Kayinvalidem,eltim,gorumcem bir oldular

nbb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
98
27
Arkadaslar ben nisanliyim nisanlimin kiz kardesi benim arkadasimdi o tanistirdi bizi basta annesi yani kayinvalidem, gorumcem bana karsi cok iyiydi. Sonra kaynim kendi nisanlisini kacirdi evlendiler. Hep birlikte kaliyolar simdi. Eltim eve geldi herkesi birbirine katti kayinvalideme bagirip cagiriyodu, gorumcemle sac saca bas basa girdiler. Yapiyodu sonra kayinvalideme gidip benim icimde kotulum yok agzimi tutamiyom diyodu o da affediyodu. Bana da gelip arkalarindan konusuyodu bi gun kufur etti bende kizdim yuzlerine gulup arkalarindan nasi boyle konusuyosun diye. Biz nisanlimla com iyi anlasiyoruz onlar kaynimla hep kavga ederim her ay en az iki kere bosanmak isterler. Cok kiskaniyo beni hoc istemiyodu. Bana kayinvalidemin arkamdan konustugunu falan soyluyodu. Bende arami actim biraz onunla. Sonra gorumcem benimle konusnayi kesti onlara gittigimde meraba diyince yuzumd bakmadi kac kere bende bi daga demedim. Kayinvalidem hep arardi ben arardim o aramayi kesti ben gene bi kac ay aradim o hic aramayinca onu da kestim. Nisanlim bosver konusma hicbiriyle diyo. Bide eltim hamile simdi herkes etrafinda donuyo. Dun onlara gittim iceri girdim gorumcem kalkti gitti. Kayinvalidem geldi bakti geri gitti eltim beni gordu guldu iceri gitti. Bende ciktim evde. Kizlar napicam ben. Hep etraflarinda dondum kayinvalidfm calisiyodu gorumcem okula gidiyo diye gidil temizlik yapardim camasirlarini yihar utulerdim. Kac kere hastanelerde kosturdum onlar icin. Daha nice sey yaptilar agzimi acip bisey demedim ama cok moralim bozuk artik. Eltim beni ariyo kayinvidem gorumcem disardayiz egleniyoruz diyo. Kafayi yicem artik. Ne yapmaliyim?

Derdiniz ne diye sorabilirsin. Bir daha onlara iyilik yapmayabilirsin. Onları bu kadar önemsemeyebilirsin.

Kıskançlık, kokusu geliyor, mesafe bırak sen hep kosturmuşsun MESAFE

Kesinlikle hepsi eltinin dolduurşuna geliyor , sana senin arkandan kayınvaliden konuşuyor diyen insan senin içinde aynı şeyleri onlara söylemiş olabilir. Hhiç takma sende nişanlınla gezip tozup onu ara bz geziyoruz diye nasıl oluyormuş nispet vermek görsün :)

Arayip sormuyorum. Gelip gitmiyorum. Ama nisanlimlada sorun yasiyolar. Benim nisanlim en buyuk cocuk ve surekli ailesiyle sorun yasiyo eltim ona saygisiz davraniyomus bagiriyomus. Eltim Kayinvalidesine kufreder kaynim bisey demez. Nisanlimin morali evde ki olaylardan dolayi hep bozuk o uzgun olunca beni de etkiliyo.

kayinpederim de oyle diyo canim duymus o bizzat. Dogru diyosun valla bi de ben yapayim bakalim :) evlenince napicam asil onu bilmiyorum

Belli ki eltin senin hakkinda yalan yanlis doldurmus kvyle gorumceyi. Sen de küs kalarak eltinin ekmegine yag suruyosun. Yuzlesip kendini akla

kayinpederim de oyle diyo canim duymus o bizzat. Dogru diyosun valla bi de ben yapayim bakalim :) evlenince napicam asil onu bilmiyorum

Yani o zaman buna göre davranacaksın , evlenince zaten şimdiden mesafeni koyarsan ilerde sorun yaşamazsın , nişanlında zaten sorun yaşıyormuş , o yüzden şimdiden mesafeni koruman lazım hepsine karşı. ailesi içinde hiçbir şey karşma nişanlın gerektiği zaman konşur , sen kötü olma

Reactions: nbb
Evlenmeden once bu kadar problem fazla bence. Mesafeni koy

Cok sagolun kizlar. Mesafe sart galiba. Eger konusmaya baslarlarsa konusurum ama eskisi gibi olmam asla

Bayramda gidicem eger yine boyle davranislar gorursem susmayi dusunmuyorum artik
Görümceni al karşına ve derdiniz ne diye sor. Eltiniz size demiş ya senin arkandan konuşuyorlar diye büyük ihtimalle kV ve görümceni de o doldurmustur. Daha nisanliyken böyle sorunlar olması hoş değil. Gerekirse yüzleşin.

