- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
-
- Konu Sahibi hayatbizi61kenara
İşin ironik tarafı BDV'de herkes kv'den şikayetçiyken bu ankete göre çoğunluk kv'den memnun
O konularda hep kayınvalidesini sevmeyenlerin borusu ötüyor. Sevenlerin zaten diyecek bir sözü olmuyor. O yüzden herkesin kayınvalidesiyle sorunlu olduğu düşüncesi koca bir sanrıdan ibaret Türk toplumunda.İşin ironik tarafı BDV'de herkes kv'den şikayetçiyken bu ankete göre çoğunluk kv'den memnun
Ya o konularda hep kayınvalidesini sevmeyenlerin borusu ötüyor. Sevenlerin zaten diyecek bir sözü olmuyor. O yüzden herkesin kayınvalidesiyle sorunlu olduğu düşüncesi koca bir sanrıdan ibaret Türk toplumunda.
Sadece kötü olaylar daha çok dikkat çekiyor.
Bana da çok iyisin derler ve sinir olurum. Bunu asla övünmek olarak kabul etmeyin fakat birde damarıma basın bakalım iyimiyim kötü mü görelim.
Sonuçta ne ekerseniz onu biçiyorsunuz....
Kızlar hep kavga gürültü anlatılıyor.
cidden yok mu iyi anlaşanlar :)
Allaha şükür bizim olmadı bi anlaşmazlığımız.
Sıkıntı yok yani.
Maşallah deyin.
Kv bana yüzük alacakmış ama şu ağır büyük taşlı kadın yüzükleri gibi kocaman bi şey. Tek sıkıntım bu şuan. Onun yerine pırlanta istesem ayıp etmiş olur muyum kırılır mı acaba
Cok sukur evlendigimden bu yana bi sikinti yasamadik.anlayislidir,herturlu soruna aciktir.esimle ufak problemimizde bile beni savunur canim o benimKızlar hep kavga gürültü anlatılıyor.
cidden yok mu iyi anlaşanlar :)
Allaha şükür bizim olmadı bi anlaşmazlığımız.
Sıkıntı yok yani.
Maşallah deyin.
Kv bana yüzük alacakmış ama şu ağır büyük taşlı kadın yüzükleri gibi kocaman bi şey. Tek sıkıntım bu şuan. Onun yerine pırlanta istesem ayıp etmiş olur muyum kırılır mı acaba