruma. İlle eş ailesi ile can ciğer olmak için deliren insanlar var. Konuşmazlarsa konuşmasınlar neyi dert ediyorsun nişanlın umursamadıktan sonra değil mi..Daha nişanlısın gidip onların temizliğini mi yapıyorsun!!! Sen bu kadar yüz ver ver.. ileride senin ananı ağlatsınlar da gör !!
Ya arkadaşım belanı mı arıyorsun? Nişanlın da boşver demiş Allah aşkına ne düştün peşlerine bırak ne halt yiyorlarsa yesinler.
Senin ailen yok mu? Git onlarla eğlen takıl.. bırakın artık şu kaynana gelincik oyunlarını ya..
sabırlı olun Allah yardımcınız olsunArayip sormuyorum. Gelip gitmiyorum. Ama nisanlimlada sorun yasiyolar. Benim nisanlim en buyuk cocuk ve surekli ailesiyle sorun yasiyo eltim ona saygisiz davraniyomus bagiriyomus. Eltim Kayinvalidesine kufreder kaynim bisey demez. Nisanlimin morali evde ki olaylardan dolayi hep bozuk o uzgun olunca beni de etkiliyo.
Arkadaslar ben nisanliyim nisanlimin kiz kardesi benim arkadasimdi o tanistirdi bizi basta annesi yani kayinvalidem, gorumcem bana karsi cok iyiydi. Sonra kaynim kendi nisanlisini kacirdi evlendiler. Hep birlikte kaliyolar simdi. Eltim eve geldi herkesi birbirine katti kayinvalideme bagirip cagiriyodu, gorumcemle sac saca bas basa girdiler. Yapiyodu sonra kayinvalideme gidip benim icimde kotulum yok agzimi tutamiyom diyodu o da affediyodu. Bana da gelip arkalarindan konusuyodu bi gun kufur etti bende kizdim yuzlerine gulup arkalarindan nasi boyle konusuyosun diye. Biz nisanlimla com iyi anlasiyoruz onlar kaynimla hep kavga ederim her ay en az iki kere bosanmak isterler. Cok kiskaniyo beni hoc istemiyodu. Bana kayinvalidemin arkamdan konustugunu falan soyluyodu. Bende arami actim biraz onunla. Sonra gorumcem benimle konusnayi kesti onlara gittigimde meraba diyince yuzumd bakmadi kac kere bende bi daga demedim. Kayinvalidem hep arardi ben arardim o aramayi kesti ben gene bi kac ay aradim o hic aramayinca onu da kestim. Nisanlim bosver konusma hicbiriyle diyo. Bide eltim hamile simdi herkes etrafinda donuyo. Dun onlara gittim iceri girdim gorumcem kalkti gitti. Kayinvalidem geldi bakti geri gitti eltim beni gordu guldu iceri gitti. Bende ciktim evde. Kizlar napicam ben. Hep etraflarinda dondum kayinvalidfm calisiyodu gorumcem okula gidiyo diye gidil temizlik yapardim camasirlarini yihar utulerdim. Kac kere hastanelerde kosturdum onlar icin. Daha nice sey yaptilar agzimi acip bisey demedim ama cok moralim bozuk artik. Eltim beni ariyo kayinvidem gorumcem disardayiz egleniyoruz diyo. Kafayi yicem artik. Ne yapmaliyim?