Haklisiniz. Gittigim zaman muhtemelen ayni sekilde davranicaklar bende konusucam direk kayinvalidemle

Aslında durumunuz ortada, çirkeflıgıyle ün yapmış eltiniz ve onun tam tersi yardımsever güzel hoş bır gelın kızımız oda siz bunu kv görümce göremeyecek kadarmı boyamış eltiniz olacak yaratık nişanlısından hiç birsey saklama eltın ne yaparsa haberi olsunkı olacak negstif durumlarda sizin yanınızda olsun .Eltınıze asla sırrınızı paylaşmayın kv veya görümce hakkında

En kisa zamanda hepsi evdeyken git nisanlinla. Niye bana boyle davraniyosunuz de yuzles. Yuzlerine kufur eden gelin kiymetli olmus. Suclusun cunku sen onlara kufretmedin iyilik yaptin. Suclusun cunku gorumcenle sac saca basbasa girmedin. Suclusun cunku eltine iftira atmadin. Tum suclu sensin. Baktin yuzlestikten sonra olmuyo. Nisanlini da cek kurtar onlardan. Anlasinlar dunya kac bucak

Yaptigin iyilikleri de bir bir sirala bu arada bunu soylemeyi unuttum

Bazı uyelerde savaşa cikmis mubarekkk ssucccluuusunnn cunku sennn muthissin sucluusunnn cunku sen mikemmelsinnn
Secimlerden sonra gına geldi..

Buarada yaptigin iyilikleri gunu gelip birilerinin onune gecip siralayacaksan hiç yapma cunku igrenc duruyor kimse seni silah zoruyla zorlamadi sonucta ..
Ve bu kadar buyuttugune sasiriyorum cunku gorumcen arkadasinmis sizi tanistirmis o tavirlari gorup x gel seninle biraz oturalim diyio egriyi dogruyu konusabilirdiniz bu ne boyle herkes dut yemiş bulbul gibi tripler havada uçuyor

Bence uzak dur simdiden, nisanlinda senin arkanda anladigim kadariyla, eltinle kaynanan bir oturuyor ne kadar haksiz olursa olsunlar onlar hep yüzyüze bakicak. Sen hep dista kalan dogrulari söylesen bile ara bozan gibi olucaksin. O yüzden birak hic birsey deme, birbirlerini yicekler nede olsa. Er yada gec senin arkandan yalan dolan konusmussa ortaya cikicak elbet, ozamanda sakin yumusama yine olan sana olur. Cok zor bir durum biliyorum benim kaynanamla eltimde habire kavga ediyor, kaynanam eltim icin evi basti bende ona söyle böyle bagirdim oda bana bagirdi gitti diyor, ertesi gün bi bakiorum diz dize oturuyorlar. ben bunlari karaktersizlige bagliyorum ve karakteri oturmamis insanlar bizlere zarar verir. Mesafeni koy, ben bir kac kez fikrimi söyledim adim hesap soruyor, kiskaniyora cikti. O gün bugündür susuyorum ve naptiklariyla ilgilenmiorum bile, he tabiki isterdim beni anlamalarini dogru tanimalarini ama her insanda dogruyu algilama kapasitesi olmaz.

Taklidimi yapmana gerek yoktu duzgun okusan kinaye yaptigimi anlardin. Tabiki de kizi suclamiyorum. Kendini nasil anlattiys aonu yorumluyorum. Yaptigi iyilikleri birilerine siralamiycak. Baskasinin gazina gelip ona surat asan insanlara siraliycak biraz utansinlar diye. Her yaptigi iyigi herkese soyle demedim farkindaysaniz. Adamlari kendine getirmesi gerek utandirmasi gerek. Ben size bunu yaptim karsiligi bu muydu demesi gerek. İnsanlarin gozunu acacak. Susup cephe almakla olmuyo bu isler. İnsanlar konusa konusa

Aynı kinayeyi secimler olurkende duya duya midem bulandı
Abartmaya gerek yok
Belliki ortada bir dolduruş veya yanlış anlaşılmalar var
Bunu oturup konusarak cözebilir vayyy ben neler yaptımda sucluyum vay ben ne iyiyimde sucluyum utaninnnn !

Diye coşturmaya gerek yok

Ben iyilik yaptigim insana gun gelince utansın diye ben bunu bunu yapmistım ama .... demem o insan onu biliyordur zaten unutmamıştır emin olun sadece herkes iyiligin guzelligin karsiligini ayni sekilde vermeyebilir bunuda göz onunde tutup bir iyilik yapilacaksa bile fazla birsey beklememek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…