kayinpederim de oyle diyo canim duymus o bizzat. Dogru diyosun valla bi de ben yapayim bakalim :) evlenince napicam asil onu bilmiyorumKesinlikle hepsi eltinin dolduurşuna geliyor , sana senin arkandan kayınvaliden konuşuyor diyen insan senin içinde aynı şeyleri onlara söylemiş olabilir. Hhiç takma sende nişanlınla gezip tozup onu ara bz geziyoruz diye nasıl oluyormuş nispet vermek görsün :)
kayinpederim de oyle diyo canim duymus o bizzat. Dogru diyosun valla bi de ben yapayim bakalim :) evlenince napicam asil onu bilmiyorum
Bayramda gidicem eger yine boyle davranislar gorursem susmayi dusunmuyorum artikBelli ki eltin senin hakkinda yalan yanlis doldurmus kvyle gorumceyi. Sen de küs kalarak eltinin ekmegine yag suruyosun. Yuzlesip kendini akla
Görümceni al karşına ve derdiniz ne diye sor. Eltiniz size demiş ya senin arkandan konuşuyorlar diye büyük ihtimalle kV ve görümceni de o doldurmustur. Daha nisanliyken böyle sorunlar olması hoş değil. Gerekirse yüzleşin.Bayramda gidicem eger yine boyle davranislar gorursem susmayi dusunmuyorum artik
Taklidimi yapmana gerek yoktu duzgun okusan kinaye yaptigimi anlardin. Tabiki de kizi suclamiyorum. Kendini nasil anlattiys aonu yorumluyorum. Yaptigi iyilikleri birilerine siralamiycak. Baskasinin gazina gelip ona surat asan insanlara siraliycak biraz utansinlar diye. Her yaptigi iyigi herkese soyle demedim farkindaysaniz. Adamlari kendine getirmesi gerek utandirmasi gerek. Ben size bunu yaptim karsiligi bu muydu demesi gerek. İnsanlarin gozunu acacak. Susup cephe almakla olmuyo bu isler. İnsanlar konusa konusaBazı uyelerde savaşa cikmis mubarekkk ssucccluuusunnn cunku sennn muthissin sucluusunnn cunku sen mikemmelsinnn
Secimlerden sonra gına geldi..
Buarada yaptigin iyilikleri gunu gelip birilerinin onune gecip siralayacaksan hiç yapma cunku igrenc duruyor kimse seni silah zoruyla zorlamadi sonucta ..
Ve bu kadar buyuttugune sasiriyorum cunku gorumcen arkadasinmis sizi tanistirmis o tavirlari gorup x gel seninle biraz oturalim diyio egriyi dogruyu konusabilirdiniz bu ne boyle herkes dut yemiş bulbul gibi tripler havada uçuyor
Taklidimi yapmana gerek yoktu duzgun okusan kinaye yaptigimi anlardin. Tabiki de kizi suclamiyorum. Kendini nasil anlattiys aonu yorumluyorum. Yaptigi iyilikleri birilerine siralamiycak. Baskasinin gazina gelip ona surat asan insanlara siraliycak biraz utansinlar diye. Her yaptigi iyigi herkese soyle demedim farkindaysaniz. Adamlari kendine getirmesi gerek utandirmasi gerek. Ben size bunu yaptim karsiligi bu muydu demesi gerek. İnsanlarin gozunu acacak. Susup cephe almakla olmuyo bu isler. İnsanlar konusa konusa