kayınvalidem çok iyi..

Kayınvalidemden

• Ankete Katılan
    146
Benim kayınvalidem de iyidir hakkını yemem, ama bazı konularda düşüncesiz davranır.
Evliliğimin ilk zamanları takardım kafama neden böyle diye, artık kabulleniyorum.
Sevdiklerimizi hatalarıyla kabul etmek gerek ne yapalım..:)

İşin ironik tarafı BDV'de herkes kv'den şikayetçiyken bu ankete göre çoğunluk kv'den memnun
O konularda hep kayınvalidesini sevmeyenlerin borusu ötüyor. Sevenlerin zaten diyecek bir sözü olmuyor. O yüzden herkesin kayınvalidesiyle sorunlu olduğu düşüncesi koca bir sanrıdan ibaret Türk toplumunda.
Sadece kötü olaylar daha çok dikkat çekiyor. :)

Bana da çok iyisin derler ve sinir olurum. Bunu asla övünmek olarak kabul etmeyin fakat birde damarıma basın bakalım iyimiyim kötü mü görelim.

Sonuçta ne ekerseniz onu biçiyorsunuz....

ben kayinvalidemden hicccc memnun degilim.
ben ektigimi mi biciyorum yoooo o O'nun kendi verimsizligi kurak toprak misali

aman maşallah subanallah
daha da iyi olsun aranız
bize de iyisi denk geleydi eyiydi :)
şaka bi yana bende çok isterdim sevecen cana yakın bi kayınvalide olsun
takayım koluma gezelim
kısmet değilmiş
böyle olanlara imreniyo da değilim yani :)

sen daha evli deyilsin galiba :)
(evliymissin, kusura bakma daha yeni gordum,
sen gene de temkinli ol derim )
simdiden kayinvalidem cok iyi deme bence.
Kayinvalide her zaman kayinvalidedir.
gelin de her zaman gelindir.

Hic bir zaman senin annen gibi olamaz, cok iyi bir insan olsa bile.

Yok yaaaa olmuyor kızı gibi kızı olmasa olur ama belki geçende eltim dediki komşusunu daha çok seviyor değer veriyor komşusu kadar olamadık dedi bende doğru söylüyorsun dedim ama sonra üzüldümde ama iki gün sonra gittim komşunun iki kızıyla kahvaltı ediyor dedim kendime sen üzüldüğünle kaldın hediye almayı geçtim ne hediyesi ya niye böyle aslında gerçekden ilk başlarda çok değer verdim KV hep küçük gördü arkamdan konuşdu benim için çanta gibi yanımdamı taşıycam dedi kendi akrabaları söyledi bana Buda yanlış tabikide ben genede vaz geçmedim ama zamanla soğudum gitti genede beterin beteri var iyimi iyi daha yazacakda neler varda unutuyorum

benim kayınvalidem doğuma kadar kanatsız bir melekti, sonradan şeytan oldu kesinlikle diyemem ama kendisi hakkında neye kırıldıysam üzüldüysem kökeninde çocukla ilgili birşeyler var. Yine de nankörlük edemem sağolsun art niyetsizdir severiz birbirimizi.
aslında şunun için yazıyorum Allah mutluluğunuzu daim etsin ama insanız kimse için çok iyidir ya da çok kötüdür diye genelleme yapmamayı hayat öğretti. Hiç sevmediğim insanlardan ne iyilikler gördüm. Umarım sona kadar ilişkiniz iyi gider.

Cok sukur evlendigimden bu yana bi sikinti yasamadik.anlayislidir,herturlu soruna aciktir.esimle ufak problemimizde bile beni savunur canim o benim

3 yıl nişanlı kaldık,7 aylık evliyim ve aramızda hiç bir sorun olmadı içtenlikle "anne" diyorum kendisine. Kv ve kp çok severim onlar da beni kızları gibi sever :) bazen akraba günlerine götürmek istiyor onun dışında iyiyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…