kayınvalidem çok iyi..

Kayınvalidemden

• Ankete Katılan
    146
Canım gibidir o benim, çok severim ve her zaman arkamda destekçidir. oğlunu atar beni tutar, gerçekten de kızı gibi sever beni :) Allah bozmasın İnşallah :nazar:

aranız iyi olabilir bizim de çok çok iyi ama derdiniz yüzükse sadece onu yazsaydınız bunca dertli insan arasında nispet yaparcasına olmuş :KK14:

Nispet falan olmaz canım bu kadar insan dertlerini anlatıyor da bişi olmuyor iyi bişi yazınca mı suç oldu.Allah nazardan saklasın tabi ama demesinde sakınca yok bence

Benim tek taşım kayboldu diye ondan daha değerli pırlnta yüzük vermişti KV. :KK48: Hep kız çocuğu olsun istemiş. İki oğlan olmuş. Bu yüzden beni kızı gibi seviyor.:KK48:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Çok Şanslıyım gerçekten.
Benim kaynanamda bir Melek.
Dört erkek cocugu var, kizi olmadigi icin kendi kizi gibi seviyor.
Hic birsey esirgemez, herseyin en iyisini yapmaya calisir.
Ogluna karsida korur savunur.
Allah razi olsun kaynanamdan

Kuru kuru
Benim kaynanamda bir Melek.
Dört erkek cocugu var, kizi olmadigi icin kendi kizi gibi seviyor.
Hic birsey esirgemez, herseyin en iyisini yapmaya calisir.
Ogluna karsida korur savunur.
Allah razi olsun kaynanamdan

Aynen. Bazen kayınvalidem ile cephe oluruz eşime. Sinir olur o da. Eşimin istemediği bir şeyi yapıcam dediğimde kayınvalidem sen yap sorarsa annen istedi dersin diyor.:KK48:

Gerçekten çok şanslıyız.:nazar::nazar:

Kuru kuru

Aynen. Bazen kayınvalidem ile cephe oluruz eşime. Sinir olur o da. Eşimin istemediği bir şeyi yapıcam dediğimde kayınvalidem sen yap sorarsa annen istedi dersin diyor.:KK48:

Gerçekten çok şanslıyız.:nazar::nazar:
Aynen canim, o konuda gercekten cok sansliyiz
Esim annesine cok simartiyorsun diye söylenir:KK66:

Melektir melek
Bayılıyorum ona. Nasıl masum nasıl iyi niyetlidir
Kızı gibi görür beni, kendi kızından ayırmaz.
Cok seviyorum onu çokkk

İmza: Paralel evrendeki 2KediAnnesi !

hic memnun degilim de su seytan gorsun yuzunu sikki olmasaymis onu tiklardim

Kızlar hep kavga gürültü anlatılıyor.

cidden yok mu iyi anlaşanlar :)

Allaha şükür bizim olmadı bi anlaşmazlığımız.
Sıkıntı yok yani. :KK54::21:
Maşallah deyin.:KK45:

Kv bana yüzük alacakmış ama şu ağır büyük taşlı kadın yüzükleri gibi kocaman bi şey. Tek sıkıntım bu şuan. Onun yerine pırlanta istesem ayıp etmiş olur muyum kırılır mı acaba :oops:
şaka mı bu:)

Kv bana yüzük alacakmış ama şu ağır büyük taşlı kadın yüzükleri gibi kocaman bi şey. Tek sıkıntım bu şuan. Onun yerine pırlanta istesem ayıp etmiş olur muyum kırılır mı acaba :oops:
Bu kadar düşünmeniz düşündürücü. Aranız gerçekten iyi olsa bu soru tarafımıza sorulmazdı.

Kayınvaldem başta fitne gelirdi bana şimdi seviyorum alıştık birbirimize
Kırıldığımız yerler oluyor ama ikimizde kabullendik birbirimizi o bizim yuvamız dağılmasın aman mutlu olsunlar diye uğraşıyor bende evimize geldiklerinde rahat etsinler bi gidince beraber güzel anılarımız kalsın diye uğraşıyorum yuvarlanıp gidiyoruz işte elhamdulillah

10801909_10204485444353352_1758911719734892657_n.jpg

X